• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi artık sevmiyorum

Tavsiyem şu olabilir
Calisiyor musunuz bilmiyorum calismiyorsaniz da bosanmayi düşünüyorsunuz sanirim. Is ciddiye binip eyleme gecene kadar kendinizi guclendirin maddi manevi olarak. Gerekirse bir muddet rol yapin biraz moralim bozuk ama gececek sen de destek olursan sevinirim gibisinden sanki onun istedigi gibi oluyor sansin ki baski yapmasin ama cok da salmayin alttan almayin yani bir duzen oturtun kendinizi toplayana kadar idare moduna alin kendinizi
Sonra ne yapacağınıza nasil hareket edeceginize daha net karar verirsiniz

Hap kullaniyodum. Ama alerjim yuzunden uzun vadede devam edemedim. Hormon ignesi veya spiral istedim ama vermediler. Hormon ignesi mahveder seni dedi ebe. Spiral da dogum yapmayan kadina vermiyolarmismis. Esim korunuyodu. Pek de sevmeyerek. Oyle oldu
Anladım, deri altı implant veya spiral deneyebilirdiniz spiral doğum yapmayan bir kadın da kullanabilir. Eşinize güvenmekle hata yapmışsınız bu konuda. Bu konuda kararlı olsaydınız bence her yolu denemeye razı olurdunuz gibi geliyor bana. Ertelenecek veya ciddiye alınmayacak bir konu değil siz de çocuk istediniz diye düşünüyorum olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeydiniz galiba

Tavsiyem şu olabilir
Calisiyor musunuz bilmiyorum calismiyorsaniz da bosanmayi düşünüyorsunuz sanirim. Is ciddiye binip eyleme gecene kadar kendinizi guclendirin maddi manevi olarak. Gerekirse bir muddet rol yapin biraz moralim bozuk ama gececek sen de destek olursan sevinirim gibisinden sanki onun istedigi gibi oluyor sansin ki baski yapmasin ama cok da salmayin alttan almayin yani bir duzen oturtun kendinizi toplayana kadar idare moduna alin kendinizi
Sonra ne yapacağınıza nasil hareket edeceginize daha net karar verirsiniz
Aynen oyle. Ben de bunu dusunuyorum. Ama su an calisamiyorum kizim cok kucuk

Hazmedemiyorum zaten. Cevre baskisindan dolayi dondum. Baska carem yoktu aslinda. Simdi her sey yolunda ama ben istemiyorum
Yaşadığınız şeyler öyle bir iki güzel davranışa unutulup gidecek şeyler değil çünkü. En hassas döneminizi mahvetmis. Sizi evden göndermiş, dava açmış. Şuan çok iyi olmasıdıa garip eski yaşadıklarınızı okuyunca.

Aileniz de yaşadıklarınızı rağmen bu çevre baskısına dahil olduysa çok üzücü.

İs güç durumunuz nedir? Bu eşe güvenerek hayat devam etmez hiçbir şekilde.
Şuan boşanamiyorsaniz kendinizi için terapi alin, çift terapisi de olur. Bu süreci sağlıklı geçirmeniz açısından en azından.
Hissettiğiniz şeyler çok normal ve insani.

Nickini değiştirmişsin. İyi olmuş ama. :)
Geçen bir konuna denk geldim. Yazacaktım niye döndün bu herife diye. Yazmadım.
Mutsuz olman normal. Bu yaşananlardan sonra bu herifle mutlu olunmaz zaten. Geçmişe sünger çekmek senin durumunda imkansız.
Ailen destek olmuyor mu sana ? Boşanmana karşılar mı ? Niye geri barıştın sen ?
Bosanmama karsi degillerdi. Kucaklarini da acmislardi. Ama o kadar mutsuzlardi ki... Nasil yapicaz nasil edicez diye. Cunku ailemin maddi acidan da durumu pek iyi degil. Ben de cocuk buyuyene kadar calisabilir miydim bilmiyorum. Esim zaten azicik bi nafaka verebilecekti. Ve cevreden daha lohusasin git bi bak bebegin gelince duzelir erkek bebekten sonra diyen o kadar cok oldu ki artik dondum ben de

Yaşadığınız şeyler öyle bir iki güzel davranışa unutulup gidecek şeyler değil çünkü. En hassas döneminizi mahvetmis. Sizi evden göndermiş, dava açmış. Şuan çok iyi olmasıdıa garip eski yaşadıklarınızı okuyunca.

Aileniz de yaşadıklarınızı rağmen bu çevre baskısına dahil olduysa çok üzücü.

İs güç durumunuz nedir? Bu eşe güvenerek hayat devam etmez hiçbir şekilde.
Şuan boşanamiyorsaniz kendinizi için terapi alin, çift terapisi de olur. Bu süreci sağlıklı geçirmeniz açısından en azından.
Hissettiğiniz şeyler çok normal ve insani.
Cift terapisi istiyorum borclari bittikten sonra. Su an kipirdayamiyoruz. Calisirim meslegim var. Guzel de para kazanirim. Ama cocuk cok minik. Ustelik premature

Anladım, deri altı implant veya spiral deneyebilirdiniz spiral doğum yapmayan bir kadın da kullanabilir. Eşinize güvenmekle hata yapmışsınız bu konuda. Bu konuda kararlı olsaydınız bence her yolu denemeye razı olurdunuz gibi geliyor bana. Ertelenecek veya ciddiye alınmayacak bir konu değil siz de çocuk istediniz diye düşünüyorum olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeydiniz galiba
Deri alti implantini dogumumdan sonra ogrendim. Spiral vermediler. Konusmak ve yargilamak icin elinden geleni yapiyosun. Cok sinir bozucu. Sonra neden kotu tepkiler aldik biz yardimci olmaya calisiyoruz diye konusursun.

Bosanmama karsi degillerdi. Kucaklarini da acmislardi. Ama o kadar mutsuzlardi ki... Nasil yapicaz nasil edicez diye. Cunku ailemin maddi acidan da durumu pek iyi degil. Ben de cocuk buyuyene kadar calisabilir miydim bilmiyorum. Esim zaten azicik bi nafaka verebilecekti. Ve cevreden daha lohusasin git bi bak bebegin gelince duzelir erkek bebekten sonra diyen o kadar cok oldu ki artik dondum ben de
Şartların zor olduğunu kabul ediyorum.
Ama sen de bu ruh haliyle ne kadar dayanabilirsin ? Ailen görmüyor mu durumunu ? Seni psikolojik olarak bu herife geri itmişler...
O konularına yazmıştım ailen destekse neden gitmiyorsun onlara diye. O zaman yüzde yüz destek değillermiş sana. Göstermelikmiş ki yumurta sıkışınca patlamış işte... :(
Çalışmaya başlayıncaya kadar para tırtıkla heriften. Kenara at harcama ama. Çocuk kreş yaşına gelince elde 0 olmasın bari.

Bakin sizin durumunuzda birine ben sadece stratejik davranmayi önerebilirim. Cocugunuz prematur bir bebek ve size ihtiyaci var. O yüzden ise gir calis demek hemen olucak birsey degil. Ama uzun vaadede kendinize bir hayat kurmanin yollarini arastirin. Egitim seviyeniz ne. Hic calistiniz mi bilmiyorum. Ama bence aileniz arkamizdaysa bir süre ayi ya dayi deyip, kendi ayaklarinizin üzerinde durabilecek adimlar atin. Su anda önceliginiz bebeginizin düzeni olmasini da anliyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun

Şartların zor olduğunu kabul ediyorum.
Ama sen de bu ruh haliyle ne kadar dayanabilirsin ? Ailen görmüyor mu durumunu ? Seni psikolojik olarak bu herife geri itmişler...
O konularına yazmıştım ailen destekse neden gitmiyorsun onlara diye. O zaman yüzde yüz destek değillermiş sana. Göstermelikmiş ki yumurta sıkışınca patlamış işte... :KK43:
Çalışmaya başlayıncaya kadar para tırtıkla heriften. Kenara at harcama ama. Çocuk kreş yaşına gelince elde 0 olmasın bari.
Oyle yapiyorum zaten. Ailem don demedi ama hallerini gorunce ben donmek istedim

Bakin sizin durumunuzda birine ben sadece stratejik davranmayi önerebilirim. Cocugunuz prematur bir bebek ve size ihtiyaci var. O yüzden ise gir calis demek hemen olucak birsey degil. Ama uzun vaadede kendinize bir hayat kurmanin yollarini arastirin. Egitim seviyeniz ne. Hic calistiniz mi bilmiyorum. Ama bence aileniz arkamizdaysa bir süre ayi ya dayi deyip, kendi ayaklarinizin üzerinde durabilecek adimlar atin. Su anda önceliginiz bebeginizin düzeni olmasini da anliyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun
Tesekkur ederim. Lisans mezunuyum. Calisma gecmisim de var. Bebegim biraz buyuse kendime bakarim

Oyle yapiyorum zaten. Ailem don demedi ama hallerini gorunce ben donmek istedim
Canım benim dön demelerine gerek kalmamış zaten. Direkt hissettirmişler ki dönmüşsün herife bak...
Kenara para atıyorsan çok iyi. Bu süreçte ikinci çocuk olmasın ona dikkat et. Çalışsam iyi para kazanırım diyorsun. Çocuk kreş çağına gelince yolunu çizersin o vakit.

Aynen oyle. Ben de bunu dusunuyorum. Ama su an calisamiyorum kizim cok kucuk
O sebeple simdilik onceliginiz kendinizi güçlendirmek olsun
Maddi olarak gerekirse esinizin bıraktığı para var mi bilmiyorum da kendinize altin alabilirsiniz mesela, kendiniz icin birikim yapin. Calismak icin de kendinize alt yapi olusturun eğer el isi biliyorsaniz evdeyken de örgü dantel vs yapıp sosyal medya uzerinden satabilirsiniz ek gelir olur size.
Yani basta dedigim gibi kendinizi guclendirin sonra ne yapacaginiza bakarsiniz. Bazen her sey hemen olmuyor biraz surec istiyor, siz de bu süreci kendinize hedef olarak düşünüp adim adim hedefinize yürüyün. Kadin isterse herseyin üstesinden gelir 💪

Deri alti implantini dogumumdan sonra ogrendim. Spiral vermediler. Konusmak ve yargilamak icin elinden geleni yapiyosun. Cok sinir bozucu. Sonra neden kotu tepkiler aldik biz yardimci olmaya calisiyoruz diye konusursun.
Tamam da ben zaten sürekli siz öylesiniz böylesiniz demiyorum ben böyle düşünüyorum bana böyle geliyor diyorum sizi yargılamıyorum kendi görüşüm bu :) Ama tepkinize bakınca bence gayet de haklıyım doğum yapana kadar doğru düzgün araştırmamışsınız deri altı implantı googlea korunma yöntemleri yazınca ilk çıkan yöntemlerden biri ayrıca

Cift terapisi istiyorum borclari bittikten sonra. Su an kipirdayamiyoruz. Calisirim meslegim var. Guzel de para kazanirim. Ama cocuk cok minik. Ustelik premature
Mesleğinizin olması güzel bebeğiniz büyüyecek en nihayetinde. Çalışma kısmını ilk sıraya alın o aşamada.
Kendinizi çaresiz hissetmezseniz daha rahat kararlar alabilirsiniz.
Ailenizin maddi durumu iyi değilmiş, çocuğunuz biraz daha büyür, sizde çalışırsanız onlarda boşanmayı daha olumlu karşılarlar belki.

Şu an yeni doğum vs.. hormonlarınız, duygularınız çok iyi olmayabilir. Eşinizle belki sakin bir şekilde eskiden böyle böyle beni değersiz hissettiriyordu şu an bu sebeple kötü hissediyorum diye konuşmalısınız. Gerekirse terapi desteği alın. Doğru kararı vermek için zamanlama yanlış olabilir.

Tamam da ben zaten sürekli siz öylesiniz böylesiniz demiyorum ben böyle düşünüyorum bana böyle geliyor diyorum sizi yargılamıyorum kendi görüşüm bu :) Ama tepkinize bakınca bence gayet de haklıyım doğum yapana kadar doğru düzgün araştırmamışsınız deri altı implantı googlea korunma yöntemleri yazınca ilk çıkan yöntemlerden biri ayrıca
Konuyla alakasiz yazip durmasan keske. Tamam sag ol.

Yine neden çocuk diye yazanlar oluyor,bende çoğu kişi için böyle düşünüyorum ama düşündüğüm kişiler genelde tek başına çocuk bakmaya yetmeyecek olanlar.
Bence sevmemek boşanmak için yeterli bir sebep bu arada.

Back