Eşimi öldü sanmış mış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Dün gece saat 3 gibi eşimin çok yakın bir arkadaşı mesaj attı serkan senin numaranı istiyor diye bende mesajı ekranında gördüm eşim uyuyor, ben uyanıktım neyse uyudum ben. Sabah eşimden öğrendim bu serkan liseden eşimin arkadaşıymış neyse eşim doğal olarak ver numaramı demiş. Öğle saatlerine doğru eşim lavaboda ben çocuklarla uğraşıyorum dışarı çıkıcaz hazırlıyorum. Neyse eşim geldi whatsapp dan biri mesaj attı profilinde bayan resmi var ama serkan beni işletiyor galiba farklı bir numara ondan mesaj bekliyordum dedi bende baktım, kizin attığı mesajda × merhaba beni tanıdın mi eşim hiç cevap vermeden bana gösterdi arayalım dedim eğer erkek çıkarsa sen kız çıkarsa ben konuşurum neyse aradim tabi ki kız çıktı kimsiniz dedim ben jale dedi eşimi nerden tanıyorsunuz dedim liseden arkadaşım evlendiğini duydum tebrik etmek istedim sizi rahatsız ettim sanırım dedi bende gereksiz zamanımızı aldınız teşekkürler birdaha böyle bir davranışa gerek yok dedim kapadım. Eşime jale kim dedim oda valla öyle birini tanımıyorum dedi. Neyse bu numarayı engelledim biz disari çıktık çok güzel zaman geçirdik ama beni birşey dürtü bu kız kim. Kızın numarasının engellenen lisesinden aldım telime kaydettim instagramda rehberdeki kişileri ekle diye bir bölüm var ordan baktım serpil isminde biri eşime sordum taniyorum evet eski sevgilim 8 sene önce falan dedi bende fotosundan gerçekten tanimadin mi dedim yolda görsem tanımam dedi. Neyse bu kiza istek gitmis farketmedim bu hemen bana mesaj attı benim amacım sizi rahatsız etmek değildi bana × oldu gibi toplu mesaj geldi onun adı soyadı yaziyordu bende o sandım merak ettik arkadaşları olarak dedi bende kim olduğunuzu eşim hatırlamadı tamamen ben öğrendim ayrıca eşimin eski sevgilisinin masumca ulaşabilicegini düşünmem gereksiz bir davranış canınız sıkılmış belli yazdım oda evli olduğunu bilmiyordum çok yakışmışsınız elinizden alicak değilim oldu sandık dedi bende elimden mi almak sizi hatırlamadı bile kendinizi çok önemli sanmayın ayrıca numarasını almak için eşimin bu kadar basitce yöntemlere baş vurmanız da ne biliyim ayrı bir acizlik, eşim ölmüş olsaydı bile sizi ilgilendirmezdi dedim kestim konuşmayı. Eminim evli olduğunu biliyordu basit kişi.
Allah Allah tuhaf bi durumda sizin kadınla bu kadar çok muhatap olmanıza ne gerek vardı .... Bide o ne demek eşinizi elinizden almıycam onda o hissi siz uyandırdınız farkındamısınız..

Evlendiğini duydum tebrik ederim diyo sonrada evlendiğini bilmiyordum öldü sandım diyor.
Sizin haberiniz olmasa eşinizde yüz verse belki aylar sonra burda başka bir konu okuyacaktık. Allah kurtarmış.

Sekiz yıl sonra evli adama ulaşmak nedir anlamıyorum. Millet iyice kafayı yemiş yokluktan.

Elinden almam merak etme ne demek ya.ne sandı kendini adi pislik.

Sen değil de eşin yazmış konuşmuş olsaydı gözü korkmayacak saçma sapan mesajlara devam edecekti. Eşin sana bilgi vermez haberin olmaz, ona hemen düşer zannetti. Şimdi bir çekinmistir , geri çeker kendini.
Ama bence bir daha yazacak.

Ne bileyim iyi yapmışsın gibi geldi sanırım bende böyle davranırdım

Allah Allah tuhaf bi durumda sizin kadınla bu kadar çok muhatap olmanıza ne gerek vardı .... Bide o ne demek eşinizi elinizden almıycam onda o hissi siz uyandırdınız farkındamısınız..
Sanmam onun içinde varmış o basit düşünceler

Bir de adam cok tuhaf degil mi ya? Ben ortaokuldaki sevgilimi bile tanirim yani fotografini gorsem ya da ne bileyim yolda falan karsilassam 😂 Lisedekini hayli hayli hatirlarim yani. Benim mi gorsel hafizam guclu acaba? 😄
Erkeklerin genel cümlesidir. Konuyu akıllarınca kapadım sanırlar.
O dakika kapanınca sorun olmaz sanıyorlar çünkü. Biliyorki söylese uzun uzadıya bunu dinleyecek. Ama işte kaçılmıyor bir yere kadar illaki ortaya çıkıyor. Erkeklerde bunu bir türlü idrak edemedi.

Elinden almam merak etme ne demek ya.ne sandı kendini adi pislik.

Sen değil de eşin yazmış konuşmuş olsaydı gözü korkmayacak saçma sapan mesajlara devam edecekti. Eşin sana bilgi vermez haberin olmaz, ona hemen düşer zannetti. Şimdi bir çekinmistir , geri çeker kendini.
Ama bence bir daha yazacak.

Ne bileyim iyi yapmışsın gibi geldi sanırım bende böyle davranırdım
Teşekkür ederim en samimi yorumda bulundunuz yapmam diyen yalan söyler

Zaten moda oldu bu evli erkeklerle bekar evli evli bekar evli evliler anfiler yandi durum vahimmmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X