Eşimi Bunaltıyorum Sanırım

O iyi anlaşan çitler farklı karakterler gibi görünseler de özünde birbirine hem cok benziyorlar hemde çok beğeniyorlar birilerini. Yani kendinden örnek vereyim benden farklı kişilikte ve değer yargıları farlı olan hiç kimseyi sevmedim.

Adam bana da çok duygusuz geldi. İnsan karısına asıl benim için zor olacak sensiz olmak seni özleyeceğim falan der. Sensiz naparım diyen kadına abartma dramatize etme diye hödüklük yapmaz.
Bi de konu sahibi bişeylerle meşgul olayım ki eşim benden soğumasın derken eşini daha da odak noktana koyuyorsun. Eşin için değil kendin için değiş değişeceksen.

Bağımlı bir kişiliğiniz var, burada kadınlara hep deniyor ya "bir yetişkinle değil, bir çocukla evlenmişsiniz" diye, sizin evliliğinizde de çocuk sizsiniz sanırım..

Ve evet sadece eşinizi değil, iletişimde olduğunuz herkesi boğarsiniz böyle.. Bir terapiste gidip size uygun kitap tavsiyeleri alabilirsiniz öncelikle..

çalışınca sosyalleşirsin yeni insanlarla arkadaş olursun zamanın dolu geçer maddi gücün artar bence evde durmak hata daha yeni evlisiniz 1 yıl olmuş sıkma sende adamı gerçekten faydalı şeylerle geçir otur bi kitap oku en basiti

Kardeşim ne güzel çok boş vaktiniz var doldur onları spor salonuna git ama illa ki kilo vereyim diye değil sağlık için evde yeni tarifler dene avm ye git al bir kitap kendine de kahve söyle kitap oku yüzmeye git haftada birkaç gün gez kuzucum gez kocan gitti diye darlanır mı

Hayali bile güzel değil mi? :)

Amac iyi de niyet kötü. Kendinizi esiniz bunalmasin diye degil kendiniz icin gelistirin.

Kendi kendinize sorununuzun cevabini bulmussunuz zaten tek yapmanız gereken harekete gecmek. Bide kilo verin mutlaka kendinize güveniniz gelir

Yazının son kısmında güzel şeyler yazmışsın
Ama bu fiziksel ve zihinsel dönüşümünü sadece kendin için yapmalısın.
Aslında yine odak noktan kocan
Onun için yapıyor onun için istiyorsun

Ve bunları başarıncada mutlu olamayacaksın
Ya umurunda olmazsa senin değişimin ???

Bu olayın asıl kaynağı kaybetme korkusu. Kaybedersem mahvolurum diye düşünüyorsunuz bu kafadan çıkmanız lazım. Hiç de bir şey olmaz hayat gene devam eder bir başkasıyla tanışırsınız bunu düşünün

Acilen bir uğraş bulun , eşinize Bu kadar bağımlı olmanız çok yanlış, eşinizi bu sebepten dolayı kaybedebilirsiniz, odak noktanızı değiştirin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…