- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
Sevilmeye deger bir insanla bir zaman belirli bir sure paylasabildiginiz icin sanslisiniz. Yas ise hak edenin yasini tutuyorsunuz bu bile ne kadar kiymetli. Ve bir yandan o kadar zor ki.Ne zaman bunalirsaniz anlatmak isterseniz ben dinlerim.Basiniz sagolsun Allah kalbinize kuvvet versin ferahlik versin.Esiniz size belirli bir zaman guzel anilar yasatti.Beraber hayati paylastiniz ama hersey nasipten oteye gidilemiyor.Sizin cocugunuz icin saglam durmaniz gerekiyor.Ki yine me kadar sanslisiniz sevdiginiz adamdan bir cocugunuz var.Mesela ya hic tanimasaydiniz onu ya hic bir araya gelemeseydiniz.Esiniz sizin hayatinizda onemli yere sahip olabilecek kadar sizi mutlu etmis.Su an ne desense bos biliyorum.Ama bolca amlatin buraya yazin mesajlardan birilerine ozelden yazin acinizi paylasin.Merhaba arkadaşlar buraya hep okumak için girerdim ama öyle daraliyorumki ilk defa yazıyorum canımı aşkımı kaybedeli 17 gün oluyor 30 yaşındayım 7 aylık bir kızım var buna nasıl dayanılır bilmiyorum,herkeZ sever kocasını ben öyle böyle değil gece uyurken izlerdim ,hafta sonu uyurken ozlerdim uyutmazdim ,kanser olduğunu öğrenmemiz ve onu kaybetmem 13 gundu,8 yıl sevgili olduk 5 yıl evli kaldım 13 yıl beraberdik hiç yasamaj istemiyorum çok özledim