- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi pineapple2
-
Bosuna kendini yipratiyosun tabiki uzulmen normal ama aglama krizleri kendini yormak Allah kavustursunMerhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Sen şanslısın hiç boşuna üzülme benim yerimde durumumda olsan ne yapardın açtığım konuda yüzeysel yazdım... ben delirdim... hayatta hiç bişeyden zevk almaz oldum elin memleketinde. Boşuna üzme kendini çok şanslısın...Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
Kesinlikle katılıyorum10 yildir yalniz yasamanin verdigi bir durum mu bilmiyorum ama bana cok abarti geliyor bu aglama krizleriniz.2 bucuk aylik evliyim.H.sonlari memleketime kendim gidiyorum bazen.3 gun kalip geliyorum.Ölmüyoruz arkadaslar esimizden biraz ayri kalsak merak etmeyin.Bizler tek basina da bireyiz.Su iki kisilik yatakta esimizle yatarak dogmadik.Onsuz su icebilir,disariya cikabilir,alisveris yapabilir,gezebilir ve yemek yiyebiliriz.Zor degil.Bu kadar bagimli olmayin.Bu hafta icinde 2. Ayni turde konu bu.
İlk aylarınız olduğu için çok özleyeblrsn. Hani 1-2 sene geçmiş olsa yada çocuk olsa daha kolay atlatablrdn özlem açısından. Ama çabuk geçecek inan.Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?