Esimi taniyamiyorum

Sağlık her şeyden önce gelir.Evlenmeden önce de vardı hastalık diyorsun.Evlendiğinde de bu işlerle uğraşılacağını bilmeliydin.O zaman evlenmeyecektin.

Ay yok olmuyor öyle o. Hem eşle ilgilen hem aileyle ilgilen ortada bu derece ciddi hastalıklar varsa mümkün değil. Denge falan kurulmuyor.

Yalnız bunlar hiç de kolay hastalıklar değil.Evlatlık görevini yapıyor eşiniz şu anda.Sadece denge kurmada bir sıkıntısı var.Ama durumu zor cidden.Anne ve baba bu boru değil ki.
Kesinlikle oyle farkindayim,ama bizim bu zamanlarimiz bir daha geri gelmicek beni 3. Plâna atarak olmuyor ben çok sıkıntı yapıyorum kendime bilmiyorum

Sağlık her şeyden önce gelir.Evlenmeden önce de vardı hastalık diyorsun.Evlendiğinde de bu işlerle uğraşılacağını bilmeliydin.O zaman evlenmeyecektin.
Tabiki vardı,ama bu kadar degildi diyorum zaten.Ben aaaa evlendik bitti herkes evine demiyorum dogru anlayın.

Afrika’daki çocukların giyecek donu yok sen ped diyorsun.Yırt evdeki bir atleti kullan git.Genç yaşta evlenmişsin o yüzden gözünde büyütüyorsun bazı şeyleri.He eşinde de var mı hata tabii var.Ama körükleme.

Hanımefendi afrikada çocuklar ne alaka ? Burda derdin ne olmasını bekliyorsunuz ya bir derdim var yazıyorum Sizden öneri bekliyorum.Gözümde büyütüyor olabilirim peki bunu dikkate alicam.Tesekkur ederim

Kesinlikle oyle farkindayim,ama bizim bu zamanlarimiz bir daha geri gelmicek beni 3. Plâna atarak olmuyor ben çok sıkıntı yapıyorum kendime bilmiyorum
Yani bu süreçte ilgiyi ,sevgi tomurcugu olmayı kenara koyun ama eşinizin bir işi yok mu?Neden sizi böyle parasız bırakıyor?Bebeğiniz de varmış ...gün içinde birşeye ihtiyaç duyulsa sizin parayı nereden ve nasıl bulmanız bekleniyor?

Onların dertleri başlarından aşkın ve sizi düşünüyorlarsa bile hissettirememeleri normal.

İçinizden gelmiyorsa ve karsılık bekliyorsanız hiçbir sey yapmayın onlar için.

Ikinci çocugu erteleyin.

Daha evlilikten birsey anlayamadan bebekle de hayatınız tamamen değişmis eminim çok yoruluyorsunuzdur, ilgi bekliyorsunuz ve evliliği farklı hayal etmiştiniz sizi anlıyorum . Sizin anne baba figürleriniz eşinizin gerçekliğinden farklı o yüzden kendi anne babanızın hasta olduğu durumu düşünün desem belki tam olarak sizde karşılığı olmayacak. Sadece şunu söyleyebilirim hayatınız şu an bebekle zor olabilir ama bu sürecte eşinizin daha çok desteğe ihtiyacı var. Bu desteği veremiyorsanız da en azından beklentilerinizi minimum seviyeye indirin.

Zor zamanlardan geciyorsunuz aile olarak sizi anliyorum ama esinizde suan zor durumda annesi babasi dayisi hep kotu hastaliklarla bogusuyor.siz fazladan iyilik yapip kqrsilik gorememekten dert yakiniyorsunuz ama bunu yapmayin.
Yemegini kendi yiyebiliyorsa kendine bakabiliyorsa ,arayip sormak bunlari yapmaktan daha kolay.eltim yapmiyor ama daha degerli demissiniz oyle olur zaten.

Sadece sizin icin degil herkeste durum boyledir.birakin esiniz ilgilensin ailesiyle sizde asgari duzeyde yaninda olun.
Bugunlerde gecer duzelir elbet..

Ya hu doğru anlıyorum ben zaten.O zaman evli değildin eşin sadece onlarla ilgileniyordu evlenince ikiye bölündü senin gözüne fazla geldi.Ne yapsın adam?
Bak
Makbuldür benim için güzel bakış açısı teşekkür ederim.Beklentiyi düşürmeliyim.

Geçicek biliyorum.Atlatabilirim ya herhalde.Tesekkur ederim

Geçicek biliyorum.Atlatabilirim ya herhalde.Tesekkur ederim
Herkes bir sekilde bu tarz zamanlardan geciyor.sizin durum evliliginizin ilk zamanlarina rastlamis olmasi hep boylemi olacak hissi olusturmus sanirim.

Ama hersey rayina oturuyor zamanla.siz bu asamada kendinizle ve bebeginizle ilgilenin.bir zaman bu konulari dusunmeyin basska seylere yogunlasin.

Cunku neye nekadar takarsaniz okadar buyuyor.akisina birakin
Ben beklentiyide dusurun demiyorum ama suan icin zamani degil demekki sadece erteleyin.

Esiniz iyi bir insan ve eşse deger bence.belkide bir konusma yapip suan icin ailesinin durumundan oturu tum yasacaklarimizi erteledim derseniz ilerde yasayacaklariniz birkenarda durup sizi bekleyebilir

Iyi günler dilerim,

Nasıl bir tavır sergiliyorum? Siz evlimisiniz
Anlattıklarından anlayışsız olduğunu çıkardım.Bakın hanımefendi sağlık diyoruz sağlık.He eşiniz eve para bırakmıyorsa ped bile alamıyorsanız asıl sorununuz eşinizin ilgisi değil kariyer sahibi bir insanken pedim için bile para bulamıyorum niye böyle bir hale düştüm olmalı.Ve üzgünüm ama sağlık meseleleri olduğu sürece hep ikinci planda kalacaksınız.Bu yüzden bunu kabullenin.

Cok fazla bölük pörçük anlatmıssın belki haklısın ama kendini ifade ediş bicimin eksik yada yanlıs
Suanda yazdıkların kadarıyla ciddi rahatsızlıkları olan anne babasını kenara koyup senle ilgilenmesi var
Aile bagların nasıl bilemem ama babamda bi hastalık cıktı diye aylarca aglamıs biriyim ve eşim o zamanlar yeter az benlede ilgilen dese sanırım bosanırdım

ciddi hastalık varken ilgi beklemek neden o zaman? Cocuk gibi.

Ben de onu diyorum işte. Aile bireylerinden biri bile hastalansa insanın dünyası şaşıyor, hastanesi, doktoru, bakımı, daha iyi bir doktor arayışı maddi manevi canına okuyor insanın. Bu aşamada benimle ilgilen demek şımarıklık bence. Ama konu sahibinin yaşı çok küçük. Arkadaşlarıyla takılıp eğleneceği zamanda evlenip kucağında bebeyle eve kapanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…