- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
- 158
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Niyeti ciddi denirse devam mı edeceksiniz yani?Bu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
(Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )
Demi haklısın arkadaşım. İyi ki düşündüklerimi söylememişimCanım banlanacaksak da insan gibi birisi için banlanalim. Bosveeerrr
Boşan benceBu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
(Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )
Ayyy keşke vallaDemi haklısın arkadaşım. İyi ki düşündüklerimi söylememişim.
Bu fake gibi duruyor ama bunun gibiler içinde bulundukları lağım çukurunda boğulsunlar.
Yani cocugunu bahane edenlere hep kizarim ama sizinki iyice absurt olmus
Yahu cocugunuz o evlilikte ne kadar mutlu olabilir? Babasini aldatan bir anne var ortada , yok artik
Bu kadar mi cahilsiniz gercekten??
Acin biraz cocuk psikolojisi uzerine kitaplar okuyun , cocugun mutsuz bir evlilikte ne hale gelecegini ogrenin
Allah akil fikir versin sizin gibilere gercekten , olan o cocuklara oluyor hep
Gercekten mi???yeme bunu ya sallıyor ilk nicki chpnin seçim sloganıydı aklınca mesaj verecek millete kendini akıllı zannediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?