Eşimi kaybettim

Merhaba acaba annenizle konuşma imkanım olabilirmi
Olur tabi ki ama annem çok yıprandı neler yaşadı neler ama dediğim gibi bizler için sabretti suan rahatsiz biraz kendini toparlasin tabi ki konuşur. 24 sene oluyor iste kaybedeli ama ilk gün gibi anneme göre

Başınız sağolsun 😔😔 evladınız için güçlü olmak durumundasınız. Gecikmeden psikolojik destek alabilirsiniz. Bazı yükler ağır gelir yardım istemek gerekir.. Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.

Olur tabi ki ama annem çok yıprandı neler yaşadı neler ama dediğim gibi bizler için sabretti suan rahatsiz biraz kendini toparlasin tabi ki konuşur. 24 sene oluyor iste kaybedeli ama ilk gün gibi anneme göre
Teşekkürler ben özelden numaramı yazayım sağolun

Rabbim acınızı dindirsin. Evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Ne denir bilmiyorum. Babamı 13 yıl önce kanserden kaybettim ardından 5 yıl sonra annem de kanser olmuştu atlattı çok şükür..
Biz de babamı bilemedik. Belim ağrıyor dizlerim ağrıyor derdi yürüyemiyorum hatta demişti romatizma iğneleri verip göndermişti gittiği bir doktor. Aradan 6 ay daha geçince düzelmeyince yine başka bir doktora gidiyor doktor akciğer filmi istiyor ve öyle ortaya çıktı maalesef metastaz yapmıştı. Babamdan dolayı annemde erken teşhis yaptık çok şükür.
Bazen insan kendini çok ihmal ediyor. Ama etmemek gerekiyor. Umarım Allah yüreğinize ferahlık verir en kısa zamanda. Allah yardımcınız olsun..

Merhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım var buna nasıl dayanılır bilmiyorum,herkeZ sever kocasını ben öyle böyle değil gece uyurken izlerdim ,hafta sonu uyurken ozlerdim uyutmazdim ,kanser olduğunu öğrenmemiz ve onu kaybetmem 13 gundu,8 yıl sevgili olduk 5 yıl evli kaldım 13 yıl beraberdik hiç yasamaj istemiyorum çok özledim
başınız sağ olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

evladınız var onun için hayatta kalmalısınız

Ahh canimm nasil hissettim icimde acinizi.rabbim sabir versin size ve kiziniza uzun omurler versin.daha cok yeni aciniz cok taze.insallah zamanla acisi azalacak unutmayacaksiniz ama ilk gun gibi acimayacak.

Of of of Rabbim sizlere sabır versin çok zor çok

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Rabbim acınızı dindirsin. Evladınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Ne denir bilmiyorum. Babamı 13 yıl önce kanserden kaybettim ardından 5 yıl sonra annem de kanser olmuştu atlattı çok şükür..
Biz de babamı bilemedik. Belim ağrıyor dizlerim ağrıyor derdi yürüyemiyorum hatta demişti romatizma iğneleri verip göndermişti gittiği bir doktor. Aradan 6 ay daha geçince düzelmeyince yine başka bir doktora gidiyor doktor akciğer filmi istiyor ve öyle ortaya çıktı maalesef metastaz yapmıştı. Babamdan dolayı annemde erken teşhis yaptık çok şükür.
Bazen insan kendini çok ihmal ediyor. Ama etmemek gerekiyor. Umarım Allah yüreğinize ferahlık verir en kısa zamanda. Allah yardımcınız olsun..

Testis kanseriymis,aslında testis en basit kansermis ama bizim gibi en son ogrenenlwr için değil, eşim inşaatta çalışıyordu belirtilerini hep işine bağladık,sırt ağrısı,bel ağrısı kusma en son olarak gogste ve testiste şişme oldu gittik ama çok geç, benimde 4 yıl çocuğum olmadı oluncada eşimde bende hayatımızı boşaldık varsa yoksa bebeğimizdi ihmal ettik bende göremedim işte kör oldu gözlerim çok acı çekiyorum,kocaniza sımsıkı sarılın sevin ya dünya çok acımasız,ve testis kanseri gebelik testiyle bile belli oluyor Allah kimsenin başına vermesin ama 6 ayda bir eslerinize gebelik testi yapın evde
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun🙏🏼 Başınız sağolsun Rabbim gani gani rahmet eylesin eşinize ve tüm ölmüşlerimize. Tek başınıza atlatmaya çalışmayın, bir terapistten yardım almaktan çekinmeyin. Ne hissettiğinizi anlamam mümkün değil, acınızı anlamaya çalışamam yakınından bile geçemem.. Rabbim size güç kuvvet versin evladınızla hanenizden huzur ve mutluluk eksik olmasın inşallah..

Başınız sağolsun çok genç,çok ani bı kayıp besbelli.Soyleyecegimiz hicbisey sizi teselli edemez elbette.Ama o kadar kıymetli bir hatırayı emanet etmiş ki size çok çok şanslısınız.Bu aciya biraz daha alışınca farkediceksiniz ki o emanet sizi hayata baglicak,ona baktıkça eşinizi goruceksiniz.O da olmasaydı daha çok ızdırap çekerdiniz bence.Acinizi yaşayın,emanetinize sarılın eşinize sarildiginizi hissediceksiniz bence.Sizi sevgiyle kucaklıyorum,sıkı sıkı sarılıyorum❤️❤️

Merhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım var buna nasıl dayanılır bilmiyorum,herkeZ sever kocasını ben öyle böyle değil gece uyurken izlerdim ,hafta sonu uyurken ozlerdim uyutmazdim ,kanser olduğunu öğrenmemiz ve onu kaybetmem 13 gundu,8 yıl sevgili olduk 5 yıl evli kaldım 13 yıl beraberdik hiç yasamaj istemiyorum çok özledim
Allah rahmet eylesin kalanlara bebeğinize uzun ömür versin inşallah bu acının tesellisi olmaz Allah dayanma gücü versin inşallah

Başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet etsin, sizlere de sabır versin inşallah
Çok yeni elbette acınız dinecektir, bu süreçte psikolojik destek alırsanız kabullenme süreciniz daha sağlıklı geçer
Benimde annem 29 yaşındayken babamı ve 11 yaşında ki abimi trafik kazası sonucu kaybettik
Bi tarafta eşi bi tarafta oğlu paramparça cenazelerini verdiler, koydular anneciğimin önüne
Çok zor çok geride hayata tutunması için 5-7-9 yaşında ki üç evladına, bizlere sahip çıkabilmek için sürünerekte olsa ayağa kalktı
Bizlerde çocuktuk sadece annemizi izleyebildik bazen dehşetle, bazen hüzünle
Geçiyor gidiyor o günler ama asla unutulmuyor
Evladınız size, siz evladınıza yoldaş olacaksınız
Rabbim yolunuzu, bahtınızı güzel eylesin
Size ve evladınıza sağlıkla geçireceğiniz uzun ömürler dilerim

Dün gece gördüm aslında ve görür görmez damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dedim ama her ne kadar acınızı paylaşmak istesem de yazamadım,cesaret edemedim.Bu gün gördüm ki acınızı tanıyan bu yollardan daha önce geçmiş birileriyle dertleşmek istemişsiniz.Konuşmak isterseniz buradayım.

Biz ne dersek diyelim acın çok büyük tek ilacın zaman. Eşinden sana bir emanet kalmış. Yavrunun yüzüne her baktığında onu göreceksin eşinin bir parçası hep seninle olacak. Rüyalarında buluşacaksınız. Eminim eşin ruhen yanındadır buna gönülden inanıyorum. Sen onu göremesen de o sizi izleyecek. Çocuğun ve kendin için hayata tutunacaksın burası geçici hayat. Ebedi hayat öldükten sonrası. En nihayetinde kavuşacaksın onunla. Yavruna sıkı sıkı sarıl. Allahım sana dayanma gücü versin. Mekanını cennet eylesin rabbim. Çocuğun için kendini salma. Şu an onun sana çok ihtiyacı var her şeyi hissediyorlar. Yavrun büyüdüğünde çok güçlü bir annesi olduğunu bilecek

Dün gece gördüm aslında ve görür görmez damdan düşenin halinden damdan düşen anlar dedim ama her ne kadar acınızı paylaşmak istesem de yazamadım,cesaret edemedim.Bu gün gördüm ki acınızı tanıyan bu yollardan daha önce geçmiş birileriyle dertleşmek istemişsiniz.Konuşmak isterseniz buradayım.
Evet 9x
Evet özelden yazarsanız arayayım sizi çok tesekkurler

X