Eşimi yurtdışına gönderdim...

pineapple2

Canım kızım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
1.022
1.730
133
Merhaba yeni üyeyim kızlar ilk konum eşimin seyahatine nasipmiş. Bu sabah eşimi yurtdışına uğurladım, henüz 3 aylık evliyiz 1 buçuk ay kalacak. Ben 2 kez yanına gidebileceğim ancak içime öküz oturdu resmen. Evimizde kalamıcam üzülürüm diye, annemlere geldim, 3 saattir uyumaya çalışıyorum ağlayarak uyanıyorum. Benim durumumda olanlar var mı? Lütfen bana 1 buçuk ayın kısa bir süre olduğunu söyleyin...

Canimmm ben de bir iki aylık evliyken eşim iş seyahati İzmir'e gidip 1 gün kalabilirim dediği anda gozyaslarim akmaya başladı. Seni anlıyorum çabuk geçer ya, daha uzun ayrılıklar olmasın yeterli. Aranızda iyi olsun konuşursunuz sürekli ve gidecekmişsin nasılsa.

10 yildir yalniz yasamanin verdigi bir durum mu bilmiyorum ama bana cok abarti geliyor bu aglama krizleriniz.2 bucuk aylik evliyim.H.sonlari memleketime kendim gidiyorum bazen.3 gun kalip geliyorum.Ölmüyoruz arkadaslar esimizden biraz ayri kalsak merak etmeyin.Bizler tek basina da bireyiz.Su iki kisilik yatakta esimizle yatarak dogmadik.Onsuz su icebilir,disariya cikabilir,alisveris yapabilir,gezebilir ve yemek yiyebiliriz.Zor degil.Bu kadar bagimli olmayin.Bu hafta icinde 2. Ayni turde konu bu.

Bu kadar melankoli ye ne gerek var ki?

Biri 5 biri 11 aylık bebekle eşimi Kuzey Irak'a gönderdim. 7.5 ay orda kaldı. Net üzerinden haftada bir arıyordu.

Düşün iki çocukla tek başıma evde. Üstelik terörü de vardı bu işin.

Arayabilirsin, yanına da gidebilirsin. 1.5 aylık zamanın sılası mi olur?

1,5 ayda iki kez yanına gideceginize göre yakın bi yer. Zaten 1,5 ay nedir yahu kac sene onsuz yaşadınız 1,5 ay idare ediverirsiniz herhalde. Üzülürüm diye evde kalamamak falan cok absürt kusura bakmayın allah korusun ama ölmedi yani adam. Bu kadar dramatik olmayın

Ben iki kere gonderdim esimi 1 er seneligine.
Ilk gidisinde 1 senelik evliydik ve calistigim icin aile yanina siginma gibi bi durumum olmadi, gittigi yer teror bolgesiydi.
Ikinci gidisi gecen sene, bende biri 3 yasinda biri 9 aylik bebekle kaldim 1 sene yine gurbette, yine tektim.
Tek bir aile uyesi gelip yardimci da olmadi.
Bana boyle kocam gitti agliyorumlar abarti geliyor.
Saglikla gitsin saglikla gelsin denir ki 2 kere yanina gidebilecekken neden aglanir hic anlamam.

Bu saka mi?
Konuyu acarken, gitti de aylarca gelmiycek sandim. Saatlerce aglayip uyuyamamalar falan. 1bucuk ay cabuk gecer mi demis bi de.
Hayir 1bucuk ay cok uzun bir sure, gecmez, gecemez
Neyse banim daha yeni kalkmisti tam duzenliyim uslubumu; elbette gecer 1bucuk ay dedigin nedir ki, kendini bu kadar yipratma

Tövbe tövbe. Konu sahibi, sizin iyiliğiniz için söylüyorum ki bu bağımlılık hiç faydalı değil. Neden annenizin evine gittiğinizi de anlayamadım. Kendi evinizde rahat rahat otursaydınız işte ne güzel kendinizi tanımak için 1.5 aylık bir süre. Tek başınıza gezin dolaşın evde film izleyin kitap okuyun bir şeyler yapın.
Böyle insanlar yarın bir gün çocukları olduğunda onlara da bağlanıyorlar abartılı bir şekilde, çocuğun ayrı bir birey olduğunu düşünmeyip kendi malıymış gibi hareket ediyorlar, gerçekten çok sağlıksız.
Kolunuzu bacağınızı kaybetmiş gibi tepki vermenin anlamı ne?
Birey olabilmenin önemi bugün de gözümüzün içine sokuldu çok şükür.

Bebegim doğdugunda 2 ay ayrıydı annem vardi 1 ay ama sonra yalniz kaldim
Ağlamadım ama çok yıpranmıştım çünkü ilk defa cocuga bakıyor banyo yaptırmayı bilmiyordum, tirnagini kesemiyordum. Kusuyordu bebek bisey olacak sanıyordum. Zordu ama siz annenizle kalacaksınız aglayarak nasil uyandiginizi bilmiyorum ama üzülmeyin. Yeni evliyken hep ailemin yaninda olsam.keske derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…