• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatmıştım

TheSwan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
18
-21
3
37
evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.

Siz, ilk aldatmayı "planlı olmadı. Sarhoştum hatırlamıyorum." çevresinde yapmıştınız. Şimdi diyorsunuz ki; 'devam ettim ve hoşuma gitti.' Yani yaptığınız hatanın farkına varmak yerine, katmerlediniz.
Ne sandınız? Aşık mı olacaktınız deliler gibi. Şu, ilk geceden hamile kalıp da sonradan aşık olan karakterleri barındıran, yaz dizisi mi sandınız?
Yaşandı bitti. Şimdi yaşadığınızı "fuckbuddy", "onenightstand" olarak adlandırmaktan başka yol gözükmüyor gibi.

Sana kisaca .... demis yazmicam ne dedigini surekli ban yiyorum sizin yuzunuzden evli barkli kadinsin kardesim adam ne dicekti helalimsin mi? Kendine gel madem istemiyosun kocani bosa kimle yatiyosun kimle kalkiyosun vericek bi vebal borcun olmasin adam az bile demis sana hatta sende sey deseydin madem profesyonel olmami istiyosun komidin orda koy parami

evet önceden eşimi aldattığımı söylemiştim. Bu duruma devam ettim. Aynı kişiyle 3 gün beraber kaldık. Ayrılırken çok zor oldu. Bana senin bi hayatın var ona devam etmelisin, kimse zarar görmemeli, yaşandı burada kalmalı asla görüşmeyelim yine müsait olursak bir araya geliriz, profesyonel olmalısın dedi. Evet yaşadığım, yaptığım ağır birşeydi. Ama onunla geçirdiğim zaman güzeldi. Yine bir sürü saydıracaksınız. Lakin bana çok ağır konuştu. Kendimi toparlayamıyorum. Profesyonel olmaktan bahsetti. Onu engelleyip silip hayatımından çıkarmak istemiyorum. Ama bu konuşmalarda çok ağırdı.
İyi halt etmişsin aferin. Haketmişsin.

Çağın vebali zina... Devam et kullanılmaya

Hayatımdan çıkarmak istemiyorum dediğine göre, adam kendime bedavasından profesyonel buldum diye seviniyordur zaten.

Bak bu ilişki değil, yanlış anlama sakın diye özellikle uzun uzun açıklamış da

Ne diyelim ki sana. Eşini hayatından çıkar, adamla devam et.

Sizi profesyonel olmalısınız derken ne yerine koydu acaba ? Ama bu duruma kendinizi düşüren sizsiniz. Eşinizi aldatmak yerine niye boşanmadınız ki?

Back