- 16 Ekim 2023
- 27
- 1
- 1
Arkadaşlar merhaba 2 senedir evliyim 1 yaşında bir bebeğim var ve bunalımdayım. Eşimle olan sorunlarım hiç bitmiyor ve gerçekten dayanılmıcak bir hal aldı benim için. Öncelikle eşim kıskanç pinpirikli kendini ve ailesini düşünmekten gönüllerinin hoş olması dışında hiçbir şey yapmıyor umursamıyor. Dediğim gibi 2 senedir evliyim ben bir gün eşimle dışarı çıkıp keyif yaşamadım, hep of püf her hafta sonu ya benim ailem ya kendi ailesi yeri gelir ben aileme gittiğim de onun bile tartışmasını yapar. Nişanlıyken böyle biri değildi annesini babasını bilmezdi evlendik anneci babacı oldu asla benim fikirlerimin bi önemi yok benim mutluluğumun önemi yok. Sürekli evdeyim çocukla uğraşıyorum, dışarı çıkmam gerekirse ya annemle ya kendisiyle ama asla o yanımda olmuyor sürekli annemle dışarıya çıkıyorum. Gördüğüm manzaralar canımı sıkıyor herkes eşiyle çocuğuyla birşeyler yapıyo ve bu durum beni çok üzüyor. Ailesi sürekli dolduruyor her gidip geldiğinde belli etmesede ben anlıyorum ufacık birşeyde parlıyor bütün hıncını benden çıkarıyor, bende bu duruma sessiz kalamıyorum ve kavga gürültü oluyor Defalarca tartıştık kavga ettik ve yoruldum boşanmak istesem ailem destekçim değil hiç kimsem yok her kavgadan sonra eve zorla gönderildim sürekli çoçuğumu elimden alır baskısı yaşadım bi mesleğim de yok ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum bir çıkmazın ortasındayım. İçimi size dökmek istedim..