Esime supriz yapmak istiyorum

Siz romantizmi yanlis anlamissiniz yalniz ya da ilk mesajinizda arkadaslar gecesi uzun surecek bir supriz yapmak istiyorum oneriler neler diye soracaktiniz ? Once bir karar verin fantezi icin mi yoksa duygusal romantik bir supriz mi diye.Siz bu sekilde karsilarsaniz buzluktan cikaracaginiz yemek heba olur size diyeyim

Degisik supriz diye girip en buyuk suprizli karsilama klisesidir bu seksi kiyafet.Ziyadesiyle bayat bir numara bence.

Yaaa yok artık.

Hahahaha düşünemiyorum o an sizin halinizi. Gülmeden nasıl durdunuz koltuğun arkasında ya?

İyi o anda kafana bir şey fırlatmamış..

hayir normal bir gun evlilik yil donumumuz gecen aydi ama bisey yapamadim ozel olarak sadece yemek hazirladim oda icime sinmedi cok sonuk gecti bende bugun biseyler yapmak istiyorum

Bence sönük geçmemiştir. Sana öyle geliyordur..
Erkekler için sevdiği yemeklerin olduğu masada mum ve çiçek olmaması bile önem arz etmez. Kabul edelim biz kadınlar böyle görmek istiyoruz bu kutlamaları..

O yüzden kocanın değil de senin sevdiğin şeyleri yap. Senin için motive edici olur. Erkekler için sürprizin devamı daha çok ilgi çekici oluyor

yemek yenir çocuk uyutulur, güzel bir film izlenir sonra küvet doldurulup adam yatırılıp aromatik yağlarla güzel bir masaj yapılır falan filan, adam ne yapsın gülü sümbülü, önce karnını, sonra ruhunu doyuracaksın

Değil mi?
Şimdi akşam kocama desem çocuğu annene bıraktım diye "masada çiçek ve mum da olacak mı acaba?" diye mi düşünür yoksa başka bir şey mi?
Biz kadınlar için motivasyon sağladığı için yapılabilir ama süslemeler.

Benim eşimin doğum günü pazar günü, ben parfüm+formadan oluşan hediye hazırladım. Her zaman gittiğimiz güzel bir restauranta gidicez, masaya ufak bir pasta düşünüyorum (kendisinin haberi yok). Benimki böyle, sıradan ama işte evlilikte öyle ekstrem süprizler olmuyo. Şunu da söyleyeyim 13 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle kutlayacağım, o yüzden bizim için büyük süpriz olacak. Ben hiç kutlamam çünkü:)

Ayyy Niye böyle birşey yaptınız ki?

Erkegin kalbine giden yol dondurucudan gecer.

çok doğru iyi fikir veriyorsunuz

Ben de yıllardır kutlamıyorum, bu sene kutlayacağım bakalım aksilik olmazsa:) küçük bir şey bile ona büyük süpriz olacak bu yüzden.
Çocuklar var diye evde düşünüyorum bakalım, klasik yemek şarap olur, yanına da hediye alıcam da erkeğe hediye almak zor hakikaten. Ev ayakkabısı alayım diyorum da çok mu odunca olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…