anında sen olduğunu anladım ondan devam ettim dicek. test edildi milyon kere onaylandı. o yüzden elinizde daha sağlam kanıtınız yoksa boşuna kurcalamayın bu açıdan.
arkadasa katılıyorumbence buluşma ayarla ve buluşmaya git daha da nasıl inkar edebilir ki ondan sonra
dier yorumları okumadım arkadaşlar neler demiş bilemiycem,bir kere ewli bir insan neden facebook fln gibi sitelere üye olur bu yaşımda hala anlamış değilim kimse k.bakmasın!olan arkadaşlara saygım var,bu tercih meselesi fakat çok gereksiz buluyorum bnm kişisel görüşüm kimse alınmasın.bence başta hata burda!istediğine istediği zmn ulaşma şansı var.aldatmaların yüzde 80i bu şekilde oluyo ne yazıkki.yaşadığın olay gerçekten can yakıcı.göz göre göre eşinin iğrençliğini kabul ediyosun şu anda!kesinlikle inkar edicek,anladım senin olduğunu diyicek ben o kdr safmıyım beni tanımadınmı vs..sakın İNANMA!eğer bile bile lades diyiceksen bu şekilde yürüt evliliğini ama bu oyunu çookk fena bitirkötükedihüsoinkar edemesin.otelde buluşmayı fln teklif et.ateşli msjlar yaz cinsel içerikli ve hepsini kaydet.inkar ederse inanmış gibi görünür evliliğine devam edersin,bunun affı olamaz ama ne insanlar tanıyoruz herşeyi yalayıp yutuyo.ayrılmıycam diyosan onu karşında yalvart o zmn inkar edemesin ama böyle bir erkek ztn eşini kaybetmeyi göze almış demektir pişkinlik yapar üste çıkar birde sen suçlu olursun söyliyim...ama kesinlikel eşin güvenilmez biri..sende lütfen kendini üzme.böyle bi adamdan kurtulman senin için hayırlı olur ilerde daha çok üzülmessin!yapıcı msj yazamadım.k.bakma ama gerçekten çok sinirlendim.allah akıl fikir versin bu erkeklere sevgiyle kala.s.Arkadaslar bir süredir esimin bana ilgisiz davranislarindan ve sürekli bitmek bilmeyen kavgalarimizdan dolayi onun "gözünün" disarilarda oldugunu düsünmeye basladim,
ve onu test etmek icin msn de yeni bir adres yaptim ve onu ekledim.
Iste msn adresini facebooktan aldim, orda resmini gördüm etkilendim, tanisalim felan yazdim beklemye basladim. Birden ne göreyim slm, bende tanismak isterim benim tel numaram :xxxx diye yazmisss inanabiliyormusunuz? Acik acik cep telefonunu vermis.
Bir kac gün sonra benim tel no mu istedi, izinli gününde bulusalimmi felan yazdi ama ben konuyu uzatmak icin erteledim. Bu arada yazismalarimizida hep kayit altinda tutuyorum.
Simdi kizlar ben emin adimlarla ilerlemek istiyorumki inkar edemesin (yani arkadaslarim beni isletiyordu bende onlari isletmek icin devam ettim diyemesin). Sizce ben nasil devam edeyim kizlar aklim durdu yardim edin lütfen...
dier yorumları okumadım arkadaşlar neler demiş bilemiycem,bir kere ewli bir insan neden facebook fln gibi sitelere üye olur bu yaşımda hala anlamış değilim kimse k.bakmasın!olan arkadaşlara saygım var,bu tercih meselesi fakat çok gereksiz buluyorum bnm kişisel görüşüm kimse alınmasın.bence başta hata burda!istediğine istediği zmn ulaşma şansı var.aldatmaların yüzde 80i bu şekilde oluyo ne yazıkki.yaşadığın olay gerçekten can yakıcı.göz göre göre eşinin iğrençliğini kabul ediyosun şu anda!kesinlikle inkar edicek,anladım senin olduğunu diyicek ben o kdr safmıyım beni tanımadınmı vs..sakın İNANMA!eğer bile bile lades diyiceksen bu şekilde yürüt evliliğini ama bu oyunu çookk fena bitirkötükedihüsoinkar edemesin.otelde buluşmayı fln teklif et.ateşli msjlar yaz cinsel içerikli ve hepsini kaydet.inkar ederse inanmış gibi görünür evliliğine devam edersin,bunun affı olamaz ama ne insanlar tanıyoruz herşeyi yalayıp yutuyo.ayrılmıycam diyosan onu karşında yalvart o zmn inkar edemesin ama böyle bir erkek ztn eşini kaybetmeyi göze almış demektir pişkinlik yapar üste çıkar birde sen suçlu olursun söyliyim...ama kesinlikel eşin güvenilmez biri..sende lütfen kendini üzme.böyle bi adamdan kurtulman senin için hayırlı olur ilerde daha çok üzülmessin!yapıcı msj yazamadım.k.bakma ama gerçekten çok sinirlendim.allah akıl fikir versin bu erkeklere sevgiyle kala.s.
dier yorumları okumadım arkadaşlar neler demiş bilemiycem,bir kere ewli bir insan neden facebook fln gibi sitelere üye olur bu yaşımda hala anlamış değilim kimse k.bakmasın!olan arkadaşlara saygım var,bu tercih meselesi fakat çok gereksiz buluyorum bnm kişisel görüşüm kimse alınmasın.bence başta hata burda!istediğine istediği zmn ulaşma şansı var.aldatmaların yüzde 80i bu şekilde oluyo ne yazıkki.yaşadığın olay gerçekten can yakıcı.göz göre göre eşinin iğrençliğini kabul ediyosun şu anda!kesinlikle inkar edicek,anladım senin olduğunu diyicek ben o kdr safmıyım beni tanımadınmı vs..sakın İNANMA!eğer bile bile lades diyiceksen bu şekilde yürüt evliliğini ama bu oyunu çookk fena bitirkötükedihüsoinkar edemesin.otelde buluşmayı fln teklif et.ateşli msjlar yaz cinsel içerikli ve hepsini kaydet.inkar ederse inanmış gibi görünür evliliğine devam edersin,bunun affı olamaz ama ne insanlar tanıyoruz herşeyi yalayıp yutuyo.ayrılmıycam diyosan onu karşında yalvart o zmn inkar edemesin ama böyle bir erkek ztn eşini kaybetmeyi göze almış demektir pişkinlik yapar üste çıkar birde sen suçlu olursun söyliyim...ama kesinlikel eşin güvenilmez biri..sende lütfen kendini üzme.böyle bi adamdan kurtulman senin için hayırlı olur ilerde daha çok üzülmessin!yapıcı msj yazamadım.k.bakma ama gerçekten çok sinirlendim.allah akıl fikir versin bu erkeklere sevgiyle kala.s.
canım göze alıyorsan buluşma ayarla ama sonucunda boşanmıyacaksan yapma bence laçkalaştırma izin verdigini düşünür ve aldatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?