- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
Böylelerine diyorum ki doğurmasaymış keşke 40 yıl içinde tutsaymış yada göbek bağını kestirmeseymiş öyle yaşasalarmış.
Valla pek yardımcı olamayacağım ama Allah yardımcınız olsun..
Kaynana bu duruma alışıp kabullenmeden zor görünüyor,bir rahat verse.. Demek ki oğlu memur olsa tayini çıksa peşinden gidecek... Ne insanlar var ya..
Böylelerine diyorum ki doğurmasaymış keşke 40 yıl içinde tutsaymış yada göbek bağını kestirmeseymiş öyle yaşasalarmış.
Bence açık olmakta fayda var, eşine rahatsızlığını anlat güzel bir dille, böyle yapışık yaşamamızın imkanı yok, düzenimizi oturmamız lazım, artık bizde bir aileyiz diye. Kayınvalideni gün içinde ara yine aramıyor,sormuyor olmasın. Alışmak zorunda sonuçta nereye kadar böyle direnebilir ki.
Sizi çağırabileceği vakitlere plan yap mesela, sinemaya falan gidin ya da bazı akşamlar ortak dostlarınızı yemeğe falan çağırın, ne bileyim aklıma gelmedi başka bir şey. Allah yardımcınız olsun, çok zor böyle annelerle uğraşmak.
Ne zaman canın istiyorsa ozaman git canımSenin evin ayrı yerin ayrı işin vardır v.s. Bu ne böyle yaa nefret ediyorum böyle herşeyin dozunu kaçıranlardan.Ben kesinlikle taviz vermemen tarafındayım yoksa kurtulamassın.Şimdiden tavrını koy ve arkasında dur
Böyle böyle alışacaklardır heralde bilemedim ki:) Benim kayınvalidem yok 5 tane görümcem var. Eşim çocukken annesiz kaldığı için onların elinde büyümüş. Ablalarına çok düşkün ama biz bile haftada 1 falan gidiyoruz:) Öyle yapış yapış insan sıkılmaz mı?
bende öyle istiyorum ama eşim baskı yapıyor git diye
kaynanama zaten taviz vermiyorumda eşim laftan anlamıyor kavga çıkarıyor
Ozaman eşine benim bebeğim var, evimin işleri var sorumluluklarım var diye karşına alıp ciddi ciddi konuşacaksın.Beni kendi halime bırak sen zorladıkça gidesim gelmiyor, ben müsait olduğumda elbet giderim falan demelisin.Öyle desen tepkisi ne olur acaba :26:
aynen şunları söylüyor evinin işleri dura kalsın sana yap diyen yok
ben demesem sen gitmezsin
Valla ozaman senin yerinde ben olsam eşime resti çekerdim.Ben ne zaman istersem o zaman giderim deyip son sözümü söylerdim.Bir gün kavga eder, iki gün kavga eder. Aaaaa canım böylede hayat çekilmezkii kusura bakmasın valla
eşimde anlayacak kapasite yok sorun orda canım ya sorun annesi olunca adamın gözü dönüyo
annem için suyu ters akıtırım der
hakkaten zor plan falan anlamaz o kadın ayrı bi yapısı karakteri var ya
suçunu bastıramasın aglamaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?