• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi dr için ikna edemiyorum

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
698
228
323
temizlik ve düzen takıntıları ve cinsellik problemlerinden dolayı yıllardır eşimi dr için ikna etmeye çalışıyorum.hala da eddebilmiş değilim kendisinin çok normal olduğunu düşünüyor ve böyle mutlu olduğunu savunuyor sormak istediğim şu öyle yada böyle kendisini ikna etsem kendi istemmesine rağmen tedaviye sonuç verme gibi bir olasılık var mıdır??şimdiden teşekkürler.

temizlik ve düzen takıntıları ve cinsellik problemlerinden dolayı yıllardır eşimi dr için ikna etmeye çalışıyorum.hala da eddebilmiş değilim kendisinin çok normal olduğunu düşünüyor ve böyle mutlu olduğunu savunuyor sormak istediğim şu öyle yada böyle kendisini ikna etsem kendi istemmesine rağmen tedaviye sonuç verme gibi bir olasılık var mıdır??şimdiden teşekkürler.

Psikolojideki en temel kurallardan biri, kişinin tedavi olmayı istiyor olmasıdır. Aslında tüm branşlarda tedavi olma isteği tedavinin başarısını belirler.
Eşiniz destek alma konusunda dirençli olmaya devam ederse, maalesef alacağı tedaviden gerçek anlamda fayda almayacaktır. Burada bizim önerdiğimiz yöntem, kişinin sözüne itibar ettiği bir aile büyüğü ya da aile dostunun kişiyi tedavi konusunda yüreklendirmesidir.
Umarım sizin ve aileniz için her şey iyi ve güzel olur.

Back