Olur tabi ki ama annem çok yıprandı neler yaşadı neler ama dediğim gibi bizler için sabretti suan rahatsiz biraz kendini toparlasin tabi ki konuşur. 24 sene oluyor iste kaybedeli ama ilk gün gibi anneme göreMerhaba acaba annenizle konuşma imkanım olabilirmi
tabi ki, özelden yazabilirsinizMerhaba sizinle konuşmam mumkunmu acaba
Teşekkürler ben özelden numaramı yazayım sağolunOlur tabi ki ama annem çok yıprandı neler yaşadı neler ama dediğim gibi bizler için sabretti suan rahatsiz biraz kendini toparlasin tabi ki konuşur. 24 sene oluyor iste kaybedeli ama ilk gün gibi anneme göre
başınız sağ olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunMerhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım var buna nasıl dayanılır bilmiyorum,herkeZ sever kocasını ben öyle böyle değil gece uyurken izlerdim ,hafta sonu uyurken ozlerdim uyutmazdim ,kanser olduğunu öğrenmemiz ve onu kaybetmem 13 gundu,8 yıl sevgili olduk 5 yıl evli kaldım 13 yıl beraberdik hiç yasamaj istemiyorum çok özledim
Rabbim acınızı dindirsin. Evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Ne denir bilmiyorum. Babamı 13 yıl önce kanserden kaybettim ardından 5 yıl sonra annem de kanser olmuştu atlattı çok şükür..
Biz de babamı bilemedik. Belim ağrıyor dizlerim ağrıyor derdi yürüyemiyorum hatta demişti romatizma iğneleri verip göndermişti gittiği bir doktor. Aradan 6 ay daha geçince düzelmeyince yine başka bir doktora gidiyor doktor akciğer filmi istiyor ve öyle ortaya çıktı maalesef metastaz yapmıştı. Babamdan dolayı annemde erken teşhis yaptık çok şükür.
Bazen insan kendini çok ihmal ediyor. Ama etmemek gerekiyor. Umarım Allah yüreğinize ferahlık verir en kısa zamanda. Allah yardımcınız olsun..
İnna lillahi ve inna ileyhi raciunTestis kanseriymis,aslında testis en basit kansermis ama bizim gibi en son ogrenenlwr için değil, eşim inşaatta çalışıyordu belirtilerini hep işine bağladık,sırt ağrısı,bel ağrısı kusma en son olarak gogste ve testiste şişme oldu gittik ama çok geç, benimde 4 yıl çocuğum olmadı oluncada eşimde bende hayatımızı boşaldık varsa yoksa bebeğimizdi ihmal ettik bende göremedim işte kör oldu gözlerim çok acı çekiyorum,kocaniza sımsıkı sarılın sevin ya dünya çok acımasız,ve testis kanseri gebelik testiyle bile belli oluyor Allah kimsenin başına vermesin ama 6 ayda bir eslerinize gebelik testi yapın evde
Ben bile özelden sizinle dertleşmek isterim ne zaman daralırsamız ararsınız konsuruz istersenizTeşekkürler ben özelden numaramı yazayım sağolun
Allah rahmet eylesin kalanlara bebeğinize uzun ömür versin inşallah bu acının tesellisi olmaz Allah dayanma gücü versin inşallahMerhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım var buna nasıl dayanılır bilmiyorum,herkeZ sever kocasını ben öyle böyle değil gece uyurken izlerdim ,hafta sonu uyurken ozlerdim uyutmazdim ,kanser olduğunu öğrenmemiz ve onu kaybetmem 13 gundu,8 yıl sevgili olduk 5 yıl evli kaldım 13 yıl beraberdik hiç yasamaj istemiyorum çok özledim
Dün gece gördüm aslında ve görür görmez damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dedim ama her ne kadar acınızı paylaşmak istesem de yazamadım,cesaret edemedim.Bu gün gördüm ki acınızı tanıyan bu yollardan daha önce geçmiş birileriyle dertleşmek istemişsiniz.Konuşmak isterseniz buradayım.Merhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım var buna nasıl dayanılır bilmiyorum,herkeZ sever kocasını ben öyle böyle değil gece uyurken izlerdim ,hafta sonu uyurken ozlerdim uyutmazdim ,kanser olduğunu öğrenmemiz ve onu kaybetmem 13 gundu,8 yıl sevgili olduk 5 yıl evli kaldım 13 yıl beraberdik hiç yasamaj istemiyorum çok özledim
Evet 9xDün gece gördüm aslında ve görür görmez damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dedim ama her ne kadar acınızı paylaşmak istesem de yazamadım,cesaret edemedim.Bu gün gördüm ki acınızı tanıyan bu yollardan daha önce geçmiş birileriyle dertleşmek istemişsiniz.Konuşmak isterseniz buradayım.
Evet özelden yazarsanız arayayım sizi çok tesekkurlerDün gece gördüm aslında ve görür görmez damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dedim ama her ne kadar acınızı paylaşmak istesem de yazamadım,cesaret edemedim.Bu gün gördüm ki acınızı tanıyan bu yollardan daha önce geçmiş birileriyle dertleşmek istemişsiniz.Konuşmak isterseniz buradayım.