Zaten hepsi bi kadını mutlu edebilecek şeyler, ben bir erkeğin mumdan şarkıdan etkileneceğini hiç sanmıyorum.
Ahahahahahaha bu ne yaŞu güne kadar yaptığım en büyük sürpriz koltuğun arkasına saklanip,ona herkesi arttırıp sonra sürpriz diye bağırıp akabinde sağlam bir azar yememle son bulmuştu,bundan sebep pek yaratıcı fikir söyleyemecem: (
arkadaslar siyah sutyen ustune catala kadar yakasi acik beyaz ince gomlek mini etek nasil olur bordo ruj bana kirmizi gitmiyor cunku saclar topuz yemek kolay aksam hemen yapalim dondulucumda yaptiklarim yemekler var cikartirim guzel cicekli mumlu bir masa
Yaaa yok artık.Şu güne kadar yaptığım en büyük sürpriz koltuğun arkasına saklanip,ona herkesi arttırıp sonra sürpriz diye bağırıp akabinde sağlam bir azar yememle son bulmuştu,bundan sebep pek yaratıcı fikir söyleyemecem: (
Şu güne kadar yaptığım en büyük sürpriz koltuğun arkasına saklanip,ona herkesi arttırıp sonra sürpriz diye bağırıp akabinde sağlam bir azar yememle son bulmuştu,bundan sebep pek yaratıcı fikir söyleyemecem: (
hayir normal bir gun evlilik yil donumumuz gecen aydi ama bisey yapamadim ozel olarak sadece yemek hazirladim oda icime sinmedi cok sonuk gecti bende bugun biseyler yapmak istiyorum
yemek yenir çocuk uyutulur, güzel bir film izlenir sonra küvet doldurulup adam yatırılıp aromatik yağlarla güzel bir masaj yapılır falan filan, adam ne yapsın gülü sümbülü, önce karnını, sonra ruhunu doyuracaksın
Sıkıntıdan patladim,gulesim gelmedi fena sinirlendim,baksa öküz gorecek koltuğun arkasında uzandigimi çok zor anlardi benim için : ((Yaaa yok artık.
Hahahaha düşünemiyorum o an sizin halinizi. Gülmeden nasıl durdunuz koltuğun arkasında ya?
Adama da böyle sakinlikle söylediyseniz çıldırmıştır kesin.Sıkıntıdan patladim,gulesim gelmedi fena sinirlendim,baksa öküz gorecek koltuğun arkasında uzandigimi çok zor anlardi benim için : ((
Bı dahada sürpriz yapmam dedim o an çıldırdı isteAdama da böyle sakinlikle söylediyseniz çıldırmıştır kesin.
Aklına gelse fırlatıldı fena sinirlendi : ((
İyi o anda kafana bir şey fırlatmamış..
AyyyŞu güne kadar yaptığım en büyük sürpriz koltuğun arkasına saklanip,ona herkesi arttırıp sonra sürpriz diye bağırıp akabinde sağlam bir azar yememle son bulmuştu,bundan sebep pek yaratıcı fikir söyleyemecem: (
arkadaslar siyah sutyen ustune catala kadar yakasi acik beyaz ince gomlek mini etek nasil olur bordo ruj bana kirmizi gitmiyor cunku saclar topuz yemek kolay aksam hemen yapalim dondulucumda yaptiklarim yemekler var cikartirim guzel cicekli mumlu bir masa
Ne bilim eksın olur dedimdi,olmadiAyyyNiye böyle birşey yaptınız ki?
Aklına gelse fırlatıldı fena sinirlendi : ((
yemek yenir çocuk uyutulur, güzel bir film izlenir sonra küvet doldurulup adam yatırılıp aromatik yağlarla güzel bir masaj yapılır falan filan, adam ne yapsın gülü sümbülü, önce karnını, sonra ruhunu doyuracaksın
Benim eşimin doğum günü pazar günü, ben parfüm+formadan oluşan hediye hazırladım. Her zaman gittiğimiz güzel bir restauranta gidicez, masaya ufak bir pasta düşünüyorum (kendisinin haberi yok). Benimki böyle, sıradan ama işte evlilikte öyle ekstrem süprizler olmuyo. Şunu da söyleyeyim 13 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle kutlayacağım, o yüzden bizim için büyük süpriz olacak. Ben hiç kutlamam çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?