Esime supriz yapmak istiyorum

esingul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
94
31
3
35
merhaba arkadaslar aksam esime supriz hazirlamak istiyorum ama neler hazirlayacagim hakkinda dusundum ama bulamadim bana yardimci olursaniz sevinirim

esinin en sevdigi yemekleri pasta kurabiye yapaabilusiniz dugun fotograflarinizu slaytt sekline getirebilirsiniz ☆☆

hayir normal bir gun evlilik yil donumumuz gecen aydi ama bisey yapamadim ozel olarak sadece yemek hazirladim oda icime sinmedi cok sonuk gecti bende bugun biseyler yapmak istiyorum

Pasta kek vs seviyorsa eşiniz böyle şeyler hazırlayabilirsiniz güzel bir film seçebilirsiniz

Teesüf ediyorum en değişik sürprizi söyledim...ya da ben mi öyle sanıyorum:)

Bi evde en fazla ne kadar romantizm olur?
Klise iste mum dizin koridorda,gül konsepti,sevdigi ya da sizin dugunde dans sarkinizi acin.Aksam 7 de romantizm en fazla bu olur.Bi kutuya notlar yazin hepsini teker teker okusun.
Tabi bunlarin hepsi burdan daha once verilen tavsiyeler ve klişe otesi hepsi.Farkli biseyde evde yapmalik kalmadi elimizde.
Bir de bi tek beni mi bayiyo bu romantiklikler?Varsa benim gibi yazsin hele de icime su serpin.Ben mi cok duygusuzum ?

İyi de eş sizin eşiniz o ne sever ona göre yapmak lazım

Bir çok kişi eşime ne alacağım deyince mesela tuttuğu takımın forması der

Geçen maç izlemeye gittik bir sürü kişi forma giyip gelmiş eşim dedi ki Nasıl yani koca adamlar çocuk gibi forma giymiş normal tşörtle gelince izlenmiyor mu maç

Şimdi ben doğumgününde ne alayım desem bir çok forma önerisi gelir ama bu Adama forma alınmaz lakin o giyenlere tabii alınır

Sizin evde çocuk da varmış çok atraksiyonlu zor

Eşinize ve şartlarınıza uygun bir şey yapın hatta kızınızın da içinde olacağı bir başlangıç olabilir de

Güzel bir yemek kızınızın yaptığı bir aile resmi patlamış mısır eşliğinde çizgi sinema

arkadaslar siyah sutyen ustune catala kadar yakasi acik beyaz ince gomlek mini etek nasil olur bordo ruj bana kirmizi gitmiyor cunku saclar topuz yemek kolay aksam hemen yapalim dondulucumda yaptiklarim yemekler var cikartirim guzel cicekli mumlu bir masa

Ben olsam ilk olarak bebegi babannesi yada anneannesine postalamakla baslardim ise :) aksama kadar orda dursun daha sonrasinda ise aksam alirsiniz. Cunku cocukla biraz zor. Sexi birseyler mutlaka giy bence gece kizini uyutunca bile olabilir. Sonrasinda ben olsam yemek tarzi degilde, orn. Patates salatasi yas pasta pogaca kurabiye felan yapardim yaninada esin iciyorsa albir icki senden guzeli olmaz cocugu birakacak kimsem yok diyorsan hemen disari cikip sade bembeyaz 2tshirt al. Kizin icin ve kendin icin.. bir tane de tahta kalem alip kizinin tshirt ne canim babam kendi tshirt ne de canim esim vs.. vs ne yazmak istiyorsan onu yazabilirsin ☺ guzel bir masa mum yemek klise olabilir ama kliseler ölmez ☺

Zaten hepsi bi kadını mutlu edebilecek şeyler, ben bir erkeğin mumdan şarkıdan etkileneceğini hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…