- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi _NarCicegi_
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım kayınvalidemden bahsetmiştim
onlarla yememiz ve maaşlarımız ortak oldugu için hergün akşam yemeklerini beraber yiyorduk ve ben bu durumdan hiç memnun degildim
eşimle yaşadıgım büyük tartışma sonucu onu kurban bayramı sonrası ayrılmaya kendi evimde yemeye içmeye zorda olsa ikna ettim
ayın 20 den beri kendi evimizdeyiz artık eşimle tartışmalarımız azaldı sorunlarımızın çogu çözüldü
ancak benim kaynana sürekli ogluna aglıyor
işte ayrıldınız gelmiyorsunuz yoklunuza alışamadım vs. diye
bu durumda da eşim beni sıkıştırıyor işte annemin yanına git kopmayın
yemege çagır,yemege git,oturmaya gelsin sen git
bende dogal olarak kızıyorum
daha yeni ayrıldık haftanın en az 3 günü akşamları gene çaya gidiyoruz
bu kadın daha ne istiyor anlamadım
beni arıyor bana trip atıyor
ayrıldıgımızın ertesi günü aradı ben onu arayıp sormuyormuşum bende daha dün 1 bugün 2 niye arayım dedim
hergün yanında burnunun dibinde istiyor
arkadaşlar ya inanın artık gitmek istemiyorum 2 sene boyunca hergün gittim lafı olmadım sadece balayındayken 5 gün gitmedim
ayrıldım benden kötüsü yok ya
eşimi bu ayrılıga nasıl alıştırırım onu nasıl evimize alıştırırım
onlarla yememiz ve maaşlarımız ortak oldugu için hergün akşam yemeklerini beraber yiyorduk ve ben bu durumdan hiç memnun degildim
eşimle yaşadıgım büyük tartışma sonucu onu kurban bayramı sonrası ayrılmaya kendi evimde yemeye içmeye zorda olsa ikna ettim
ayın 20 den beri kendi evimizdeyiz artık eşimle tartışmalarımız azaldı sorunlarımızın çogu çözüldü
ancak benim kaynana sürekli ogluna aglıyor
işte ayrıldınız gelmiyorsunuz yoklunuza alışamadım vs. diye
bu durumda da eşim beni sıkıştırıyor işte annemin yanına git kopmayın
yemege çagır,yemege git,oturmaya gelsin sen git
bende dogal olarak kızıyorum
daha yeni ayrıldık haftanın en az 3 günü akşamları gene çaya gidiyoruz
bu kadın daha ne istiyor anlamadım
beni arıyor bana trip atıyor
ayrıldıgımızın ertesi günü aradı ben onu arayıp sormuyormuşum bende daha dün 1 bugün 2 niye arayım dedim
hergün yanında burnunun dibinde istiyor
arkadaşlar ya inanın artık gitmek istemiyorum 2 sene boyunca hergün gittim lafı olmadım sadece balayındayken 5 gün gitmedim
ayrıldım benden kötüsü yok ya
eşimi bu ayrılıga nasıl alıştırırım onu nasıl evimize alıştırırım