Eşimi ikna edemiyorum cıldıracağım

Evet eminim zaten ikimizin ortak hesaptan ödeyecegiz ayrıca villa tatili için yüzde 35 ödemem yeterliymiş.daha cok istedigimde villa tatili çünkü rahatca havuza girip güneşlenmek istiyorum.otele gidersek öyle yapamayacagım.10 yıldır hic tatile cıkmadık sadece baska ildeki akraba ziyareti yapıyorduk okadar oda toplasan 20 günü gecmemiştir 10 senede 20 gün akraba ziyareti okadar.eşimde ömründe ilk defa tatile gidecek denizi havuzu olan bir yerde.ben genede zamanında ailemden dolayı denizde havuzda gördüm.
şokdayım hic mi coluck cocugunuz yok insan nasıl 10 yilda denize gitmez

önceden reservasyon yaptırın. Özelıkle yaz aylarında turist kaynıyor Antalydada yer bulunmaz. Ne tuhaf nasıl hic tatıle cıkmıyorsunuz. Maddi yönden kacıyor gibime gelıyor
Evlendik evleneli hep borclarla cebelleşiyorduk daha bu sene bitecek yeni yeni tatil istemeye basladı eşim.eskiden borc bitmeden olmaz diyordu ondan gidemedik.

Evlendik evleneli hep borclarla cebelleşiyorduk daha bu sene bitecek yeni yeni tatil istemeye basladı eşim.eskiden borc bitmeden olmaz diyordu ondan gidemedik.
ne kadar sıkıcı bir hayat kusura bakma. İnsan güne birlik bile gidebilir memleketın dört bir yani deniz. Bence eşinizin gitmege niyeti yok zaten o yüzden parada yatırmak istemiyor.

biz tesettürlü olmadığımız halde bu şekilde hiç unutmam 2 sene önce sap gibi açıkta kaldık babam o kafayla o sene bizi rezervasyonsuz götürdü ve zar zor leş gibi bir pansiyonda bir oda bulup girdik.otel bulucaktık güya.sizin için seçenekler daha da az ve son birkaç senedir araplar resmen işgal ediyorlar tesettür ağırlıklı otelleri ve villaları.eşinize net bir ya rezervasyon ya da gitmiyoruz tavrını koymanız lazım.

Cocugumuz yok belkide olsaydı bu sekilde olmazdı cocugun hatrına biseyler yapardı
biz cocuk olmadan öncede gidiyorduk cocuk olduktan sonrada gidiyoruz. Muhtemelen cocugunuz olmuyor 10 senelık evlısınız sonucta. ne icin buladar yırtıyor ki kendisini. 4 kışılık bir aileyiz yinede tatıl yapabılıyoruz iki kişi inan aklım almıyor. Hiç üstelemeyin gitmicegını görceksiniz.

Gitmeyi cok istiyor ama akrabası ve ailesine uyuyor onlar öyle yapmış ortada kalmamıslar bizde kalmazmısız.
Bu sene ağustos sonu ani bi kararla tatile gidelim dedik.1 ay önce rezarvasyon yaptırdık.oteli ben buldum eşim bana sadece bütçeyi söyledi.rezarvasyonu da ben yaptırdım.Ama sizin dediğiniz gibi yapsaydık yollarda rezil olurduk.Bi ton otel var hangisi kaç para Ne özellikleri var Ne dahil ne değil hiç birşey bilmeden otel otel gezecekmişsiniz.Ya niyeti yok gitmeye bilemedim.Ama söylediği şey çok saçma.

biz tesettürlü olmadığımız halde bu şekilde hiç unutmam 2 sene önce sap gibi açıkta kaldık babam o kafayla o sene bizi rezervasyonsuz götürdü ve zar zor leş gibi bir pansiyonda bir oda bulup girdik.otel bulucaktık güya.sizin için seçenekler daha da az ve son birkaç senedir araplar resmen işgal ediyorlar tesettür ağırlıklı otelleri ve villaları.eşinize net bir ya rezervasyon ya da gitmiyoruz tavrını koymanız lazım.
aynen bulunmaz cok zor

ne kadar sıkıcı bir hayat kusura bakma. İnsan güne birlik bile gidebilir memleketın dört bir yani deniz. Bence eşinizin gitmege niyeti yok zaten o yüzden parada yatırmak istemiyor.
Eşim yüzme bilmediginden umrunda olmuyor pek.onun suanki tatil anlayısı calısmadımmı bana tatil diyor yemek yer yatarım arada gezerim yeter diyor.ben eskiden yazları sudan cıkmazdım cocuklugumu bazen okadar özlüyorumki.ben kendim gideyim dedim yazın hasemaylada olsa girerim havuza dedim bu seferde dedi erkeklerlemi gircen diye gidemedim gene.

biz cocuk olmadan öncede gidiyorduk cocuk olduktan sonrada gidiyoruz. Muhtemelen cocugunuz olmuyor 10 senelık evlısınız sonucta. ne icin buladar yırtıyor ki kendisini. 4 kışılık bir aileyiz yinede tatıl yapabılıyoruz iki kişi inan aklım almıyor. Hiç üstelemeyin gitmicegını görceksiniz.
İnsanların ekonomik şartları farklı olabilir,öncelikleri farklı olabilir.
Niye kendi hayatınızla kıyas yaptığınızı ben anlayamadım.
Ayrıca 'çoçuğunuz belli ki olmuyor,niye kendini yırtıyor ki' cümleniz çok irrite edici.
İnsan çoçuğu olmayınca çalışıp para biriktiremez mi?
Çocuğu olan,her yıl tatil yapan bir kadın olarak ben bile rahatsız oldum yazdıklarınızdan.
Size ne oluyor? Diye soracaksanız cevabım bu.
Biraz empati yapmak bu kadar zor olmasa gerek.

Eşim yüzme bilmediginden umrunda olmuyor pek.onun suanki tatil anlayısı calısmadımmı bana tatil diyor yemek yer yatarım arada gezerim yeter diyor.ben eskiden yazları sudan cıkmazdım cocuklugumu bazen okadar özlüyorumki.ben kendim gideyim dedim yazın hasemaylada olsa girerim havuza dedim bu seferde dedi erkeklerlemi gircen diye gidemedim gene.
herkes haşemayla denize giriyor. Ya insan güne birlik bile gidebilir. Eşinizde heves yok.

Sen de birilerinden örnek ver, rezervasyon yapmadan gitmişler ortada kalmışlar, pansiyonda kalıp.donmusler, 2 katını ödemişler, en pis yerlerde kalmak zorunda kalmışlar, kaldıkları yerde paraları çalınmış, şöyle olmuş böyle olmuş...
Sonra da dersin yok yok benim gözüm korktu, gidiyoruz madem adam akıllı düzgün biyer olsun, bilerek araştırarak gidelim... ya da sec biyer akşam esin gelince buldum ben ver kredi kartını de yap rez. Olmaz mı?

Arkadaslar baslıktan anlasılacagı üzere sorunum eşimle yıllar yıllar sonra ömrümüzde ilk defa tatile gitmek istiyoruz sorun su ki ben önceden rezarvasyon yaptırmak istiyorum eşim ise oraya gittikmi arar sorarız mutlaka bos bir otel ve villa bulunur diyor.villa kiralanan yerlere sordum önceden rezarvasyon tavsiye ediyorlar yoksa boş yer kalmazmıs.eşim etrafındaki ailesi ve arkadaslarını örnek alıyor mesala arkadasıda o bölgeye gidiyormus örnegin antalya da bir otel arayıp rezarvasyon yapıp gidiyormus.akrabasıda aynı sekil kaplıca villa kiralamıs öyle bizde bulabiliriz heryer otel kaynıyor diyor.sorun suki ben tesettürlüyüm heryere girememki ben özgürce hasema giymeden güneslenmek havuza girmek istiyorum denize hasemalı girsemde olur.gecen esim ikna olmustu havuzlu villa kiralama konusunda eger o anda kredi kartında para olsaydı hemen rezarvasyon yapıcaktık ama simdi parayı ayarladım bu seferde oraya gittikmi ayarlarız diyor benim için kaplıca olsada yeter diyor zaten ben yüzemiyorun diyor.arkadaslar ben nasıl ikna edicem esimi.sinirlerim cok bozuldu sabah beri aklıma geldikce ağlıyorum.evlenmeden önce havuz deniz her yaz gidiyordum ailemle kaç yıldır mahrum kaldım denizdende havuzdanda.şimdi götürcek bin dereden su getiyor.korkuyorum oralara kadar gidipte denize havuza giremeden güneşlenemeden geri dönececeğim diye.bana lütfen eşimi ikna edebileceğim bir tavsiye verin lütfen?şimdiden yardımlarınız için tesekkürler.
Niyeti tatil icin butce ayirmamk olabilir mi? Ikna oluuyorsa yaz tatilinizi ailenizle planlayacaginizi soyleyin

Bu sene ağustos sonu ani bi kararla tatile gidelim dedik.1 ay önce rezarvasyon yaptırdık.oteli ben buldum eşim bana sadece bütçeyi söyledi.rezarvasyonu da ben yaptırdım.Ama sizin dediğiniz gibi yapsaydık yollarda rezil olurduk.Bi ton otel var hangisi kaç para Ne özellikleri var Ne dahil ne değil hiç birşey bilmeden otel otel gezecekmişsiniz.Ya niyeti yok gitmeye bilemedim.Ama söylediği şey çok saçma.
Diyorki önce ailesini 3 gün ziyarete gidecekmişiz o sırada ben internetten otel ve villa bulacakmısım oda arıyacakmıs eger bos bulursak gidecegiz bulamazsak pansiyon falan ne cıkarsa artık.güya tale gidiyoruz rezil rüsva olup geri dönecez herhalde.bide diyoki altımızda araba var antalyaya gideriz orda bulamazsak marmaris ordada yoksa bodrum ,cesme vs gideriz mutlaka bi yer buluruz .bu senemiz bosa gitcek gözüküyor ama ben seneye ona gösteririm ozaman.

Canlar biraz sakin olun, polemik, üsluplarda nahoşluk ya da birbirinize sataşma olmasın ne olurHoppa

Diyorki önce ailesini 3 gün ziyarete gidecekmişiz o sırada ben internetten otel ve villa bulacakmısım oda arıyacakmıs eger bos bulursak gidecegiz bulamazsak pansiyon falan ne cıkarsa artık.güya tale gidiyoruz rezil rüsva olup geri dönecez herhalde.bide diyoki altımızda araba var antalyaya gideriz orda bulamazsak marmaris ordada yoksa bodrum ,cesme vs gideriz mutlaka bi yer buluruz .bu senemiz bosa gitcek gözüküyor ama ben seneye ona gösteririm ozaman.
Yani eşin bu kadar sabırlı ve sakin bir insansa gezin bulursunuz da sabırsız aceleci filanda zor.Keza benimki öyledirde.Birde sanırım çocuk yok o yüzden sıkıntı olmaz heralde.

X