- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar şöyle bır konu var ecem34 zaten bosanmak ıstıyormus , açıgını da yakaladı şımdı yani bu yuzden bosanıcak degıl aslında bosanmayı zaten ıstıyormus bu konuda buranın altını cızmek gerek.
canim yarin yaz su gun musaitim goruselim mi diye. aksam saati ver gorusmek icin. evden cikip gitmesi gereken bir saat ver. yani isten cikip gidebilecegi degil.
o gun hazirlanir cikarken soylersin o kadinla bulusmaya gittigini biliyorum, yolun acik olsun. herseyi biliyorum dersin.okudum dersin. kendin oldugunu iddia etme, sanki yazismalarini kaydetmissin gibi soyle. ne sacmaliyorsun derse yazismalarinizi kaydetmis bilgisayar ben de tesadufn okudum. ne olacagini cok merak ediyordum yaziklar olsun dersin.
ne kadar inkar etse de o saatte nereye gidecek baska. daha ne delil olsun ama yazik yazik. uc kurusluk heves icin yuvasini dagitmayi goze alan erkege yaziklar olsun.
evet canim en iyi cözüm bu bencede...
Yarin yazacagim bakalim neler olacak.
yargilamadan Yardimci olan bütün arkadaslara cok tesekkür ederim.
evet gayet mantıklı.. hem elinde kayıtlar olacak şu gün su saatte buluşalım yazılı olan hem de kocan o gün aynı saatte dışarı çıkıyo olacak.. hiçbişey yapmamış bile olsa, masum bile olsa bu durum karşısında kesin gümbürtüye giderdi bence..
bence oyunculuk yapan bırını ayarla ve eşınle o buluşsun senın yerıne sende bunları kameraya al eger kı boşanacaksan tabııkıde..
ama dılerım kı olay tatlıya baglanır..
evet canim en iyi cözüm bu bencede...
Yarin yazacagim bakalim neler olacak.
yargilamadan Yardimci olan bütün arkadaslara cok tesekkür ederim.