Aynen her zaman kutlamayıp, arada kutlayınca bence daha anlamlı oluyor. Tabii benim gibi de 13 sene de bir değil:) Eşinizin ihtiyacı olduktan sonra, önemli olan hem kullanışlı olması hem de tabii ki hediye olması. Ben mesela çorap da alıcam, halı saha için istiyodu bak siz ev terliği deyince aklıma geldiBen de yıllardır kutlamıyorum, bu sene kutlayacağım bakalım aksilik olmazsa:) küçük bir şey bile ona büyük süpriz olacak bu yüzden.
Çocuklar var diye evde düşünüyorum bakalım, klasik yemek şarap olur, yanına da hediye alıcam da erkeğe hediye almak zor hakikaten. Ev ayakkabısı alayım diyorum da çok mu odunca olur bilemiyorum
Değil mi?
Şimdi akşam kocama desem çocuğu annene bıraktım diye "masada çiçek ve mum da olacak mı acaba?" diye mi düşünür yoksa başka bir şey mi?
Biz kadınlar için motivasyon sağladığı için yapılabilir ama süslemeler.
Onun modası geçtiNormal bir gün icin de olsa aksam kapıyı actiginizda sizi haşin bir gecelikle görsün,seksi bir bakıs atin!sürprizin gerisi gelir:)
aman zaten ben arada güzel masa hazırlarım bizimki yoğurt çıkarmamışsın der, gider plastik kapta yoğurdu getirir ortaya koyar, mis gibi klas masanın ortasında birşah yoğurt kabı, adamın estetik duygusu bu işte, ne uğraşıcam
Ben de yıllardır kutlamıyorum, bu sene kutlayacağım bakalım aksilik olmazsa:) küçük bir şey bile ona büyük süpriz olacak bu yüzden.
Çocuklar var diye evde düşünüyorum bakalım, klasik yemek şarap olur, yanına da hediye alıcam da erkeğe hediye almak zor hakikaten. Ev ayakkabısı alayım diyorum da çok mu odunca olur bilemiyorum
Offf. Hele o köpük tabakta koyulan çiğ köfte ve yeşillikler yok mu? Ensemdeki tüyler dikiliyor dümdük
Bir ona bir köpük tabağa bakıyorum sonra bir iç çekiyorum..
Ahaha iki salınsın evde.
Ya halı yok benim evde, yazın bile terlik giyiyoruz, şöyle kış için bişi alayım dedim
Eki Görüntüle 2059173
hayir hayir erkegin kalbine giden yol yemek falan olmamali gecelikler ona uygun bir oda yanar doner kirmizi isiklar mumlar ucan balonlar belki ucuna ailenizi temsil eden fotograflar supriz yatak odasinda olmali ona onun gucunu hissettirmelisinarkadaslar siyah sutyen ustune catala kadar yakasi acik beyaz ince gomlek mini etek nasil olur bordo ruj bana kirmizi gitmiyor cunku saclar topuz yemek kolay aksam hemen yapalim dondulucumda yaptiklarim yemekler var cikartirim guzel cicekli mumlu bir masa
Hııı
Bizde de halı yok benim Adam terlik de giymez
Ayakkabı da giymez herhalde
Yerden ısıtmalıysa, bizim yerler karo :)
Yeni telefonu bozuldu, diyorum bekle ben sana alcam telefon beklemedi :)
E çocuklarla da aktivite planlayamıyorum.
Kararlıyım bu sene kutlucam da.
Bir hediye seçiverin sevabına bana madem beğenmiyonuzaz sorumluluk sahibi arkadaşlar olun
Allah iyiligini versin bir an ee sonra ne olacak yazacaktim tuttum kendimiyemek yenir çocuk uyutulur, güzel bir film izlenir sonra küvet doldurulup adam yatırılıp aromatik yağlarla güzel bir masaj yapılır falan filan, adam ne yapsın gülü sümbülü, önce karnını, sonra ruhunu doyuracaksın
Yok kız herkes yerden ısıtmalıdır o Zaman vs diyor
Yerden ısıtmalı değil oğlan da giymiyor terlik merlik
Ben giyerim onlar giymiyor
Konu sahibine yazdığım gibi ben ne bileyim senin Kociş ne sever
Tişört al 4 tane oğlanlar boyasın giyin ailecek
esinin en sevdigi yemekleri pasta kurabiye yapaabilusiniz dugun fotograflarinizu slaytt sekline getirebilirsiniz ☆☆
Bak bak işi biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?