- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi pineapple2
-
insallah ilk ve son olur ozel olmsa ne isi icin gittiİş için gitti
Yok benim esimde en basinda hafta kaldi sonra ay kaldi en son gidince 1.5 yildir sadece bayramlarda geldiBana çok abartı geliyor bu olaylar, bu kadar üzülecek ne var allah aşkına
Daha iyi bir hayat sunabilmek için gidiyorlar yapacak birşey yokYok benim esimde en basinda hafta kaldi sonra ay kaldi en son gidince 1.5 yildir sadece bayramlarda geldi
Daha iyi bir hayati kendisi yasiyor 1.5 yil kolaymi sizce çekmediğim zorluk kalmadiDaha iyi bir hayat sunabilmek için gidiyorlar yapacak birşey yok
Siz benim bir konumu okuyun gercekten boylemi düşünüyorsunuz beklemek mi gerekiyor harbiden merak ettimYok benim esimde en basinda hafta kaldi sonra ay kaldi en son gidince 1.5 yildir sadece bayramlarda geldi
insallah ilk ve son olur ozel olmsa ne isi icin gitti
Aman evimde de kalır yan gelir yatarım valla. Ne sanki adam 1.5 ay kalcakmış, hem özlersiniz birbirinizi. Aç tv ni bi başına istediğini izle, ya da al eline kitabını kahveni çayını yudumlayarak yalnızlığın tadını çıkar. Dert mi arıon Allah aşkınaMerhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Tabiki kolay değil ve neler yaşadığınızı bilmeme imkan yokDaha iyi bir hayati kendisi yasiyor 1.5 yil kolaymi sizce çekmediğim zorluk kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?