Eşimi tanımakta güçlük çekiyorum.Akıl verin lütfen.

Yanlıs yorumlamamak için iki defa okudum.
Bence eşiniz sizi çok sımartmış.
Nekadar destek olmak istesede oda bir erkek olarak zor bi dönemden geçiyordur.
Evli olup karısıyla beraber olamamak onun içinde çok zordur.
Ki sizin tripleriniz de bir garip artık yemek yapmicam vs.. cok cocukca bence.çözüm odaklı hiçbirşey yok.
Boşuna ağlamışsınız..
Biraz yapıcı olun ve eşinizin kıymetini bilin.
Nasıl olsa gönlümü alcak diye düşünüp karşınızdakine o sekilde davranmaya hakkınız yok

Fazla naz asik usandirir. Adama illalah ettirmissin.
Yok aglarken bayilmalar.
Ne citkirildimmisiniz yahu.

Adam usanmis nazimizdan.
Esiniz sizin hayat arkadasiniz,
Devamli sizi pospisliyacak aptal asik deyil.
Kendinize ceki duzen verin bence.
Evliliginizin huzuru kalmaz boyle giderse.

Aynen.
Opup basina koymasi lazim adami.

Oyle alingansinizki.
Adami sinar gibi " gelmiycem, yatmiycam, istemiyorum, yemek yapmiycam".
Ve saskinliklar icindeyim adam hala patlak vermemis.
Ne kadar sabirli bi kocaniz var.
Ve onun degerini bilmiyosunz.

Ne olmasini isterdiniz?
Hadi bastan yazalim sahneyi.
Koltuga yattiniz ve kocaniz geldi burdami uyuycaksin diye sordu.
Siz eve dediniz.
Sonra aglamaya basladiniz.
Kocaniz yaniniza gelip neden agladiginizi sordu size.
Sizin cevabiniz ne olurdu?
Cevabini bence sizde bilmiyorrsunz bana sorarsaniz.

Zaten her sabirli bi insan oldugunda o sabri zorlayanda etrafindadir, acidim esinize.

Valla cekilmezsin. Sevgi ayri bisey belki ilerde mantik hatalari olmadan dusundugunde muuusmutlu bi hayat seni bekler. AglamaZsin gozlerin morarmaz bayilmaZsin fln. Guclu dik tuttugunu koparan kadinladi seviyorumda ben miymiylik koktu bu dert.

Amaaaan ta nezamanin konusuymus:)) olsun ozamanlar cekilmezmissin simdi nasil bilemedim:)

Niyetim biraz tv izleyip yatağa geri dönmekti.Sonra bana burda mı yatmak isyiorsun iyi yat umrumda bile değilsin gibi davranınca bende sinirlendim yatağa gitmedim.
Allah yardımcın olsun kardeşim

Niyetim biraz tv izleyip yatağa geri dönmekti.Sonra bana burda mı yatmak isyiorsun iyi yat umrumda bile değilsin gibi davranınca bende sinirlendim yatağa gitmedim.
erkekler sevgiyi bilmiyorlar sinirleri yıpranmıştır psikiyatriste başvurun vardır bir hayır

kusura bakmayın
gıdın bır an once tedavı olun
ben ısın aslını soylıyım muhtemelen yatak odasında laptopla ısını goruyor ve sonra gelıyor sızı alıyor
ve sizde ki eksikliğe ragmen masallah burnunuz kaf dagında
dikkat edin ve evliliğinize sahip çıkın

zaten bütün kadınlar üzüldüğünde ya bayılıyor ya da kusuyor

zaten bütün kadınlar üzüldüğünde ya bayılıyor ya da kusuyor

Sekerim ben de bunlari yazacaktim da konu eski, konu sahibi cocuk bile yapmış.

Size sormuş Tavrınız tahrık edıcı olmuş Bide üstüne adam gitmiş yorgan getirmiş .. Sizin sinirlenmeye hakkınız var.. İstediğiniz gibi konuşup davranıyorsunuz ama eşinizin de bu haklara sahıp oldugunu unutmayın..

Sizin ağlamalarınız benım gozumde şımarıklık.. Dikkat çekmek isteyen çocuklar gibi ..

Bana göre anlattığınız durumda hiç bir suçu yok eşinizin..

Esiniz hep alttan almış ve ağlayacak durum goremedim ben. Daha fazla böyle davranmayin adama.

ne kadar şımarıksınız Allahım yaa kaç yaşındasın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…