Eşimin ailem ile bitmeyen sorunu

Suluka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
875
353
33
28
Merhabalar ben 8 senelik evliyim. Sorunlu bir evliligim var ama artık tak deme noktasındayim. Eşimle bitmek bilmeyen kavgalarımız var hergun her hafta mutlaka kavga edecek bir konu biliyoruz son olaylar ile ilgili de içimi dökmek istedim. Aynı yerde çalıştığım bir arkadaşım (3 yıldır aynı yerde ve eşim de tanıyor oturup kalktığımız biri) dün sabah aradı arabasını sattı ev almak için otobüsü kaçırdım yoldan geçerken beni de alir misin diye bende tamam dedim. Eşim başladı vay efendim bir erkek seni nasıl bu kadar rahat arar neyle giderse gitsin diye. Ne diyeyim alamam mi diyeyim diyorum tanıdığın biri bak oturup kalktığın biri benden 10 15 yaş büyük biri kötü niyet sezsem almam diyorum benle sabah evden çıkarken baya tartıştı. Bende kendimi kötü hissettim baya ne yapabilirim ki diye. Neyse dün de kardeşimin tayin yeri belli oldu benim geldiğim ile geldi. Eşim kız kardeşimle anlaşamaz yani bi gördüğünde merhaba merhaba o kadar. Bende bi hayırlı olsun bari yaz dedim. Aynı yerde yaşayacağız sonuçta birbirinizi göreceksiniz. Yok iste ben hergun göremem her hafta birbirimizi mi görcez ben sevmem öyle sen gitsen de kızımı göndermem her hafta bizim bi aile düzenimiz var onun bozulmasına izin vermem. Baya esti yağdı ben iyice sinir oldum. Zaten ailemizden uzaktayız kardesim yanıma gelmiş niye böyle yapıyorsun kıza ne alıp veremediğin var diyorum. Kız kardeşim elbette haftada birkaç kez görebilirim o gelir biz gideriz flan diyorum. Ailemi de hiç aramaz zaten ama benim onun ailesini hep aramamı ister. Sen aramıyorsun ki ben niye arayayim der. Halbuki ben ailesiyle onlar konuşurken de olsun gider konuşurum. Arada kalmaktan da bıktım ailem eşimin huyunu biliyor zaten biz birkaç kez ayrılma noktasına geldik ama arada çocuk var şu bu diye barıştık ama hiç anlasamiyoruz sürekli böyle şeylerden kavga her şey ayrı sorun bizim evde iste sizlere içimi dökmek istedim.

Banada önceden yaşanan şeyler var gibi geldi. Kardeşin ile ilgili yaşadığın bir kavga vs eşine bahsettin mi yada hiç tartışma yaşadılar mı

Tamam da daha kardeşin gelmemiş memleketinize he he deyip geçsene, sonra ayarı verirsin kıyameti koparırsın, geçiştirmeyi öğrenin şunları aslanlık yapmaya çalışıyor ya he tamam sen dogrusun de bildiğini oku kardeşine giderken ayağına pranga vuracak değil ya,,, baktın kardeşine terbiyesizlik yapıyor arayacaksın kocanın yanında kaynananı senin oğlun kardeşime böyle böyle yaptı artık hiçbirinizle muhatap olmak istemiyorum diyip kapatacaksın telefonu ailesi misafirliğe gelmiyor mu hiç misliyle ödetirsin

Esimle biz uzun süredir böyle suruncemede bir evliligimiz var tabiki ailelere de yansıdı olay biz ne ayrilabildik ne de rayına oturtabildik ben ayrılmak istedim diye eşim ailemin yada kardeşimin beni doldurduğunu düşündü hep ama alakası yok tam tersi onlar ayrılma cocuk var ortada der durur. Önceden hic anlasamazlar yani kardeşimle. Eşim kimseyle anlaşamaz aslnda küser mesafe koyar

Banada önceden yaşanan şeyler var gibi geldi. Kardeşin ile ilgili yaşadığın bir kavga vs eşine bahsettin mi yada hiç tartışma yaşadılar mı
Önceden beri böyleler eşim kardeşin benle konusmuyo der kardeşim de eşimin bana yaşattıkları yüzünden çok konuşmak istemez aslnda arada yaşanmış bi kavga falan yok ama hep boylelerdi sadece gördükçe merhaba merhaba bu kadar

Zaten kendilerinde hata aramak yerine ilk işleri bizim dolduruşa geldiğimizi düşünürler, sadece sende yaşanmıyor bu merak etme
Madem merhaba merhaba sende eşine kendisi merhaba merhaba yapsın ama senin kardeşin evine de gelecek misafirin de olacak canı isterse o gün biricik anasında kalır…
Kuyruğu dik tut bu konuda, kendi ailesiyle konuş diye ısrar edene bak??? Acaba onun anası bu süreçte onu doldurmuş mu doldurmamış mı?

Doldurmamistir doldurmaz eşim kendi ailesiyle de öyle sıkı fıkı değildir kimseyi de dinlemez zaten süt kuzusu değildir

aptal bir koca yüzünden huzurumu bozamam. neymiş ailemle görüşmüyor kardeşime selam vermiyormuş. haaaa olabilir ama atıyorum ailem suçludur kardeşim arsizdir derim ki önceliğim çekirdek ailem çocuğumun babasını kimseye ezdirmem evliligime bakarım kocam da ailemle gorusmesin derim. e ama sizin kocanizin elle tutulur yani yok ki. Allah aşkına canınızın kıymetini bilin yok verin böyle adamlara hayatınıza bakın. yoksa birkaç seneye varmaz sinir stres ve sıkıntıdan dert sahibi olur kansere yakalanirsiniz (Allah korusun) o sizi bırakır. o sizi bırakmadan siz bırakın. kurtulun hayatınıza bakın ne olur bir kez dünyaya geliyoruz kötüler icin heba etmeyin gül gibi canınızı

Profilinize baktımda geçmiş yazdiklarinizdada hep eşiniz ile ilgili. Ondan pek memnun değilsiniz sanırım ya ilişki terapisini gündeme getirin yada başka bir yol bulun bence.

Birkaç ayda bir eşinizden sikayet etmeye gelip herkesi yorup gidiyorsunuz, degisen bir şey yok. Ailenize de sürekli eşinizi böyle kötüleyip ayrilmazsaniz aileniz de eşinize gıcık olur haliyle, neden şaşırdınız ki? Kendiniz yaptınız böyle.

eee siz kendiniz görüşün kardeşinizle ona ne oluyormuş
çocuğunuzla birlikte gidin ne demek çocuğu göndermem

kardeşiniz de eşiniz yokken gelsin gitsin

napacak dövecek hali yok ya sizi

Bu adam cahil cimri saçma sapan bir herif. Niye sürdürüyorsunuz bu evliliği siz?

Eski konularınıza baktım da adam çocukla zıtlaşıyor, sitede sürekli okey oynuyor, ailenizle konuşmuyor, kardeşinizi sevmiyor ve hatta evde istemiyor, evliliğiniz de çok yolunda değil gibi sürekli tartışıyoruz demişsiniz. Ve de işiniz var.

Sizi bu adamla evli kalmaya iten motivasyon ne? Adamın elle tutulcak yanı yok yani, çok net. Biz mi boşan diyelim yoksa siz mi çıkarım yapmak istersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…