- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
kocanın da seni çatır çatır aldattığını düşün o zaman doğru kararı verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten öyleyse açsaydı bi görümce veya kv konusu millet zaten yazardı. Böyle çirkin bir konuyla insanların sinirini bozmaya ne gerek var yani.yeme bunu ya sallıyor ilk nicki chpnin seçim sloganıydı aklınca mesaj verecek millete kendini akıllı zannediyor.
Nerden engellmis?Aslında daldıracaktım beni engelledi korkak işte. .inşalalh kocasi duyar
cocuk var ne alaka? Aldatmak daha mi iyi?!Çocuk var
Beni görmüyor şuan bende onu göremiyorum gulluNerden engellmis?
Onun karısı senin kocan bakalım önce kim yakalayacak suçüstü.Bu konu hakkinda fikirlerinizi almak için uye oldum.
Evliyim bir cocugum var
Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
(Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )