- Konu Sahibi hayat ve ben
selam... artık çok bunaldım ve yoruldum eşimin bencilliğinden sürekli annesini ya da ailesini hep önde tutmasından..3 yıllık evliyim birgün olsun çok istediğim birşeyi bile hiç yapmadı hep hayır demesiyle karşılaştımm. bu kelimeyi duydukça çok öfkeleniyorum ve bende hırsımdan ne yapacağımı bilmiyorum. örnek vereyim mesela ev hanımıyım bekarken çalışıyordum tekrar çalışmak istiyorum ama hayır dedi,sınava gireyim açıköğretim okuyayım dedim yine hayır dedi ve bunları gerçekten çok istedim ben istedikçe o içimi acıtarak daha çok hayır dedi, bunalıyorum herzaman evde oturmaktan küçük çocuğum var onunla uğraşıyorum ama kendimi bişeye yaramaz gibi görüyorum.. hep kendi istediği gibi olayım istiyor..sıkıldım yine yemeği dışarda yiyelim yine hayır, akşam alışverişe gidelim mi gezmek adına yine hayırrrrrrrr....ve böle birsürü hayırlar.. ama annesi şunu yap dese oğlum hemen yapar bu da benim zoruma gidiyorr ailesini atsın demiyorum ama çok ilgili yanlarında beni görmüyo bile bazen sığıntı gibi, kullanılmış gibi hissediyorum bu da daha çok üzüyor beni..ve bunu yapan beni seven ve bende onu çok seven eşimm..sizinde zorunuza gitmez miydi.. bunun için ne yapabilirim hep ailesinden yana olması bana hiçbirzaman hak vermemesi haklıda olsam haksız olsam hep ailesi haklı olması... eşim ne yapmak istiyor anlamıyorum beni köle yapmak istiyor heraldee.. eşi karısını tutan hanımlar siz ne yapıyorsunuz nasıl davranıyorsunuz ki eşiniz sizi tutuyor gerçekten fikirlerinize ve yaptıklarınıza çok ihtiyacım var.eşime nasıl davranacağımı bilmiyorum artık bazen zoruma gidiyor hep ailesini önde tutması bende annen böle işte baban şöle böle yapmasalar zaten böle olmazdı diyorum eşimde daha çok ailesine hak veriyor yine ben haksız oluyorum..ağlıyorum ağlıyorum yine sonuç ağlıyorum çaresiz kaldım yardım lütfen..ramazanı yarıladık eşim evde 5 gün sadece iftarını açtı hep annesine gider orda açar bende gitmiyorum artık annesine eşini çocuğunu tek bırakıp gitmesine