- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
Yozbakar eşinin soyadıysa ona gelmiş işte mektup niye bana gelmedi de senin eşine geldiBelgede anne adı ve çocuk adı yazıyor baba adı yazmıyor. Baba adı gibi bir kısım hiç yoktu hatta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yozbakar eşinin soyadıysa ona gelmiş işte mektup niye bana gelmedi de senin eşine geldiBelgede anne adı ve çocuk adı yazıyor baba adı yazmıyor. Baba adı gibi bir kısım hiç yoktu hatta.
Anlatamıyorum herhalde. Mektup tamam bize geldi ama doğum kağıdında baba adı yok. Eşimin ya da başkasının adı yazmıyor. Çocuk ve anne adı yazıyor. Yarın gidip öğreneceğiz.Yozbakar eşinin soyadıysa ona gelmiş işte mektup niye bana gelmedi de senin eşine geldi
Tamam madem çocukla eşinin alakası yok yanlış kişiye yollandı niye senin adına gelmediAnlatamıyorum herhalde. Mektup tamam bize geldi ama doğum kağıdında baba adı yok. Eşimin ya da başkasının adı yazmıyor. Çocuk ve anne adı yazıyor. Yarın gidip öğreneceğiz.
Familienkassede ben kayıtlı değilim de ondan. Eşim kayıtlı kundennummeri olan o. Ben değilim. Oradaki kadın kayıt numarasında karışıklık olmuş diye açıklamış eşime.Tamam madem çocukla eşinin alakası yok yanlış kişiye yollandı niye senin adına gelmedi
PekiFamilienkassede ben kayıtlı değilim de ondan. Eşim kayıtlı kundennummeri olan o. Ben değilim. Oradaki kadın kayıt numarasında karışıklık olmuş diye açıklamış eşime.
O kişi benim eski sevgilimdi konuları karıştırıyorsunuz
Yooo nişanlanmıştık o zaman eşim diye bahsediyordum. Eski sevgilim
Evet şimdi konuyu okuyunca hatırladım. Bu benim 2. Hesabım siz direkt sizi aldatmıştı deyince aklım eski sevgilime gitti
Yani sizin inandığıniz iddia ettiginize göre üniversitenin basindna beri beraberdiniz. Ama çok daha öncesinde uzun bir ilişkiniz vardı, hatta nisanlanmis ama eşim diye bahsediyordunuz. onda da uzun yıllar önce aldatıldıginizi öğrenmiştiniz. Öyle mi? Lisede mi kestiniz nişan kurdelasini?Eşimle 2015 Ekim ayında sevgili olduk aynı fakültedeydik ben üni. 2. sınıftaydım o 3. sınıftaydı. neyse biz tanıştığımızdan 4 ay sonra eşim ailesi ile tanıştırdı beni. 2018de nişanlandık. 2019 eylülde evlendik.
Familienkasse nasil kayitli degilsiniz? cocuk meselesinden ayri bu adam sizi fena kazıkliyor. Dikkatli olun.Familienkassede ben kayıtlı değilim de ondan. Eşim kayıtlı kundennummeri olan o. Ben değilim. Oradaki kadın kayıt numarasında karışıklık olmuş diye açıklamış eşime.
kız öyle denir miKocanın soyadı ****** değil mi
Eşinin adı doğum belgesinde yazmıyor ama sana getirdiği belgede yazıyor.Anlatamıyorum herhalde. Mektup tamam bize geldi ama doğum kağıdında baba adı yok. Eşimin ya da başkasının adı yazmıyor. Çocuk ve anne adı yazıyor. Yarın gidip öğreneceğiz.
O kağıtta yanılmıyorsam eşinin adı da yazıyor çeviri yapmak için kaydetmiştim orda gördüm şu an . Bence de kaldırılması lazım. Ben de siliyorum kaydettiğim belgeyi.o belgeyi kaldır D...z B... Y... gördüğün gibi bütün bilgilerinize çok kolay ulaşılabiliyor.
Bacım sen bu konuyu niye açtın ben anlamadım? Bakın kocamın başka kadından çocuğu yokmuş demek için mi? AbsjskssşTamam arkadaşlar ben rahatım bana göre sorun yok çözüldü. Sizin başınıza gelirse siz rahat olmayıverirsiniz.
belgede benim adım geçmiyor. Siz nasıl ulaştınız ismime? ayrıca silemiyorum.o belgeyi kaldır D...z B... Y... gördüğün gibi bütün bilgilerinize çok kolay ulaşılabiliyor.
Eşinin adı ve soyadı ile nasıl karisikik olacak ki ? Orda nüfus yok mu?Merhaba,
Biz Almanya’da yaşıyoruz ve burada tüm resmi evraklar mektupla geliyor. Bugün eşim işten geldi 2 zarf gelmiş bize. Biri postbank diğeri familienkasse ( aile kasası). Familienkasse mektubunu açtım. Eşimin adına kindergeld (çocuk parası) belgesi var ekte orijinal doğum kağıdını size iade ediyoruz, evrakı elektronik olarak kaydettik diye. Ekte eşimin adına kayıtlı 28 Kasımda doğan bir çocuk var. Şok oldum. Evrakta yanlışlık olmuştur diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Eşimin üstüne de gittim şakaya da vurdum ama bilmiyorum. Sizce gerçekten başkasından çocuk yapmış olabilir mi ya? Bunu sorarken bile saçmalama diyorum kendime ama. Ne bileyim.
belgede benim adım geçmiyor. Siz nasıl ulaştınız ismime? ayrıca silemiyorum.