Eşimi yurtdışına gönderdim...

Konu sahibine amma yüklenmişssiniz. Yeni evliyken 1,5 ay insana 1,5 sene gibi geliyor kaldı ki ben yeni evli değilim ama eşim iş seyahatine çıkınca yine de hüzünleniyorum. Terör bölgesinde tek kalmak vb. örnekler verilmiş de insanlar şartlata göre olgunlaşır ve alışır konu sahibi de umarım böyle bir durumda olsaydı zor da olsa alışırdı.

Ailenizin yanında zaman daha çabuk geçer, siz demgidecekmişsiniz zaten sayılı gün diyip sabredeceksiniz konu sahibi. Kendinizi oyalayacak şeyler bulmanızı tavsiye ederim bu süreçte.

Ayrı şehirlerde çalışmamızdan ötürü 2 yıldır yani evlendiğimizden beri ayrıyız eşimle çok şükür şimdilik ölen olmadı. Sadece hafta sonları görüşebilmemize rağmen bazı hafta sonları arkadaşlarımla tatil planı yapıp onlarla eğlenmeyi bile tercih ettiğim zamanlar oluyordu. Sonuçta ikimiz de bireyiz ve kendimize ait hayatımız olmalı diye düşünüyorum. Sen de bu zamanları kendin için kullanabilirsin.

Ben böyle durumlarda ortam degistirmekten hic hoslanmam. Evim evim guzel evim. Biz de bir yil ayri kalmıştık henuz 8 aylık evliyken. Bu durumu yas tutarak degil de oldugu gibi kabul ederek o anlarin da tadini cikararak yasayin. Gunler gecmez yoksa. Ne gerek var hayati zehretmeye? Bir de zaman zaman gidip gorecekmissiniz ki gercekten cok kisa bi sure. Yerinizde olsam bir gunluk tutardim gidince hediye ederdim. Gorusemedik yazamadim arayamadim diye düşünmeyin görüştüğünüz zamanlarin tadini cikarin. Gerek yok üzülmeye hatta böyle ayriliklar iyi bile gelir bence.

1.5 ayda 2 kere yanina gidebilmek gibi buyuk bir sansiniz var. Siz calisiyor musunuz? Gidince ne kadar kalip doneceksinizm
Nerede?
1.5 ay hemen gececek hic karamsarliga burunmeyin.

Ben 1.5 ayda 2 kere gitmeye bile usenirim. 1 kere gider gezer gelirim :)

Benim de esim askerde suan.
Sayili gun, geciyor, gececek.

Icinizi ferah tutun

Mutsuzluğa ne meraklı bi milletiz.. 2 kere gidecekmişsin daha ne olsun ? Ben senin yerinde olsam ülkeyi araştırmaya başlar,gittiğimde neler yapabilirizi düşünüyor olurdum. Eşim heray yurtdışında neredeyse.. Fırsat yaratırsam bende cumadan yanına gidip pazar beraber dönelimin derdindeyim. Balayından döndüğümüz gün işyerinden arayıp acil Amerika seyahati olduğunu söylediler,benim yerimde olsan ne yapardın acaba ??

Neden her şeyden bir trajedi yaratma çabası? Anlamadım anlamayacagim. Sayılı gün çabuk geçer derler. Kafanıza göre takılın gezip eglenin ayol. Gerçi bu sefer de millet söylenir. " Bak hele yeni evli kız kocası yurt dışına gitti de geziyor insan karalar bağlar" diye. Bilinçaltımızda hep bu var. Mutsuz olmalıyım üzülmeliyim. Çok gülünce de ay başıma bir şey gelmese bari deriz. Nereden buraya geldim ne diyordum. Neyse üzülmeyin Allah tez kavuştursun.

Ablacigim anandan bu adamla dogmadin ya yani, sen dunyaya geldiginde bu adam piyasada yoktu. Baban degil, atan degil kocan bile olsa gozyasi dokmeyi abes buluyorum. Adam fizana gitmedi ya. Hayat bu adamdan ibaret degil ki, bu adamla evlenmeden once ne yapiyorsan onu yap. Ise git, arkadaslarinla takil, ailenle vakit gecir, sosyal aktivitelerini yap. Avrupa da cok uzak bir yer degil zaten cok da ozlersen al bir bilet git booking.com uygun fiyatli otel dolu, Pegasus uygun fiyatli ucak bileti dolu 50Euroya bile bilet var.

Bosuna kendini yipratiyosun tabiki uzulmen normal ama aglama krizleri kendini yormak Allah kavustursun

Bu kadar arabesk yaşamayı anlamıyorum ya...
Adamı iş gezisine gitti diye ağlamalar, bilmemne. Yahu hayatta ölüm diye bir gerçek de var mesela. Ölmüş gibi bi matemler falan... Bu kadar zayıf bir şekilde nasıl yaşayabiliyorsunuz anlayamıyorum.

Artık birey olmanızın ve eşinizle göbeğinizi kesmenin vakti gelmiş. Sanki yapışık doğdunuz da onsuzken öleceksiniz.

Sen şanslısın hiç boşuna üzülme benim yerimde durumumda olsan ne yapardın açtığım konuda yüzeysel yazdım... ben delirdim... hayatta hiç bişeyden zevk almaz oldum elin memleketinde. Boşuna üzme kendini çok şanslısın...

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Ben dokuz yıl evli kaldım, son 1 yılı haricinde eşime aşırı düşkündüm. Ben de onu yurtdışına uğurlayıp eve döndüğümde sanki cenazesini kaldırmış gibi hissetmiştim. Gözlerim kapalı, uyuyamadan ağlayamadan tüm gün yatakta kalakalmıştım. Ama o 1 yıllığına gitmişti. 1,5 ayın gerçekten lafı bile olmaz ki siz zaten iki kez de gidecekmişsiniz. Kısa bir ayrılık söz konusu ise bence evinizde tek yaşamaktan zevk bile alırsınız, ben yalnız yaşamayı da çok sevmiştim. Sürekli annenizin yanına koşmayın bence, yalnız da kalabilecek manevi kuvvetinizin olması şart.

Kesinlikle katılıyorum

Hiç uzun ayrı kalmamışlar seni daha iyi anlar ama ağlayarak uyanmalar falan o kadar abartma sana yazık eşin de böyle hissediyodur inşallah. Çeşit çeşit yapmak zorunda olmadığın yemekleri düşün

Son düzenleme:
Bazi hemcinslerimin duygusal olmamalarini anliyorumda soyle yargilayici yorumlarda bulunmalarini hic anlamıyorum.
Konu sahibi isterse aglar yada patlar,paylasmak istemis kendince ne var bunda.
Ne kadar merakli bu insanlar dan dun yorumlar yapmaya. Konuyu begenmeyen okumasin yorum yapmasin bu kadar basit.

İlk aylarınız olduğu için çok özleyeblrsn. Hani 1-2 sene geçmiş olsa yada çocuk olsa daha kolay atlatablrdn özlem açısından. Ama çabuk geçecek inan.

Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Ağlayıp zırlamam durdu birkaç saattir; biraz daha iyiyim. Yarın işe gideceğim zaten, bir şekilde geçecek zaman, geçmeli.

Takıldığım bi nokta oldu yalnız. Bi arkadaş “Kocanı yemezler orda” yazmış. Bu kadar yüzeyselliği anlayamıyorum ya. Fazla dramatize ediyor olabilirim ancak “Kocam oralarda napacak, ne yiyecek ne içecek, beni aldatacak mı” tribinde de değilim. “Allah tez zamanda kavuştursun” yazıp geçmek çok zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…