Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O an dayanamadim basta yalan söyledi çünkü benim sesi mi duyuncaBence cok gereksiz muhabbete girmissiniz. Zaten esiniz size basta sona kadar durustce soylemis gostermis. Hic biriyle oyle tartisarak kendimi dusuremem. Keske sizde hic bu konulara girmeseydiniz. Belli zaten dengesiz bir kadin bence
Ben orayı anladım da siz sonrasını idrak edemedinizYok serpili kast etmedim
O numarayı isteyen kişi serkan mis serkan almış numarayı serpile vermiş. Seviyesizlik var evet ama bende değil."Serkan senin numaranı istiyor" diyen arkadaş! ne yapmak, nereye varmak istemekte?
Serpil istiyor diye evlenmiş adamın numarasını verme amacı ne? Serpil istediyse Serpil desin, Serkan ne mana?
Eşiniz konuştuktan sonra anlamayacak mıydı sanki Serkan olmadığını?
Konu çok garip geldi bana.
Bunun dışında sizin bu şekilde kadınla muhatap olmanız hiç hoş olmamış. Çok seviyesiz anlar yaşanmış, hiç gerek yokmuş.
Baştan aşağı fiyasko zaten serpil kişisi niyeti belli ama avucunu yaladı.Benim asıl takıldığım konu madem öldü diye haber almış, whatsapptan merhaba ben x tanıdın mı diye mesaj atmış? Ölen biri whatsapp kullanabiliyor mu? Ölmüşse numarasını aldığı arkadaşı bunu niye söylememiş? Birde whatsappta kendini tanıtırken jale mi dedi Serpil mi? Serpil dediyse aradığınızda neden Jale dediğinde Serpil ismini sormadınız? Jale dediyse Serpil kim? Babam bu keki yapmayı nerden öğrendi? Beynim error verdi bu kadar soruya
Yalnız şurayı atlıyorsun sen gece gelen mesajı görmüşsün zaten sabah da sormuşsun demek ki serkan kim diye o saatten sonra nasıl çevirecek? Belki de patlamamak adına olayın yönünü bu şekilde çevirdi.Sanmam sonuçta o mesajı bana hiç göstermeye de bilirdi
Aslinda en iyisi unutmak. Bosa yerr kapliyor zatenokulda bir kadın var oğlanın arkadaşının doğum gününde yanımda oturdu sohbet ettik..
kadını 2 hafta kadar sonra arkadaşımla bir mağazada gördük merhaba dedi sarıldı falan konuştuk ayak üstü. sonra ben tabi sordum arkadaşıma kimdi bu diye
bizim bir grup var onlarla iftara gittik ramazanda bu kadında bizim gruptan birinin samimi arkadaşıymış o da geldi. sonuç ben yine arkadaşı dürttüm kimdi bu diye
ve hala yolda görsem tanımam eminim..
Merhaba arkadaşlar. Dün gece saat 3 gibi eşimin çok yakın bir arkadaşı mesaj attı serkan senin numaranı istiyor diye bende mesajı ekranında gördüm eşim uyuyor, ben uyanıktım neyse uyudum ben. Sabah eşimden öğrendim bu serkan liseden eşimin arkadaşıymış neyse eşim doğal olarak ver numaramı demiş. Öğle saatlerine doğru eşim lavaboda ben çocuklarla uğraşıyorum dışarı çıkıcaz hazırlıyorum. Neyse eşim geldi whatsapp dan biri mesaj attı profilinde bayan resmi var ama serkan beni işletiyor galiba farklı bir numara ondan mesaj bekliyordum dedi bende baktım, kizin attığı mesajda × merhaba beni tanıdın mi eşim hiç cevap vermeden bana gösterdi arayalım dedim eğer erkek çıkarsa sen kız çıkarsa ben konuşurum neyse aradim tabi ki kız çıktı kimsiniz dedim ben jale dedi eşimi nerden tanıyorsunuz dedim liseden arkadaşım evlendiğini duydum tebrik etmek istedim sizi rahatsız ettim sanırım dedi bende gereksiz zamanımızı aldınız teşekkürler birdaha böyle bir davranışa gerek yok dedim kapadım. Eşime jale kim dedim oda valla öyle birini tanımıyorum dedi. Neyse bu numarayı engelledim biz disari çıktık çok güzel zaman geçirdik ama beni birşey dürtü bu kız kim. Kızın numarasının engellenen lisesinden aldım telime kaydettim instagramda rehberdeki kişileri ekle diye bir bölüm var ordan baktım serpil isminde biri eşime sordum taniyorum evet eski sevgilim 8 sene önce falan dedi bende fotosundan gerçekten tanimadin mi dedim yolda görsem tanımam dedi. Neyse bu kiza istek gitmis farketmedim bu hemen bana mesaj attı benim amacım sizi rahatsız etmek değildi bana × oldu gibi toplu mesaj geldi onun adı soyadı yaziyordu bende o sandım merak ettik arkadaşları olarak dedi bende kim olduğunuzu eşim hatırlamadı tamamen ben öğrendim ayrıca eşimin eski sevgilisinin masumca ulaşabilicegini düşünmem gereksiz bir davranış canınız sıkılmış belli yazdım oda evli olduğunu bilmiyordum çok yakışmışsınız elinizden alicak değilim oldu sandık dedi bende elimden mi almak sizi hatırlamadı bile kendinizi çok önemli sanmayın ayrıca numarasını almak için eşimin bu kadar basitce yöntemlere baş vurmanız da ne biliyim ayrı bir acizlik, eşim ölmüş olsaydı bile sizi ilgilendirmezdi dedim kestim konuşmayı. Eminim evli olduğunu biliyordu basit kişi.
Size demedim sizi arayanlara dedim. Az idrak.Pardon yaşadığım olay size göre basit ve anlamsız olabilir ama bana göre değil.. herkes aynı düşünse dünya çok sıkıcı bir yer olurdu zaten
Eşin yavuzu veya serkanı arayıp niye beni bu işlere karıştırıyosun? niye ona buna numaramı veriyosun? diye hesap sormuyorsa o işin içinde bi iş vardır.Şöyle eşim serkan serpil ve eşime gece mesaj atan yavuz aynı sınıftaymis yani serkan diye biri var gercekten
Sanırım ben eksik aksediyorum. Serkan yavuza mesaj atmış eşimin numarasını istemiş yavuzda eşime sordu veriyim mi istiyo diye eşimde serkan liseden arkadaşım bir sakınca yok ver demiş ama işte serkan numarayi alıp serpil vermişEşin yavuzu veya serkanı arayıp niye beni bu işlere karıştırıyosun? niye ona buna numaramı veriyosun? diye hesap sormuyorsa o işin içinde bi iş vardır.
Bence az idrak değil az aciklayicilik olmaliydi herneyse.Size demedim sizi arayanlara dedim. Az idrak.
Unutabilir eşimin yüz hafızası çok iyi değildirBi insan sevgilisini nasıl unutur ya. İnsan mahallesindeki sıradan adamı unutmuyor da... Bu işin içinde bir iş var aha buraya yazıyorum.
Daha önce yazdınız mı bilmiyorum da, Serkan diye bahsettiklerinin gerçekten bir Serkan olduğuna emin misiniz? Bence emin olamazsınız. Bana kendi aralarında kızlara kod isimler vermiş olabilirler, Serpil'in payına da Serkan düşmüştür gibi geliyor.Sanırım ben eksik aksediyorum. Serkan yavuza mesaj atmış eşimin numarasını istemiş yavuzda eşime sordu veriyim mi istiyo diye eşimde serkan liseden arkadaşım bir sakınca yok ver demiş ama işte serkan numarayi alıp serpil vermiş