- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Bu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
(Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )
Adamla birlikte olmak için boşanma ama eşini sevmedigin için boşan. Çocuğun için neden devam ediyorsun. Çok mu kucuk çocuğun yada çok mu düşkün babaya. Ekonomik gücün mü yok detay vermeniz gerekironu cok dusunuyorum kac kez ayrilmak istedim bitirdim gunler sonra yine aklimi karıştırdı. Herhangi bir sey paylaşmadim 1 yildir lakin gercekten dedigi gibi duygusal bir bağlılığı olabilir mi
Ben ona diyorum evli bir kadina sürekli israr etmeyi nasil yapiyosun haklisin engel olamiyorum diyor. Ne desem haklisin ama yine bırakmıyor pesimi bende hoslaniyorum engel olamiyorm kndime
Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır
Her cocuklu mutsuz evliliği olan kocsını aldatmıyor yalnz!Cocuk o evde cok mu mutlu simdi sanki?Çocuk var
Yanlış...Sen namusunu eşin için değil kendin için taşıyorsun.Boşanmadan başkasının nikahı altındayken biriyle görüşmen yanlış.Velevki boşandın.Karsıdaki adamla evlendin.Sana hic guven duyarmı sanıosun.Onlaykende başkasıyla görüşürsun.Bence kendini bir dinle.Ileride ortaya cikacak cocugun duyunca daha kötü olacak.Benim annem veya babam böyle birşey yapsa mesela asla yüzüne bakamam.Saygım sevgim biter.Dogru yolu bulman dilegiyleBu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
(Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )
Namusluluk taslayan? Sizinle cinsellik düşünmediğini söylediyse iki seçenek var. Ya eşiyle gayet iyiler, böyle bir ihtiyacı yok. Ya da sizi duygusalmışçasına davranarak ikna etmek istiyor. Buradan size hak veren bir fikir çıkmaz. Herkesin söyleyeceğini ben de söyleyeyim. Bitirmelisiniz. Aksini mi beklemiştiniz yoksa..Bu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
O zaman konunuzu kapattırın.Aranızdan biriyle görüştüm ve allah razi olsun cok yardimci oldu silkelenmeme saglikli dusunmeme vesile oldu ilişkiyi bitirme karari aldim daha fazla yorum istemiyorum tesekkurler herkese
Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?