- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 35
- Konu Sahibi pineapple2
-
1 bucuk ay kisa bi süreMerhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
HelalllBuldumcuk sendromu. 3 ay oncesine kadar bekardin, ailenle kaliyordun sanirim dogru mu???? Eee ne uyuyup uyanip agliyorsun sanki askere yolladin gibi.
Helalll
1.5 ay kalacak ve siz 2 kez yanını gidebilceksiniz ee kısa süre kalicak ve yanına gidebilceksiniz buda bişidir, ayrica evde kalmamaniz kadar saçma bişide yok üzülürüm diye evde kalmamak nedemek? ? Annenlere gidince üzülmicek ama evde kalınca uzuluceksin bayağ bayağ saçma hemde büyük saçma ozaman neden 3 saattir uyuyamiyorsun annendesin üstelik. .Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Cok kısa bir sure ben 7 aydır bekliyorum ve Atalık 24 de gelcek daha cok beklicem yani keske bizimde bir bucuk ay olsa Allah yardımcın olsunMerhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Buldumcuk sendromu eşinizi sevip uzak kalmaya üzülüyor olmanız değil, gitmesine üzülürsünüz diye evinizde kalmayıp annenize gitmeniz, ağlama krizleriyle uykudan uyanmanız, hem de 1,5 aylık bir ayrılıkta iki kere yanına gidip kalacak olmanıza rağmen.Eşini sevip uzak kalmaya üzülüyor olmanın "buldumcuk" olarak nitelenmesi kadar saçma bir şey daha görmedim.
Evli olduğum insanı özlemem kadar doğal ne var acaba...
Cok kısa bir sure ben 7 aydır bekliyorum ve Atalık 24 de gelcek daha cok beklicem yani keske bizimde bir bucuk ay olsa Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?