Cok tesekkur ederim yorum icin ..sinirli bi yapım oldugunu kv biliyir bunu cok kötü kullandı eşim ise haketmedi tavrımi..özür diledim tamam dedi sadece öptü yanagimdan soguk soguk ama hic nesesi yok..Gecmis olsun oncelikle kayinvalideyi bosverin esinizden ozur dileyin sen sakince beni merak edip sarildin o uzerime geldi bastan gitmesini demistim huzursuzluk amacli gelmis belli diyin ve susun anlar sizi.
Gecer uzulmeyin zaten gezebiliyomussunuz iki refakatciya ne gerek vardi cok merak etmisler ama 1 saat sonra o 1 saatte fosur fosur uyudularmi refakatcilar :)Cok tesekkur ederim yorum icin ..sinirli bi yapım oldugunu kv biliyir bunu cok kötü kullandı eşim ise haketmedi tavrımi..özür diledim tamam dedi sadece öptü yanagimdan soguk soguk ama hic nesesi yok..
Kv uyuyordu..uyuyamadim gece boyu sgrilarim dinmisti fakat yürümem gerektigini doktorumda soylemisti esim uyanamadi sen gez dedi bende ciktim yurudum sonra bi odada buldum kendimi toplam 1 saat olmustur en fazla1 saatçik gezdim diyorsun.Hastanede o halde ne gezmesi.Kvden kaçmadığına emin misin?Tokat atmanda abartı olmuş ama olan olmuş.Şu an sinirlidir ama elbet eşinin siniri geçer,sende özür dilersin.
Kvniz değilde anneniz olsa yine telaşlanır,yine kızardı bence.Kv uyuyordu..uyuyamadim gece boyu sgrilarim dinmisti fakat yürümem gerektigini doktorumda soylemisti esim uyanamadi sen gez dedi bende ciktim yurudum sonra bi odada buldum kendimi toplam 1 saat olmustur en fazlaòfke kontrolum yok malesef kv bunu farketti ve kullandi sanirim..
Evet iyiydim biraz sancim vardi ama asil bebegin hareketlerini hissetmedigim icin panik yaptim hastanede hersey yoluna girmisti..kv ve esim uyudular guzelde horladilar ben kasindim durdum malum çatlaklar kalktm saat 6.30 gibiydi esim tamam cik dedi kv uyuyo tabi 1 saat yuzinden basima gelenler bunlar..Gecer uzulmeyin zaten gezebiliyomussunuz iki refakatciya ne gerek vardi cok merak etmisler ama 1 saat sonra o 1 saatte fosur fosur uyudularmi refakatcilar :)
Olabilir ama sorun telaşı degil esimin sakinligini bozmak istemesi bide kactın sandim ne ya ben niye kacayım neye guvenerek bunu söyler cok cirkinKvniz değilde anneniz olsa yine telaşlanır,yine kızardı bence.
Alemler uyuyana kadar bana baksaydin dersiniz esiniz barismis zaten ama ben eslerin baskasi yaninda kavgalarina karsiyim baska zaman dikkat edinki koz toplamasin.Evet iyiydim biraz sancim vardi ama asil bebegin hareketlerini hissetmedigim icin panik yaptim hastanede hersey yoluna girmisti..kv ve esim uyudular guzelde horladilar ben kasindim durdum malum çatlaklar kalktm saat 6.30 gibiydi esim tamam cik dedi kv uyuyo tabi 1 saat yuzinden basima gelenler bunlar..
Öfke kontrolü icin 2 seans görustum psikologum cok ilgili hamilelikten sonra ilac tedavusi düsünuyoruz psikiyatra da gidicem mutlaka .hamilelikte sıkintilar birbirini takip etti karakterimin tamamen disina cikmis bulunuyorum herkes sevecen guleryuzlu derdi simdi gulümsedigim zamanlar cok az düzelicek . bunu istiyorum..Eşinize borçlu olduğunuz özrü dilemissiniz kvye gerek yok yaptığı çok yanlış.... öfke kontrolü için yardım almanız iyi olur... ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir
Onun yaninda hic tartismadik esim sarildi merak ettim seni dedi kv ile tartistm o cikti odadan sonra esimle tartistik onun kozu yokken boyle yapuyo bide olsa aman Allahım düsunemiyorum..Alemler uyuyana kadar bana baksaydin dersiniz esiniz barismis zaten ama ben eslerin baskasi yaninda kavgalarina karsiyim baska zaman dikkat edinki koz toplamasin.
Anladım, sanırım hamilelik psikolojisi ve hamilelikte yaşadığınız sorunlar da sizi yipratmisÖfke kontrolü icin 2 seans görustum psikologum cok ilgili hamilelikten sonra ilac tedavusi düsünuyoruz psikiyatra da gidicem mutlaka .hamilelikte sıkintilar birbirini takip etti karakterimin tamamen disina cikmis bulunuyorum herkes sevecen guleryuzlu derdi simdi gulümsedigim zamanlar cok az düzelicek . bunu istiyorum..
Kvnizin gelmesine surat yaptıysanız alınganlık yapmış olabilir.İstenmediğini düşündüğü için siniriyle söylemiştir.Boşverin siz bunlara kafanızı yormayın,sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almaya bakın.Ne derler bebek,anne karnında bile anlar annenin hislerini etkilenir diye.Ol
Olabilir ama sorun telaşı degil esimin sakinligini bozmak istemesi bide kactın sandim ne ya ben niye kacayım neye guvenerek bunu söyler cok cirkin
Gece degil sabah yani kahvalti gelmisti odaya ezan okunuyordu o sira biseyler atistirip ciktim evet telaslanmis olabilirler esim sakin karsiladi haberi vardi ama kv neden susmak bilmedi ben iyi niyet göremedim .Hasta bi insanın hastanede gecenin bi yarısı 1 saat ortadan kaybolması bence de sinir bozucu bi durum..Ben olsam bende patlardım sanırım o kişiye
Zor kolay gelsin size siz bebege odaklanin onceden bende sizin gibiydim ama artik yuzume alayci bi gulus takinip kafayi ceviriyorum icine 10 senelik aci cokuyo :)Onun yaninda hic tartismadik esim sarildi merak ettim seni dedi kv ile tartistm o cikti odadan sonra esimle tartistik onun kozu yokken boyle yapuyo bide olsa aman Allahım düsunemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?