Banada önceden yaşanan şeyler var gibi geldi. Kardeşin ile ilgili yaşadığın bir kavga vs eşine bahsettin mi yada hiç tartışma yaşadılar mıÖnceden yaşanan bir olay mı var? Neden böyle durumlar?
O senin ailene nasılsa sende onun ailesine öyle ol ne eksik ne bir fazla, kendi sevincini kursağında bırakma kardeşle aynı şehir sanada iyi gelir o görüşür görüşmez sen tabiri görüşeceksin…
Esimle biz uzun süredir böyle suruncemede bir evliligimiz var tabiki ailelere de yansıdı olay biz ne ayrilabildik ne de rayına oturtabildik ben ayrılmak istedim diye eşim ailemin yada kardeşimin beni doldurduğunu düşündü hep ama alakası yok tam tersi onlar ayrılma cocuk var ortada der durur. Önceden hic anlasamazlar yani kardeşimle. Eşim kimseyle anlaşamaz aslnda küser mesafe koyarÖnceden yaşanan bir olay mı var? Neden böyle durumlar?
O senin ailene nasılsa sende onun ailesine öyle ol ne eksik ne bir fazla, kendi sevincini kursağında bırakma kardeşle aynı şehir sanada iyi gelir o görüşür görüşmez sen tabiri görüşeceksin…
Önceden beri böyleler eşim kardeşin benle konusmuyo der kardeşim de eşimin bana yaşattıkları yüzünden çok konuşmak istemez aslnda arada yaşanmış bi kavga falan yok ama hep boylelerdi sadece gördükçe merhaba merhaba bu kadarBanada önceden yaşanan şeyler var gibi geldi. Kardeşin ile ilgili yaşadığın bir kavga vs eşine bahsettin mi yada hiç tartışma yaşadılar mı
Zaten kendilerinde hata aramak yerine ilk işleri bizim dolduruşa geldiğimizi düşünürler, sadece sende yaşanmıyor bu merak etmeEsimle biz uzun süredir böyle suruncemede bir evliligimiz var tabiki ailelere de yansıdı olay biz ne ayrilabildik ne de rayına oturtabildik ben ayrılmak istedim diye eşim ailemin yada kardeşimin beni doldurduğunu düşündü hep ama alakası yok tam tersi onlar ayrılma cocuk var ortada der durur. Önceden hic anlasamazlar yani kardeşimle. Eşim kimseyle anlaşamaz aslnda küser mesafe koyar
Doldurmamistir doldurmaz eşim kendi ailesiyle de öyle sıkı fıkı değildir kimseyi de dinlemez zaten süt kuzusu değildirZaten kendilerinde hata aramak yerine ilk işleri bizim dolduruşa geldiğimizi düşünürler, sadece sende yaşanmıyor bu merak etme
Madem merhaba merhaba sende eşine kendisi merhaba merhaba yapsın ama senin kardeşin evine de gelecek misafirin de olacak canı isterse o gün biricik anasında kalır…
Kuyruğu dik tut bu konuda, kendi ailesiyle konuş diye ısrar edene bak??? Acaba onun anası bu süreçte onu doldurmuş mu doldurmamış mı?
Doldurmamistir doldurmaz eşim kendi ailesiyle de öyle sıkı fıkı değildir kimseyi de dinlemez zaten süt kuzusu değildir
Profilinize baktımda geçmiş yazdiklarinizdada hep eşiniz ile ilgili. Ondan pek memnun değilsiniz sanırım ya ilişki terapisini gündeme getirin yada başka bir yol bulun bence.Önceden beri böyleler eşim kardeşin benle konusmuyo der kardeşim de eşimin bana yaşattıkları yüzünden çok konuşmak istemez aslnda arada yaşanmış bi kavga falan yok ama hep boylelerdi sadece gördükçe merhaba merhaba bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?