Eşimi çekici bulamıyorum

Ayy ne demek burda önemli olan evliliği kurtarmak. Evet cinsellik evlilikte çok önemli bir etken. Ama bence sorunlar varken cinsellik konuşmak, asıl sorunları daha da büyütüyor. Çözmeden üzerine yeni sorunlar ekleniyor. Ama her iki tarafta gerçekten isteklerini konuşursa, cinsellik ve evliliğin diğer tüm güzellikleri kendiliğinden geliyor bence umarım en kısa sürede sorunlarınızı çözersiniz. Mutluluklar diliyorum

Ben buna o kadar katılıyorum ki. Kapanma zamanında falan nasıl iyiydi En azından 4 gün kalsa evde yeterdi
Neyse duam yanlış anlaşılmasın şimdi, işsiz güçsüz kalmayalım
Aynı hislere sahip olduğum insanları görmek güzel
Dünyada halen aşık çiftler var olmaya devam ediyor demektir

Gebelikte n'olacak ?

ee siz esinize soylemediniz mi bunlari istemiyorum diye?

kisisel bakimi 4 senedir fark etmemis miydiniz yani disini fircalamayan, dus almayan adam her halinden belli olur.

kilo mevzusunda benim nisanlim da almisti baya ben direkt soyledim. benim boyum 1.57, 45 kiloyum. nisanlimin boyu 1.95 kilosu neredeyse 115 olmustu. benim 3 katim yani. goren herkes masallah boyun posun yerinde diyordu ama bence oyle degildi yani begenmiyordum. normal soyleyince anlamadi ben de kavga ettim. sevisirken nefesin yetmiyor bir gun hik diye git de gor gununu bile dedim. zayifladi simdi 90 kilo civari, 85 olsun yeterli. kendine saygi duymayan insana ben de zor duyuyorum maalesef.

sizin rahatsiz oldugunuz seyler gayet normal. siz esinize bunlari soylemiyor musunuz? tamam terapiye gidiyorsunuz ama orada ne oluyor sonrasinda ne oluyor? bos bos mu gidip geliyor bu adam?

Çok teşekkür ediyorum ben de size bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum

Size de beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş iletişimimiz düzeldikçe kendisine de bakmaya başlar diye düşünüyorum ama bilmiyorum bu bilinç ailede kazandırılmamış ben de bu şekilde kabul ettiysem ben kazandıracağım sanırım

Eşinizi sevmiyorsunuz.Benim eşimde 2 senedir evde önceden hergün takım elbiseyle gördüğüm adamı eşofmanla görüyorum doğal olarak saç sakal da pek düzenli değil ama hiç böyle sizin gibi hissetmedim

Gebelikte n'olacak ?
Ya ama o farklı bişii. Şu an hiç çoluk yok çocuk yok ki bu da engel değil, 4,5 ayda cinsellik sorunu olmamalı. Varsa yardım alınmalı. Gebelikte bile devamke bence
Ara ara böyle şeyler olmaz demiyorum tabi ki aa bugün kocam benimle olmadı erkek mi bu demicez ama uzun sürünce cılkı çıkar ki bu ilk aylarda hepten çıkar.

Size karşı ya da en basitinden tvde izlediğiniz bir diziye karşı bile sövüp sayıp en ufak şeye bahane bulan sürekli olumsuz enerji yayan biri haline gelseydi siz de benim gibi hissedebilirdiniz. Yoksa ev hali problem değil

Sanırım eşim cinsellik istemiyor ya da ben istemiyorum gibi anlaşılmış ama aramızda cinselliğe ulaşmamızı engelleyen sorunlar var. Benim gibi hisseden var mı onu anlamak istemiştim. Yoksa sevgi arzu tutku gibi duygular farklı, bunları yaşamamızı engelleyen olumsuzluklar farklı şeyler

Şşş sakin
Tamam ellesmeye devam

İletişim sorununuz varken evlenmiş olmanız çok entresan. Öyle ki cinselliğe engel olacak kadar hemde.
Eşinizin kendine bakmaması, dış bile fırçalamayıp küfür eden bir insan olması ciddi sıkıntı ana bu küfür evlenmeden de varmış.
Terapi konusunda istekli mi peki eşiniz? Değilse, sırf sizin gönlünüz olsun diye gidiyorsa bir sonuç almanız da zor.

Sizi anlıyorum ben de çok fazla yakınlığa gelemiyorum eski flörtüm kütüphanede yanıma gelirdi ders çalışırdık ama dayanamazdım ruhum daralıyor derdim ki sonra da ayrıldık kıyafetlerime karışıyordu. Ama yine de çabalayın iyi şanslar sizin için

İstekli görünüyor çünkü kendiyle ilgili birçok şey keşfediyor bazen kafası iyice karışıyor bazen farkındalık kazanıyor ama sonuç olarak o kaba haller neden yok olmuyor bilmiyorum. Bana erkek arkadaşı gibi davranıyor. Daha az önce dostum adamım gibi rahatsız oldugum konuşmaları yapıyor

Bunu doğru bulmuyorum insan sevdiği kişi ile yakınlaşmak ister. Cinsellik olmadan evlilik olmaz, gerginlik olur. Birbirlerini tanıyacaklar, yakınlaşacaklar oaylaşım da artacak

Ben de önceki konunuzda evliliğe alışma ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıştım.

Hatanın büyüğü sizde. Neden derseniz, kesinlikle ama kesinlikle 4 yılda az çok bu adamın tam olarak böyle olduğunu anlayamasanız da sinyallerini illa ki alırdınız. Ki bence aldınız da işte neden evlendiniz bilemiyorum. Annesiyle sorunları vardı acıdım demişsiniz, valla bir şey diyeyim mi kendinizi düşünecektiniz önce. Evlilik bu oyun değil, tüm hayatımız değişiyor. Adama iyilik olsun diye evlenilir mi?

Eski ilişkimde 5 yıl kadar sevgililik sürecimiz oldu ve sorumluluk alamayacağı, ana kuzusu olduğu ve benden de analık beklediği verdiği o sinyallerden çok belliydi. Baktım iş ciddiye binsin istiyor, koşarak kaçtım. Çünkü neden uğraşayım?

Bir yerde demişsiniz ki 'ben böyle kabul ettiysem bu özellikleri ben kazandıracağım' Çocuk mu eğitiyorsunuz? Olduğu gibi kabul etmek değiştirmek değil zaten o ayrı. Bir de uğraşmaya enerjiniz var hayret.

Valla o eski erkek arkadaşımın annesi arayıp da beni telefona isteyip 'X yemek yedi mi? Kızım sakın acı yemesin olur mu çok dokunuyor' diye beni uyardığı gün anlamıştım koşarak uzaklaşmam gerektiğini küçük bir detay ama çocuk 20 yaşındaydı Bu sinyaller hep oluyor evlenince adam birden değişmedi, yanlış seçim yapan sizsiniz malesef...

Kedi kocam 5 ay evde kaldı boşuyordum
Oturduğun yer çökmüş diye bağırmışlığım var öyle kıç kıça olanlara sinir oluyorum hxhshhd
Pandeminin başında ben de böyle hissetmiştim,boğasım geliyordu sonra alıştık beraber olmaya ama evin içinde sürekli mıç mıç değiliz

Evde dizi çıkmış pijamayla gezmeyen var mıdır ki kadın erkek farketmez. Varsa cinlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…