Eşimi Ayrılıga Nasıl Alıştırabilirim

uyun başlık bulamadım ne yazacagımı bilemedim aklıma bu başlık geldi evet biraz komik
aramızda 1 apartman var o da gene kaynanamgilin
ben vermiyorum işim var gelemem
hava soguk diyorum kaynanaya
ama akşam eşim gelince gidiyoruz

denge kuramıyor ona sorsan lafta kuruyor ama yok
ben haklıyken bile annesini korur sonra özürler beni affetler herzaman o sondur ama hiçbir zaman öyle olmadı
kaynanaya göre bizim evimiz yok onların evi bizim

Çocuk değilki eşiniz artık kocaman bir birey olmuş..

Bunlar zamkla yapışmış birbirine açmak lazım en acilinden hemde ...

Tavrınızı net bir şekilde koyun,yoksa taviz tavizi doğurur

akşam işten geldi herşey iyiydi yemek yerken annemlere gidek dedi bende alışverişe gitsek daha iyi olur dedim
o da hava soguk alışverişe gidilmez dedi
bende o zaman annenlere nasıl gitcez dedim arabayla dedi bişey demedim
sonra annesi aradı birazdan geliriz dedi
bende ben gideriz demedim ki dedim
başladı bagırmaya annemlere gitmek için senden izin alacak degilim
sengelmezsen gelme ben giderim dedi
halen afra tafra bu saatte çekti gitti napıyım arkadaşlar ya ne yapsam olmuyor

annesine gitmek için izin almıycaksa gitsin paşa tek başına sende canın istediğinde ve müsait olduğunda eşlik edersin yeterince taviz vermişsin zaten gidince kıymetemi biniyor sanki mutsuz oluyorsun yine de . her türlü olan sana oluyor mutsuz olan sen bırak bi süre böyle devam et, haftada bir git sor halini hatrını otur bi süre sonra alışırlar bu düzene oğluda gitsin özledikçe

ilk başlardaki kendimi gördüm :18: taviz verme onun gitmesine hiç ses etme
ben altlı üstlü oturuyorum. evliliğimizin kaç ayı kavgayla geçti sırf şu bitişik yaşama istekleri yüzünden. kv evimde yemek yapmama ya da yapsam bile orda yememe izin vermezdi varsa yoksa kendi evi evimize anca yatmaya çıkmamıza birşey demezdi gerçi bazen ona da söylenirdi havalar çok soğuksa onun evinde yatmamızı isterdi ya da saat 10da çıkarsık uyumak için daha erken derdi.
bizim evleri ayırmamızda boşanma sözünün açılması ile oldu. o da çok ağladı ayrılık ne oluyor vs ben özledim ben alışamadım ben sizin kötülüğünüzü istemiyorum vs vs
ama ondan sonra bizde de bugün anneme gidelim annemle içli dışlı ol muhabbetleri oldu asla taviz vermedim istemiyorsam gitmedim ya da gittim 15/20 dk oturup çıktım bu böyle aylarca sürdü.
eşimin tamamen ipleri salması annesinin ve kardeşinin ilk defa onun yanında bana bağırıp kızmaları söylenmeleri ile oldu. o günden beri pek birşey demez ama bazen de söyleniyor unutun artık olanları ne olur yani diye mesafe gibisi yok diretin bir kere mesafe koyulursa devamı gelir.

gerekirse çocuğunu alın ailenizin yanına gidin. geri getirmek istediğinde de şartlarınızı sayın

gitmedi ben giyindim 3 kere gidelim dedim yok dedi bende paşa gönlün bilir dedim
evet gitsemde mutsuzum gitmesemde mutsuzum
halen ses yok adamdan ne kadar gamsız ya

kendi gitmiyorki ses ediyim illa benle gidecek
hergün gidince iyidi ne zaman ayrılmak gitmemek istedim benden kötüsü olmadı halende öyle
çocugumu alıp gidemem annem kanser onu üzemem yani gidecek yerim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…