Bebeğini öldürmeyi düşünmek hiç normal bir durum değil .. faydası olur mu ne demek ?
Hiç normal şeyler düşünmüyorsun ... annen sana acısın diye böyle bir şeyi söylemek annenin sana acıyacağı anlamına gelmez .. bunlar yanlış düşünceler .. bebeğinin güzel günler görmesi için önce senin ruh sağlığının iyi olması lazım .. tedaviye İnan lütfen ..
Bir de cevap vermek istemeyebilirsin ama yemekte , otobüste , sinemada taciz nasıl oluyor ? Babanın çalışanı seninle sinemaya mı gidiyordu ?
Şimdi anladım .. evet yaşadığınız şey hele küçücük yaşta hiç kolay değil ... dilerim herşey daha güzel olurHer anımda aklımda demek istedim. Film izlerken yolculuk yaparken yemek yerken aklıma geliyor aklımdan çıkmıyor anlamında ..
Tedavi olacağım destekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Taciz derken..Her anımda aklımda demek istedim. Film izlerken yolculuk yaparken yemek yerken aklıma geliyor aklımdan çıkmıyor anlamında ..
Tedavi olacağım destekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Mesele taciz değil. O da muhtemelen üstüne geçmişten gelen yükünüz.
Siz şu an birileri sizinle ilgilensin, merhamet etsin, canınızı yakmasın, anlayış göstersin diye taciz durumunun da üstüne iyice düşüyorsunuz.
Zaten şu an yeterince zor durumdasınız.
Ekstra bir de tacizi çevrenize anlatmaya başlamanız size bir şey kazandırmayacak
Psikiyatriye gidin.
Çocuğunuzu elinizden alacaklar diye korkuyorsunuz, bir cinnet anında sizde zarar verebilirsiniz tedavi olmadıkça.
Bir de çocuğunuzun ablanıza benzetilmesinden neden bu kadar rahatsız oldunuz? Bunun altında ne var bu kadar Sizi korkutacak?
Her fıtratı aynı olan aynı şeyleri yaşamıyor ki. Kendinizi ayılıp bayılacak kadar krizlere sokmuşsunuz
Açik açik söyle .birdaha benim çocugum icin bu tarz yorumlar sakin yapma de.Çocuğumun ablama benzemesini istemiyorum . Ablam çok değişik biri. Kinamiyorum ama yaşadıklarını bilinçli yaptığını düşünüyorum . Hoş bulmuyorum. Annemi istemeden sucladim yani o ablama engel olabilirdi . Annemde beni suçlama senin kızın beter olacak der sen beter olacaksın ablan o..pu da olsa benim kızım der . Yaşadığında anlarsin diyor ben öyle şeyler yaşamak istemiyorum. Yaşayacağım diye aklım çıkıyor
Açik açik söyle .birdaha benim çocugum icin bu tarz yorumlar sakin yapma de.
Bir kere denedim ne oldu zoruna mı gitti hiç gitmesin daha beter olacaksınız diyor. Gülüyor. Alaycı konuşuyor.. kınarken iyiydi diyor ama yemin ederim kinamadim allah biliyor icimdekinizoruma gidiyir
Anneniz resmen size kin gütmüş ..Bir kere denedim ne oldu zoruna mı gitti hiç gitmesin daha beter olacaksınız diyor. Gülüyor. Alaycı konuşuyor.. kınarken iyiydi diyor ama yemin ederim kinamadim allah biliyor icimdekinizoruma gidiyir
Anneniz kimi kınamış bunu sorun ona.Bir kere denedim ne oldu zoruna mı gitti hiç gitmesin daha beter olacaksınız diyor. Gülüyor. Alaycı konuşuyor.. kınarken iyiydi diyor ama yemin ederim kinamadim allah biliyor icimdekinizoruma gidiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?