- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- Konu Sahibi pineapple2
-
Ben beşinci senemden örnek verdim ama daha bir aylık evliyken, eşim 3 aylık göreve gitmişti. Cicim aylarını evde tek başıma geçirdim. Ne ağladım ne sizlandim. Çünkü abes geliyor bu bana. Hatta dram. Allah başka dert vermesin 1.5 aylık ayrılık ne ki?Konu sahibine amma yüklenmişssiniz. Yeni evliyken 1,5 ay insana 1,5 sene gibi geliyor kaldı ki ben yeni evli değilim ama eşim iş seyahatine çıkınca yine de hüzünleniyorum. Terör bölgesinde tek kalmak vb. örnekler verilmiş de insanlar şartlata göre olgunlaşır ve alışır konu sahibi de umarım böyle bir durumda olsaydı zor da olsa alışırdı.
Ailenizin yanında zaman daha çabuk geçer, siz demgidecekmişsiniz zaten sayılı gün diyip sabredeceksiniz konu sahibi. Kendinizi oyalayacak şeyler bulmanızı tavsiye ederim bu süreçte.
Ben beşinci senemden örnek verdim ama daha bir aylık evliyken, eşim 3 aylık göreve gitmişti. Cicim aylarını evde tek başıma geçirdim. Ne ağladım ne sizlandim. Çünkü abes geliyor bu bana. Hatta dram. Allah başka dert vermesin 1.5 aylık ayrılık ne ki?
Arkadaşım daha iki üç aylık evlilik bu. Yıllardır ailesinin yanında yaşamış bı insan, bu kadar ayda kafayı yemez herhalde. Üstelik iki kerede yanına gidecek. Dirayet bunun neresinde.Herkes sizin kadar dirayetli olmayabilir işte ben de onu diyorum :))
Arkadaşım daha iki üç aylık evlilik bu. Yıllardır ailesinin yanında yaşamış bı insan, bu kadar ayda kafayı yemez herhalde. Üstelik iki kerede yanına gidecek. Dirayet bunun neresinde.
Vay arkadaş! diyorum.Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
ya inanın ben de 1 gün köye gitsem eski mis gibi yattgm yatagmda bile uyuyamyrm. 2 yıllık evlyz evde kıyafetlerini yikayckken kokusunu ozleyip yikaycgm kiyafetini giyiyorum sonra kendi kendime gülüyorumVay arkadaş! diyorum.
Hobi olarak yine yapın da, eşinizin haberi olmasın benceya inanın ben de 1 gün köye gitsem eski mis gibi yattgm yatagmda bile uyuyamyrm. 2 yıllık evlyz evde kıyafetlerini yikayckken kokusunu ozleyip yikaycgm kiyafetini giyiyorum sonra kendi kendime gülüyorum
Hahah yaa valla diyordm evlennce geçer belki ama karsndaki insan özenli olunca daha da seviyor insan. Rabbim tüm ailelerin evini aşk sevgi merhamet doldursun inşallah.Hobi olarak yine yapın da, eşinizin haberi olmasın benceBu kadar arşa yükseltmeye gerek yok totoları.
Bıkmak nerede uykudan ağlayarak uyanmak nerede yaHerkes mi kocasından illallah demiş bıkmış anlamadım ki. Daha bir aylık evli kadın özlerim diyor millet yine en güçlü en kocama tabi olmayan kadın benim pozlarında.
Herkes mi kocasından illallah demiş bıkmış anlamadım ki. Daha bir aylık evli kadın özlerim diyor millet yine en güçlü en kocama tabi olmayan kadın benim pozlarında.
Neden gitti yurtdışınaMerhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Neden gitti yurtdışına
Sayılı gün çabuk geçer derler, Allah kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?