Eşimi akşam eve koşarak getirecek cilveli birr mesaj hanımlaaaaarrr :))

Disperanza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
10
0
Akşama bir değişiklik olsun istiyorum eşimi heycanlandıracak bir mesaj atmak istiyorum :KK53:
Önerilerinizi bekliyorum ne yazabilirim şimdiden çok sağoluuun :KK23::KK23:

tövbe yaa kendin bulsana hanım kışkırtıcı mesajını
kusura bakmayın hanımlar ama yakında bu gece eşime ne gibi bir pozisyon uygulayayım diye konu açılıcak diye korkmaktayım mahrem denen bir şey var ayol:KK53:

Son düzenleme:
Aaa inanmıyorum ne desek konuyu başka yerlere çekiyorsunuz lütfen sınırınızı aşmayın ne dediğinizin farkındamısınız ne pozisyonu terbiye sınırlarını aşmayın mümkünse,konu sarmıyorsa okumazsınız yanıtlamazsınız ben sizden özel olarak bi cevap istemedim iyi günler.:KK34:

tövbe yaa kendin bulsana hanım kışkırtıcı mesajını
kusura bakmayın hanımlar ama yakında bu gece eşime ne gibi bir pozisyon uygulayayım diye konu açılıcak diye korkmaktayım mahrem denen bir şey var ayol:KK53:
:KK9::KK9::KK9:koptum kız:)))

konu sahıbı ben anlamam valla mesajdan felan konunu guncellemek adına yazıyorum bu yorumu yardımcı olacak bırı olur belkı:KK1:

:KK9::KK9::KK9:koptum kız:)))

konu sahıbı ben anlamam valla mesajdan felan konunu guncellemek adına yazıyorum bu yorumu yardımcı olacak bırı olur belkı:KK1:

Aman yok çok teşekkür ederim yardıma falan gerek yok her yerde olduğu gibi KADINLAR KULÜBÜ'nünde AHLAK BEKÇİLERİ var çok şükür herşeye muhalefet olmak zorundalarmış gibi :KK4:. Herneyse iyi günler diliyorum sizede.

geyıkten anlamayanların geyık bolumunde ne ısı var anlamıyorum
bırde kendın bul,ayıp, tüüüü terbıyesız dıyenlerın hepsıde gelıp bı bakmıs dıkkatlerını cekmısss ıste buda bı çelişki degılmı:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Aman yok çok teşekkür ederim yardıma falan gerek yok her yerde olduğu gibi KADINLAR KULÜBÜ'nünde AHLAK BEKÇİLERİ var çok şükür herşeye muhalefet olmak zorundalarmış gibi :KK4:. Herneyse iyi günler diliyorum sizede.

kusme bacum kusmeee bızler sneın arkandayızzz

X