Eşimi Ayrılıga Nasıl Alıştırabilirim

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım kayınvalidemden bahsetmiştim
onlarla yememiz ve maaşlarımız ortak oldugu için hergün akşam yemeklerini beraber yiyorduk ve ben bu durumdan hiç memnun degildim
eşimle yaşadıgım büyük tartışma sonucu onu kurban bayramı sonrası ayrılmaya kendi evimde yemeye içmeye zorda olsa ikna ettim
ayın 20 den beri kendi evimizdeyiz artık eşimle tartışmalarımız azaldı sorunlarımızın çogu çözüldü
ancak benim kaynana sürekli ogluna aglıyor
işte ayrıldınız gelmiyorsunuz yoklunuza alışamadım vs. diye
bu durumda da eşim beni sıkıştırıyor işte annemin yanına git kopmayın
yemege çagır,yemege git,oturmaya gelsin sen git
bende dogal olarak kızıyorum
daha yeni ayrıldık haftanın en az 3 günü akşamları gene çaya gidiyoruz
bu kadın daha ne istiyor anlamadım
beni arıyor bana trip atıyor
ayrıldıgımızın ertesi günü aradı ben onu arayıp sormuyormuşum bende daha dün 1 bugün 2 niye arayım dedim
hergün yanında burnunun dibinde istiyor
arkadaşlar ya inanın artık gitmek istemiyorum 2 sene boyunca hergün gittim lafı olmadım sadece balayındayken 5 gün gitmedim
ayrıldım benden kötüsü yok ya
eşimi bu ayrılıga nasıl alıştırırım onu nasıl evimize alıştırırım

Valla pek yardımcı olamayacağım ama Allah yardımcınız olsun..

Kaynana bu duruma alışıp kabullenmeden zor görünüyor,bir rahat verse.. Demek ki oğlu memur olsa tayini çıksa peşinden gidecek... Ne insanlar var ya..

Böylelerine diyorum ki doğurmasaymış keşke 40 yıl içinde tutsaymış yada göbek bağını kestirmeseymiş öyle yaşasalarmış.

amin canım amin
tayinimiz çıksa tamam zaten rezil eder gitmeyinde ben çalışır size bakarım der kesin o derece

Bence açık olmakta fayda var, eşine rahatsızlığını anlat güzel bir dille, böyle yapışık yaşamamızın imkanı yok, düzenimizi oturmamız lazım, artık bizde bir aileyiz diye. Kayınvalideni gün içinde ara yine aramıyor,sormuyor olmasın. Alışmak zorunda sonuçta nereye kadar böyle direnebilir ki.

Sizi çağırabileceği vakitlere plan yap mesela, sinemaya falan gidin ya da bazı akşamlar ortak dostlarınızı yemeğe falan çağırın, ne bileyim aklıma gelmedi başka bir şey. Allah yardımcınız olsun, çok zor böyle annelerle uğraşmak.

Ne zaman canın istiyorsa ozaman git canım Senin evin ayrı yerin ayrı işin vardır v.s. Bu ne böyle yaa nefret ediyorum böyle herşeyin dozunu kaçıranlardan.Ben kesinlikle taviz vermemen tarafındayım yoksa kurtulamassın.Şimdiden tavrını koy ve arkasında dur

Böyle böyle alışacaklardır heralde bilemedim ki:) Benim kayınvalidem yok 5 tane görümcem var. Eşim çocukken annesiz kaldığı için onların elinde büyümüş. Ablalarına çok düşkün ama biz bile haftada 1 falan gidiyoruz:) Öyle yapış yapış insan sıkılmaz mı?

eşimde anlayacak kapasite yok sorun orda canım ya sorun annesi olunca adamın gözü dönüyo
annem için suyu ters akıtırım der
hakkaten zor plan falan anlamaz o kadın ayrı bi yapısı karakteri var ya
suçunu bastıramasın aglamaya başlıyor

bende öyle istiyorum ama eşim baskı yapıyor git diye
kaynanama zaten taviz vermiyorumda eşim laftan anlamıyor kavga çıkarıyor

sıkılıyorum ama napıyım işte

bende öyle istiyorum ama eşim baskı yapıyor git diye
kaynanama zaten taviz vermiyorumda eşim laftan anlamıyor kavga çıkarıyor

Ozaman eşine benim bebeğim var, evimin işleri var sorumluluklarım var diye karşına alıp ciddi ciddi konuşacaksın.Beni kendi halime bırak sen zorladıkça gidesim gelmiyor, ben müsait olduğumda elbet giderim falan demelisin.Öyle desen tepkisi ne olur acaba :26:

aynen şunları söylüyor evinin işleri dura kalsın sana yap diyen yok
ben demesem sen gitmezsin

aynen şunları söylüyor evinin işleri dura kalsın sana yap diyen yok
ben demesem sen gitmezsin

Valla ozaman senin yerinde ben olsam eşime resti çekerdim.Ben ne zaman istersem o zaman giderim deyip son sözümü söylerdim.Bir gün kavga eder, iki gün kavga eder. Aaaaa canım böylede hayat çekilmezkii kusura bakmasın valla

malesef rest çekemiyorum annem kanser oldugu için ona gitmem gerekiyor eger ona rest çekersem
beni anneme yollamayacak kapasitede bi insan
eger o kendi gönül rızasıylada götürmezsede ben gidersem almaya gelmez

anasından ayrılamayacak erkekler lütfen evlenmesin ya..ne bu kadınların kayınvalideden çektikleri.analarının koynundan ayrıılamayan erkeklere kendi kurdukları ailenin bilincine erişemeyenlere sinir oluyorum ya...burdan oğlan annelerine duyurulur.

oğlunuzu alın koynunuza yatırın eğer geline böyle işkence yapacaksanız evlendirmeyin koynunuzda yatırın,turşusunu kurun.

vay be bir onda anne var sanki
bu kadar dert edecekse yeni ailesini aile gibi görmeyecekse keske evlenmeseymiş
ah biz kadınlar ne kadar fedakarız ya
beyler anneleriyle yapısık yasasınlar ayrılığa katlanamasınlar ama biz sanki üvey evlat gibi herseye katlanalım
hani kadınlar duygusaldı
kayınvalden inadına mı yapıyor bu kadar da olmazki
vıcık vıcık her dakka beraber olunmaz ki
insan evinde kafa dinlemek ister biraz

Allahtan eşim böyle ana kuzusu değil
gerçekten ben katlanmazdım bu kadarına
bizimkilerde yakında bizle aynı ilceye tasınacaklar insallah o zaman kayınvaldemin içindeki oğlum aşkı hortlamaz

ah bu kaynanalar nerede hangi devlete olursalar olsunlar hep aynilar .onlar kendilerini acindiriyor ogularida hemen pesinden kosuput yapisiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…