Eşimi kaybettim

Ne diyeceğimi bilmiyorum okudum kilitlendim.Eşimle tartismalarimizda kavgalarimizda sinirle çok demişimdir keşke olse de kurtulsam yalnız büyütürüm ben diye.
Ama simdi konunuzu okuyunca içime koca bir kaya oturdu.Elim ayağım kesildi.
Allah yardımcıniz olsun Rabbim sizi öbür dunyada kavuşturacak.
Sabırlar diliyorum..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim size sabırların en büyüğünü versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.. Allah ım size sabırlar versin

Başınız sağolsun , Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim sevenlerine sabır ve güç versin.

Başınız sağolsun. Şu an burada yazılanlar, çevrenizde söylenenler hepsi bomboş laflar. Çünkü acı bencildir. Kimseyle paylaşılmaz. Mutluluk paylaşılır, paylaştıkça büyür ama acı... Paylaşmak acıyı azaltmaz. Sabırlar diliyorum.
12 sene oldu bu acıyı yaşayalı. Psikoloğa gitmiştim. Hiç bir işe yaramadı. Sizinki gibi şahane değildi evliliğim. Buna rağmen dört yıl yas tutmuşum farkına varmadan. Hiç ağlarken görmedi insanlar beni. Özellikle çocuklarım. Ama geceleri yorganım sırılsıklam olurdu gözyaşından. Ölüm çok ağır bir yük.
Çok borç vardı eşim öldüğünde. Dikkatimi o yöne kaydırdım. Kendimi çalışmaya verdim. Çocuklarımla ilgilendim. 40 ından sonra ehliyet aldım. Bir doktor arkadaşımın yüksek yerlere çık, bol oksijen al tavsiyesiyle, kendi başıma, arabayla dağ, bayır gezdim. En çok bu iyi geldi. Çocuklarımı büyüttüm iyiyim şimdi. Ama bir ince diken düşünün. Batmış ve çıkartamıyorsunuz. Dokundukça sızlıyor. Velhasıl geçiyor ama delip geçiyor.
Sevgili kardeşim, göğsüne kimsenin kaldırmaya gücünün yetmeyeceği bir öküz oturmuş. Ne yapsak nafile.
En kısa zamanda bir tatile çık. Sık sık açık havada gez. Kimseye aldırma çünkü bizim insanımız acımasızdır. Sana vah vah deyip, küçük bir gülümsemeni bile dedikodu malzemesi yaparlar. Kimseye aldırış etmeden sana iyi gelen şeyleri yap. En az bir sene erkek arkadaş edinme. Mantığın düzgün çalışmaz.
Sonra kaldığın yerden hayatı yakalamaya bak. Tekrar başın sağolsun.

Başınız sağolsun Rabbim dayanma gücü versin inşallah mekanı cennet olsun insallah. Evladınızla sağlıklı, güzel bir ömrünüz olsun inşallah.

Allah dayanma gücü versin,kalbinize ferahlık versin

Başın sağ alsın.. Rabbim acılarını tez vakitte dindirsin

Bu kadar kısa sürede nasıl oldu? Pankreas mıydı? Hiç mi fark etmediniz? Ne bileyim, halsizlik falan da mı olmadı? Allah size dayanma gücü versin.

Basiniz sagolsun, sabirlar diliyorum.. esinizin bir parcasi yaninizda..Allah bebeginize ve size uzun omur versin..

Başınız sağolsun
Hasta mıydı?
Çok üzüldüm gerçekten
Allah sabır versin

Başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Bebeğinizle birlikte huzurlu, sağlıklı yillariniz olsun.

Kızınız için sabredeceksiniz bu konuda örnek verilmez tabi ki ama annem 22 yaşında 2.5 senelik evliydi ben yanında 1 yaş kardeşim karnındaymis siz düşünün o zamanın şartları ile şimdi ki şartlar aynı değil tabi ki herseye benim için snrasinda kardeşim doğunca iste ikimiz için sabretti sorsan babama olan sevgiside aşkı da saygısı da asla eksilmemistr

Başınız sağ olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. 1,5 yıl önce eşimi kızım daha 13 aylıkken 2 senelik evliyken, ani bir kalp krizi ile kaybettim. Çok zor ama kızlarımız için ayakta durmalıyız. Ben çok hızlı bir şekilde psikolojik destek almaya başladım. Size de tavsiye ederim. Kızlarımız ayakta duran güçlü anneleri hak ediyorlar.

Merhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım

Basiniz saolsun

Merhaba acaba annenizle konuşma imkanım olabilirmi

Merhaba sizinle konuşmam mumkunmu acaba

Bu kadar kısa sürede nasıl oldu? Pankreas mıydı? Hiç mi fark etmediniz? Ne bileyim, halsizlik falan da mı olmadı? Allah size dayanma gücü ve
Testis kanseriymis,aslında testis en basit kansermis ama bizim gibi en son ogrenenlwr için değil, eşim inşaatta çalışıyordu belirtilerini hep işine bağladık,sırt ağrısı,bel ağrısı kusma en son olarak gogste ve testiste şişme oldu gittik ama çok geç, benimde 4 yıl çocuğum olmadı oluncada eşimde bende hayatımızı boşaldık varsa yoksa bebeğimizdi ihmal ettik bende göremedim işte kör oldu gözlerim çok acı çekiyorum,kocaniza sımsıkı sarılın sevin ya dünya çok acımasız,ve testis kanseri gebelik testiyle bile belli oluyor Allah kimsenin başına vermesin ama 6 ayda bir eslerinize gebelik testi yapın evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…