Eşimi Ayrılıga Nasıl Alıştırabilirim

Her akşam anasına gidecekse niye evlenir bir erkek?

Cinsellik içinse bulsun kendine bi kadın genelevde

Gitsin haftada iki kere

Anasıyla beraber gül gibi yaşasın gitsin..

Ben biraz dobra dobra ve kırıcı konuşan bi insanım

Eşim böyle yapsa aynen ona yukarıda yazdıklarımı söylerdim

nişanlıyken falan bu kadar degildi belli etmiyorlar evlendikten sonra anne aşkı doguyor bu erkeklerde

inadına mı gıcıklıgına mı bilmiyorum valla çözemedim ya onu çözmeye ugraşcam diye kafayı yiyecem

ah bu kaynanalar nerede hangi devlete olursalar olsunlar hep aynilar .onlar kendilerini acindiriyor ogularida hemen pesinden kosuput yapisiyorlar

aynen öyle pazar günü ordaydım eşim kapıdan girdi başladı kaynana midem bulanıyo üşüyorum oglum diye yuh dedim benim gittigimde hiçbişeyi yoktu sapasaglamdı ama eşim gelince hasta oldu kadın

kopmamak lazımmış
genelevleri midesi almıyormuş ayrıca beni çok seviyomuş öl desem ölürmüş
bende dedim bunları ama nafile

canım gerekirse kadınlığını kullan, erkekler zayıftır, o sana istediği herşeyi yaptıramaz ama sen ona yaptırabilirsin. bir de kv için bu ayrılık bir yenilgi ve onu kabullenemediğinden böyle davranıyor olsa gerek, zamanlşa alışacaktır

asla taviz verme

her gün bir bahaneyle evde oturamazsın bigün birini çağırsan bigün hastayım desen,bigün başbaşa kalaım desen vs vs bu seni sürekli yorar , hep huzursuz olursun bugün ne uydursam vs vs diye evinde rahat oturamıyacakmısın yahu, eşinle eminim konuşmuşsundur sürekli ama bıkana kadar konuşmaya devam et istemediğini ayrı bir aile olduğunuzu , zırt pırt hiçbiryere gidemiyceni sert dillerle anlat, ve konuştuktan sonrada inadından vazgeççme anlasın kendi gitsin arasıra çok özlüyosa ama seni kendi haline bıraksınn, ayyy kendimden biliyorum hergün bi rol yapıyodum eşime anneme gidelim demesin diye bıraktı o huyları da rahatım şükür özleyince gidiyo görüyo bende on günde bir gidiyorum yada çağırıyorum işt eherkes mutlu

Göndermeme gibi bir lüksü yok, herkes kendi annesine gitsin!
Ne sanıyor kendini?

ben onunkilere gitmesem beni soracaklar
ben onsuz gitsem benim ailem onu soracak
verecek cevabımız olmayacak
ailelerde gelmeyim o zaman bize diyecek ve ortalık karışacak

benim koca kadınlıgımı kullanmama asla izin vermez denedim ama yok
evet kaynanaya yenilgi oldu banada zafer olacakda rahat vermiyo

aynen öyle eşim aradıgı zaman anneme git diyecek diye telefonu açasım gelmiyor paranoyak oldum
ben ne kadar üste çıkmaya çalışsamda boş tamam der sonra yine eski haline döner eşim
tek başına imkanı yok kayınpederim hemen arar ne oldu kızım bişey mi var diye yada gelir
bunları yapmasa bile eşimi sıkıştırır adam zaten farkında gelmeyin diyo
kaynanayla koca sanane diye işin içinden çıkıyorlar

Bu kocalar ne anlar sürekli annelerine gitmekten eşlerini zor durumda bıraktıklaını ne zaman anlayacaklar acaba..

umudum ilerleyen yıllara kaldı ama o zaman yaşlanacaklar dahada çok git diyecek sanırım kurtuluş yok gibi

Yaşlılık değil aslında,burada herşey eşte bitiyor o dengeyi kurup hala bir aile olduğunun farkına varamıyor erkeler..

K.validelerde maalesef bir çoğu bunu kullanıyor..

Demem o ki kadındada bitiyor iş..

Erkek çocuk olunca aman oğlum olur ya işte annelerin hatası burada başlıyor,sonraki yıllarda da aynı bağımlılık devam ediyor işte..

İstiyorlarki evladım benden ayrılmasın,onunda bir evi ailesi olduğunu kabul etseler zaten sorun olmayacak..

umudum ilerleyen yıllara kaldı ama o zaman yaşlanacaklar dahada çok git diyecek sanırım kurtuluş yok gibi

kestirip atmazsan farkında olmadan yavaş yavaş alıştırırlar yıne seni

bu seferlik bi seferlik diye diye yıne bakmışsın onların evindesin

kes at yoksa eşinin ayağı kesilmez

herşeyde güzellikle olmaz...kavga ediverin bi seferlik ama kocan senın kararlı olduğunu görsün

sana neden hala saygı duymuyor anlamadım yani

önemsiz mi senın söylediklerin düşüncelerin de çocuk kandırır gibi davranıyor.

denge kuramıyor ona sorsan lafta kuruyor ama yok
ben haklıyken bile annesini korur sonra özürler beni affetler herzaman o sondur ama hiçbir zaman öyle olmadı
kaynanaya göre bizim evimiz yok onların evi bizim

Başlığı okuduğumda eşinizi boşanmaya nasıl alıştıracağınızı düşünüyorsunuz sandım.

Konunun içeriğini okuyunca kusura bakmayın ama güldüm.

Şaka gibiler ya,aynı apartmanda oturduğunuz halde ayrılığa alışamıyorlarmı.

Aklıma bir tavsiyede gelmedi,gerçekten feci

Enazından aldığınız karardan taviz vermeyin,belki alışırlar.

inanın bana ayrılmak için onu BOŞANMAKLA tehdit ettim öyle kabul etti
annesi sürekli tel.aglıyo yoklugunuza alışamadım şu bu diye o da dayanamıyor gidiyoruz
anlamıyorlar ne kocam nede kaynanam
söylediklerim önemsiz ben önemliyim gibi davranıyor çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…