Eşimin 3x maaşı

Cocuk mevzusundan dolayi bir eziklik eksiklik hissettigi icin boyle davranmis olamaz mi?
Eger konu sahibinin maasindan ziyade fiziksel görüntüsüne veya eksikligine diyelim bir sey soylemis olsaydi konu sahibinin bu cikisi belki bir nebze hakli karsilanabilirdi.
Ama bir insanin cocugunun olmamasi kisiye bagli degildir biliyorsunuz insanin elinde olmayan sebeplerle olusan ve cözümler isteyen bir durum.
Konu sahibinin esini ordan vurmasini destekleyen yorumlara katilmiyorum.
Buna ragmen hatasini anlamis özür dilemis ve siz yemek yaparken bulasiklari toplamaya calisarak kendini affettirmeye calismis.O kadar kötü niyetli birisi olmadigini dusunuyorum.
Etkiye tepki olmali tabi ama vurmak istenen yeri iyi secmek gerekir.Keza geri donusu olmayan sonuclar cikabilir ortaya.

Sizi hakli buldum ki siz esinizi kirmak icin soylememissiniz kendine ceki duzen vermesi icin hissettikerinizi söylemişsiniz.
Zaten ince düşünceli biri olsa para mevzusunda bu kadar gereksiz konusmazdi. Erkekler bizim kadar hassas dusunceli degildir diyoruz ya iste tam da ornegi eşiniz soylediginiz yani cocuk mevzusu onu kırmaktan cok kendine getirmiştir bence sizi anlamasini saglamissiniz bi yerde o yüzden kendinize yuklenmeyin

Yatılı yardımcı alın
Madem bütceleri ayırdınız ve madem evde iş yapmak istemiyor o zaman kendi kısmına düşen icin yardımcıyı ödesin
Sizde calısıyosunuz ve aynı evi paylasıyosunuz eşsiniz yazık günah değil mi kendinize

Bide lütfen kavga anında dahi olsa onunda elinde olmayan nedenden suclayıp bel altı vurmayın

Ben bide böyle ezilip büzüleceğinize çarpı 3 maaşını kullanmanızı tavsiye ederim

Kocam su carpı üc maaşınla sunu alırmısın bana malum benim ki yetmiyor vs tarzı carpı üc lü isteklerde bulunurum

Madem sürekli dilinde az işe yarasın :)

Benim eşimde benden iyi kazanıyor ama benim hesaplarıma göre ben ondan daha çok kazanıyorum üç çocuk bakıyorum bütçe ayırmak ne demek her kuruşun hesabını sorarım kendime çocuklarıma evime aldığım hiçbirşeye de karıştırmam ama çocuk sahibi olamama konusu belden aşağı vurmak olmuş bu tür konular hassas konulardır ağıza alınırken çok dikkat edilmeli

Buyutuyorsunuz. Eşiniz belli ki size takılıyor bırakın böbürlensin ne var bunda o sizin eşiniz yahu..
Ama sizin yaptığınız çok acımasızca insan onu düşmanına yapmaz.

Eşinizin maaş konusunda yaptığı ayıbı siz çocuk konusunda x3 olarak yapmışsınız. Yani mağdur olan eşiniz şu an benim gözümde. Demek ki çocuk konusundaki yetersizliğini ona hissettirmişsiniz ki o da maaş konusunda kendini öne sürüp kendini bununla tamamlamaya çalışmış bir de bu açıcan bakın.

Bunları eşi
Yapmayın gözünüzü seveyim bu nasıl tavsiye?
Evliliğe dinamit adeta.
okuduğumda çok üzüldüm Benim de benden dolayı çocuğum olmuyor

Benim eşim böyle deseydi güler gecerdim..:) arada kendisinden harçlık bile isterdim ne var bunda.ev işleri konusunda bir yardımcı alın.

ben de cok tedavi gordum 2 catlatma 3 asilama tutmadi.ben de aetik vazgectim.3 sene olmadi bizim.sogan suyu denedim.denemediysen kk da bi bak derim bi cok kisi sogan suyuyla hamile kaldi.sabah ve aksam ac karnjna 15 gun ictim.

. Eşim de aynı şekilde iyi maaş alıyor. Evde süpürge açmaz, bulaşık yıkamaz... bir şey olunca hemen başlar”bul bir kadın, haftada bilmemkaç gün şu saate kadar gelsin, yemek yapsın, bulaşık makinesi boşaltsın, temizlik ütü yapsın...” sen adamdan bir şey isteme de ne olursa olsun. Ben elin kadınıyla günlerimi geçirmek için mi evlendim ya. Pişman oluyorum böyle zamanlarda

Annem babam beni kendi ayaklarım üzerinde durayım diye okuttu, meslek sahibi etti. Şimdi eşim gelip babamın yanında böyle dedi, üstelik daha önce uyardığım halde. Hoş bir şey mi ?
Ailenin yanında yapması seni kızdırmış kırmış olabilir evet hepimizn ailesi ayaklarimizın uzerinde duruup hayirli iyi bir birey olmak için yetiştirdi peki sizin cocuk meselesinde eşinize o tavrınız doğrumu her ne olursa olsun bnde en büyük suçlu sizsiniz demek bn sana doyormuyum cocuk senin yüzünden olmuo die gibi şeyler coo ayıp asıl bu tarz şeyler rencide edici onur gurur kırıcı öyle 3 ile 5 tl falana deg8l ayrıca ailen8n yanında çok maaş az maaş alma konusu yapılınca nie gururunuz kırıldı ki aileniz ne güzel sizi okutmuş meslek sahibi etmiş ağzı olan konuşur deyip jie geçmiyorsunuz belkide size ağır gelen şakadır haklisinizda bana doğru gelen size yanlıştır ama yanlışa yanlışla gitmek en büyük ayiptir

Sen 3 kat maaş aliyorsun keh keh keh der heryerde para harcatırim .Temizlikci faturasini odetirim .
Cocuk meselesini yuzune vururum .Burnundan getiririm .
Borclar bitince parasi 3 kat olduğu icin mi ayırmıs hesapları .
Biraz bekler bekler yuklu bir miktar ödul aldim catır catir yiyecegim der tavrina bakarim.
15 gun izin alıp isi biraktim senin paran cok nasilsa der burnundan getiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…