Eşimi ikna edemiyorum

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.663
Evimiz 2+1 doğalgaz yok giriş kat 700 tl kirası.
Yazın havakandırmadan banyodan hergün hamam böceği çıkıyor.. Heryeri bantladım çıkmasın diye. Kaç kere ilaçlattık geçiyor yine başlıyor.
Kırkayak da oluyor bazen. Sonra yatak odasının duvarları döküldü perdelerim küflendi kışın iğrenç küf kokuyor duvar yağmur yağınca ıslanıyor. Boyaları attı kabukları dökülüyor duvarın.
Evin banyo mutfak yerler mekanı manzarası rahatı büyüklüğü tmm gayet güzel ama bu doğalgaz olmaması ve rutubet böcek sıkıntısı çok kötü.
Çocuğumuz olunca bi odada nasıl büyütürüm soba kurmak lazım klimada kullanıyoruz.
Doğalgazlı olsa her oda ısınır kışın bi oda ısınıyor 300 tl veriyoruz elektrik faturası.. Bebek rutubetli odada hasta olur olsa.

Kısacası doğalgazlı 3+1 bi ev istiyorum.
Eşim de bak dedi ev sahibine de taşıncaz dedik bu ay depozito yerine oturduk.
900 tl ye istediğim gibi bi ev buldum bakmaya gitcektik eşim bahane bulmuş adamın işi varmış diye bana.
900 den aşağı ev yok en düştükten arattım bu evi buldum. Ben 900 tl veremem diyor 2+1 bak dedi 2+1 de baktım o da 900 den aşağı yok malesef
Ama eşime anlatamıyorum.
Taşınmazsak çocuk da olmaz ona göre dedim. Bn pek istemiyorum o istiyor. Şartım da doğalgazlı bi ev. Aslında verecek durumu var tmm 900 pahalı ama malesef bizde ucuza oturmuyoruz kışın bi odayı ısıtıp 300 tl vereceğinize tüm odalar ısınır aynı parayı veririz daha tasarruflu.
Siz Olsanız nasıl ikna edersiniz?
Bu aralar başımıza çok kötü bi olay da geldi morali çok bozuk 4 milyarlık ceza geldi daha önce park halinde bi araca kayıp çarpmıştı rent A car arabasıymış iki yıl sonra mahkeme açmışlar. Sigorta bütün masraflarını karşıladığı halde saçma sapan şeylere para istiyorlar mahkemeye vermişler kredi çekecek mecbur bir sürü borç var zaten ama aylık gelir yeni ev kirasını ödemeye yeter ay başı geldi ve taşınmamız gerek.

Al eşini yanına birlikte bakın netten evlere.kendisi demiş taşınalım ev sahibine diyelim neyin kafası bu şimdi kendisi baksın görsün evin olmadıgını madem.ödeyecek gücünüzde varmış madem

Al eşini yanına birlikte bakın netten evlere.kendisi demiş taşınalım ev sahibine diyelim neyin kafası bu şimdi kendisi baksın görsün evin olmadıgını madem.ödeyecek gücünüzde varmış madem

Bakmak istemiyor gitmek istemiyor uğraşmak istemiyor hem ev bak taşınalım diyor hem de bakıp bulunca da pahalı diyo 700 tl ye doğalgazlı bulmamı istiyor ama nasıl bulayım olmayan şeyi

Evimiz 2+1 doğalgaz yok giriş kat 700 tl kirası.
Yazın havakandırmadan banyodan hergün hamam böceği çıkıyor.. Heryeri bantladım çıkmasın diye. Kaç kere ilaçlattık geçiyor yine başlıyor.
Kırkayak da oluyor bazen. Sonra yatak odasının duvarları döküldü perdelerim küflendi kışın iğrenç küf kokuyor duvar yağmur yağınca ıslanıyor. Boyaları attı kabukları dökülüyor duvarın.
Evin banyo mutfak yerler mekanı manzarası rahatı büyüklüğü tmm gayet güzel ama bu doğalgaz olmaması ve rutubet böcek sıkıntısı çok kötü.
Çocuğumuz olunca bi odada nasıl büyütürüm soba kurmak lazım klimada kullanıyoruz.
Doğalgazlı olsa her oda ısınır kışın bi oda ısınıyor 300 tl veriyoruz elektrik faturası.. Bebek rutubetli odada hasta olur olsa.

Kısacası doğalgazlı 3+1 bi ev istiyorum.
Eşim de bak dedi ev sahibine de taşıncaz dedik bu ay depozito yerine oturduk.
900 tl ye istediğim gibi bi ev buldum bakmaya gitcektik eşim bahane bulmuş adamın işi varmış diye bana.
900 den aşağı ev yok en düştükten arattım bu evi buldum. Ben 900 tl veremem diyor 2+1 bak dedi 2+1 de baktım o da 900 den aşağı yok malesef
Ama eşime anlatamıyorum.
Taşınmazsak çocuk da olmaz ona göre dedim. Bn pek istemiyorum o istiyor. Şartım da doğalgazlı bi ev. Aslında verecek durumu var tmm 900 pahalı ama malesef bizde ucuza oturmuyoruz kışın bi odayı ısıtıp 300 tl vereceğinize tüm odalar ısınır aynı parayı veririz daha tasarruflu.
Siz Olsanız nasıl ikna edersiniz?
Bu aralar başımıza çok kötü bi olay da geldi morali çok bozuk 4 milyarlık ceza geldi daha önce park halinde bi araca kayıp çarpmıştı rent A car arabasıymış iki yıl sonra mahkeme açmışlar. Sigorta bütün masraflarını karşıladığı halde saçma sapan şeylere para istiyorlar mahkemeye vermişler kredi çekecek mecbur bir sürü borç var zaten ama aylık gelir yeni ev kirasını ödemeye yeter ay başı geldi ve taşınmamız gerek.
Biz 3 arti 1 evde oturuyoz 1.kat dogalgazlı 500 tl veriyoruz kirayı

Bu erkeklerde uğraşmak ne zor ya. Akılcıl düşünebilmelerini sağlamak için bile kırk takla atman gerekiyor

Bakmak istemiyor gitmek istemiyor uğraşmak istemiyor hem ev bak taşınalım diyor hem de bakıp bulunca da pahalı diyo 700 tl ye doğalgazlı bulmamı istiyor ama nasıl bulayım olmayan şeyi
Söylediğiniz gibi bu evde bebek büyümez, ayrıca rutubet yetişkinler için de sağlık tehdidi. Yani kışın kira+klima+ilaçlatma+hastane masraflarıyla bu evde oturmaya çalışmak 1200 tlyi buluyor en az. Ayrıca doğal gaz olmayınca bir de tüp masrafı vardır herhalde bildiğim kadarıyla 80 tl. Doğalgazlı ocakla 80 tlye 6 ay hem suyu hem ocağı karşılaraınız. Nemden dolayı gerekenden uzun zaman ısınmaya çabalarsınız. Örneğin en soğuk zamanda tüm evi ısıtmaya 500 verseniz yılda 2 kez yine de karda olursunuz. Çünkü sağlığınız ve huzurunuz yerinde olur. Aklıma geldi morali bozuk ya, mutlu, huzurlu, sıcak bir yuvaya geldiğinde borçlarla baş etmek için de kendini daha güçlü hisseder. Ama ikna kısmı sizde artık onu biz bilemeyiz. Bir iki hafta daha zaman verin
, üstüne gitmeyin, morali biraz toparlnınca belki daha olumlu bakar, diyebilirim ancak.

İki hamam bocegini burun deliklerimin onune antenleri goz hizasina gelecek sekilde uyurken koyun uyaninca korkup agzini acinca agzina dussunler :olamaz: evet igrencim :kusmuk:
Google acip kufe bagli mantarlarin olusturdugu hastaliklari okuyun muhtemelen isin ciddiyetinin farkinda degildir ev olmadan cocuk olmayacagindada kararli durun dus alacagi zaman tup bitsin arada salter sorun yaratsin elektrikler gitsin yemek yapamayiverin :KK53: duvarlarda soyulan kisimlar kiymetli biselerinin uzerine dusuversin her aksirip tiksirdiginda kuften valla kuften cigerlerimiz curuycek bizim bi rahmetli gasim abi vardi felaket tellalligi yapin 4bini de hazmetsin kabul eder diye dusunuyorum

X