Eşimi yurtdışına gönderdim...

Goruntulu arama denen bir kolaylik var artik

Uzulme
Yeni evlisin diye boyle hissetmen normal
Ama yillarca ayri kalanlar var.
Alisitsin
Mesgale bul kendine

Konu sahibinde olduğu gibi aynı durumu yaşayanların ağlamama olayına bir şey demiyorum sonuçta bu karakter meselesi. Ama bence çok kolay bir durum değil bu, insan illaki üzülür ve istemez eşini başka yere göndermek. Bu belki her ailede olmayabilir ama aile birliğini sarsan bir şey,yakın bir örneğine şahit oldum babası yurtdışına giden iki kız kardeş artık babalarından soğumuştu. Tabi araya başka şeyler girdi o ayrı konu. Büyük konuşmak, rencide etmek hoş değil, daha iyi fırsatlar sunulacak diye uzağa gitmek her zaman çok mutlu sonuçlar doğurmayabilir.

1.5yıl mı yazacaktınız yanlıslıkla acaba? Ne sacma aglamalara doyamamak belkı 2aylık evlısınız ondan. Bu ılıskınızı korukler daha sıkı baglanır daha cok kıymet bılırsınız

ben yeri geldi 6 ay ayrı kaldım.
şimdi yine gidecek, gitsin de bekar bekar takılayım
özlersem giderim nedir yani

1,5 ayda 2 kez görüşecekmişsiniz üstelik, biraz sakin

Aman evimde de kalır yan gelir yatarım valla. Ne sanki adam 1.5 ay kalcakmış, hem özlersiniz birbirinizi. Aç tv ni bi başına istediğini izle, ya da al eline kitabını kahveni çayını yudumlayarak yalnızlığın tadını çıkar. Dert mi arıon Allah aşkına

Daha iyi bir hayati kendisi yasiyor 1.5 yil kolaymi sizce çekmediğim zorluk kalmadi
Tabiki kolay değil ve neler yaşadığınızı bilmeme imkan yok Sizde şunu bilmelisinizki
bu sorununuzun muhatapı ben değilim eşiniz onunla konuşup halledebilirsiniz ancak

Onca yil kahrimizi cekmis ,herzaman ( iyi gunde ,kotu gunde) yanimizda olmus ve olmaya devam edecek anamiz,babamiz kisaca ailemizden ayrildik diye aglama. Belkide daha birkacyil once tanistigimiz,uc ay evli oldugun kisiyle ( belkide ilerde bosanilacak) bilinmez biri icin is icin uzak biryere gitmis diye ananin evinde otur agla( Bakalim esinizde agliyormu yoksa ozgurlugunumu yasiyor. Biz kadinlar ne garip varliklariz ya anlamadim gitti( Konu sahibi otur ailenle keyfini cikar. Sonra bugunleri ararsinda bulamazsin bak KK kadinlari soylemedi deme:))

1 bucuk ay uzun bir süre değil bide üstelik iki kez siz yanına gidecek misiniz. Cabuk gecer bu kadar ağlamanıza gerek yok.
Biz 6 aydır eşimin işi gereği uzağız bir birimizden..
Ailenizin yanındasınız çabuk geçer zaman

kız yazıkkk kıyamam, benim de gelmesin diye gözüm çıkardı
demekki çok aşık Allah daim etsin.

Aman canı sağolsun sağlık sıhhatide yerinde olsun artı gittigi yerde güvenim olsunda ne zaman isterse gelsin. Yaşasın bekar hayat derdim. Anamın evinde pamuklara sarmalanırdım miss. Üzülme boş yere sağ olsun saglıklı olsunda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…