Esimi aldatiyorum

onu cok dusunuyorum kac kez ayrilmak istedim bitirdim gunler sonra yine aklimi karıştırdı. Herhangi bir sey paylaşmadim 1 yildir lakin gercekten dedigi gibi duygusal bir bağlılığı olabilir mi
Ben ona diyorum evli bir kadina sürekli israr etmeyi nasil yapiyosun haklisin engel olamiyorum diyor. Ne desem haklisin ama yine bırakmıyor pesimi bende hoslaniyorum engel olamiyorm kndime
Adam senin duygusal boşluğundan faydalanıyor.kendini kullandırma!!!
Yarın öbür gün karısına dönünce çok üzülürsün.madrm mutsuzmus şimdiye kadar niye bosanmamis? çocuklar bahane.!!adam kurulu düzeninden vazgeçmek istememis!

Yarın öbür gün karısına dönünce çok üzülürsün.madrm mutsuzmus şimdiye kadar niye bosanmamis? çocuklar bahane.!!adam kurulu düzeninden vazgeçmek istememis!
Bende oyle dusunuyorum biraz silkelenmeye ihtiyacim var gerçekleri aslinda duymak istiyorum

yalniz birde su var bir keresinde dedim ki bosanalim sen hazirsan ben hemen demiştim bu aklima geliyor bunu dn icin ne dusunuyorsunuz

Şunu unutmayın
şu hayatta hiçbir adam için kendini utandirmaya başını öne egmeye değmez!
adam olsa zaten seni utandıracak bir ilişkiye suruklemez ..sana kimseden laf gelsin istemez!
Karakterli bir adam Sana onurlu bir yaşam sunar
Evet cok haklisiniz ama beni kucuk düşürecek leke getirecek bir seyi olmadi. Ben niyetini cozebilmis degilim kendime de cok kiziyorum bitiriyorum ama sonra yokluğunu hissediyorum cok zor geliyor.

Kisiliginizi bilmiyorum,ne yasiyorsaniz da sizi ilgilendirir.evlisiniz,cocgunuz da var.dinamiklerinizi degerlendirip karar verebilirsiniz AMA ben aldiginiz isme cok takildim neden acaba su anda dahil oldugum cogunlugun pozitifligini simgeleyen tag’ini kullanip negatif bir konu actiniz??

Evet cok haklisiniz ama beni kucuk düşürecek leke getirecek bir seyi olmadi. Ben niyetini cozebilmis degilim kendime de cok kiziyorum bitiriyorum ama sonra yokluğunu hissediyorum cok zor geliyor.
ikinizde evliyken seninle ilişki yaşıyor olması sen bitirdiğim halde geri gelmesi zaten leke getiriyor utandiriyor demektir.bunu gormuyorsun!
dusunsene etraftan komşuların ,iş yerinde arkadaşların duyduğunu ...seni utanca boğar değer mi kendine bunu yasatmaya!!!!
Onurlu bir adam bunları düşünür seni korumak için bunların yaşanmasına izin vermez!!

Kisiliginizi bilmiyorum,ne yasiyorsaniz da sizi ilgilendirir.evlisiniz,cocgunuz da var.dinamiklerinizi degerlendirip karar verebilirsiniz AMA ben aldiginiz isme cok takildim neden acaba su anda dahil oldugum cogunlugun pozitifligini simgeleyen tag’ini kullanip negatif bir konu actiniz??
Kotu bir niyetim yok kesinlikle cok hizli actim o geldi aklima

ikinizde evliyken seninle ilişki yaşıyor olması sen bitirdiğim halde geri gelmesi zaten leke getiriyor utandiriyor demektir.bunu gormuyorsun!
dusunsene etraftan komşuların ,iş yerinde arkadaşların duyduğunu ...seni utanca boğar değer mi kendine bunu yasatmaya!!!!
Onurlu bir adam bunları düşünür!!
:KK43:(( bunlari dusunuyorum pismanligimi anlatamam. Aslinda bu tarz beni kendime getirecek yorumlara ihtiyacim var konusacak kimsem yok o kadar bunaldim cikmazdayim ki. Bir yanim kendini kullandırma diyor diger yanim acaba gercekten ciddi mi dusunuyor diyor. Kendimi bazen salak gbi goruyorum. Belki de icinden ne salak yine kandırdım diyordur diye dusunuyorum cok kotuyum

hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )

Bu ne demek anlamadım. Bekar olunca namuslu olunmuyormuş da namusla ilgili konuşmak bekarların haddi değilmiş gibi... Kimsenin kimseye namus dersi vermeye hakkı yok zaten ama bekarlık ne alaka?

31 yaşında bir kadın olarak adamın niyetini sorgulamanız ayrıca garip.
Eşini aldatmak istiyor ve başına bela olmayacağını düşündüğü evli bir kadınla flört ediyor. İşler beklediği noktaya vardıktan sonra, "sözde" hiç anlaşamadığı eşinin yanına uzanıp ailesinin mutluluğunu tehdit edemeyecek olmanızın rahatlığıyla serin uykulara dalacak.
Siz de "ben bunu nasıl yaptım" diye kendinizi yiyip duracaksınız. Bundan ötesi yok.

Mutsuzsanız boşanıp yeni bir hayat kurun, kimseye haksızlık etmeyin.

Yani diyor ki yatmadım.Yatmasan ne olur sen aldatmayı 5 dklık bir sevişmeden ibaret mi sanıyorsun. O adamla cilveleşip cocugunun yuzune bakmışsın o kadar ustasın ki yalan soylemekte kocan anlamamıs bile.Leke gelmemişmiş.Leke sana gelmiyor ama o zavallı cocuguna gelecek duyulduğunda. Annesi o.... diyecekler belki de ömrü boyunca.Size acımam da cocuga o. ç. diyecekler ona acırım

X