eşime söylesem adamı öldürür...

xserpil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
28
2
86
mrb hanımlar artık birine anlatmassam patlayacam .. nerden başlıcam nasıl anlatıcam onuda bilmiyorum...
3 yıllık evliyim bir oglum var ve allah nasip ederse bir tanede olacak..benim birde karşı komşum var onunda aynı bir oglu var birde olcak.. ,kimzin eşide asker ve en baştan beri arkadaşlargörevlere beraber giderler biz komşuyla beraber kalır beraber yer beraber içeriz.. eşlerle birbirimize gelir gideriz.
komşumun kocası eşine ulaşamadıgı zamanlar beni arar tel açmasını bakmasını falan söyler bende ona gider söylerdim. bir ara bu komşumun tel bozuldu bir kaç gün benden aradı eşini eşide sürekli benim tel arayıp karısına ulaştı ne bilim kocası aradıgında hemen kapısına vurup teli veriyordum o sonra geri getiriyodu.
komşumun dogm günüydü eşi beni aradı eşini sordu bende yok yanımda tel verim dedim yok yok sen nasılsın ne yapıyosun falan dedi şaşırdım.sana bişey sorucam dedi sor abi dedim.neyse ya dedi hayırdır abi bişeymi oldu dedim korktum kendi eşime bişey oldu sandım yok yok dedi kapattı. eşimi aradım bişeymi oldu dedim yok dedi.sonra acaba komşumun dogum günüydü idye sürpriz yapmak için bişeylermi soracaktıda vaz geçti diye düşündüm ..
sonra ertesi gün arayıp eşini sordu bende evdedir abi kapalımı teli gidip söyleyip dedim yok yok tmm ben ararım tekrar zahmet etme dedi. bende artık rahatsız olmaya başladım ama yok yok dedim olmaz öle şey düşünmez dedim hep aklımdan geri kovdum düşünceleri
yine bir gün karısının tel oldugu açık oldugu halde beni arayıp karısını sormayı bahne etti allahtan karısı yanımdaydı al kocan arıyo dedim ve eline tutuşturdum çalan teli karısıda şaşırdı açtı adamda birden afalladı öle hissettim..
karısı niye beni aramadın dedi adam aradım kapalıydı demiş kadın kendi kendine allah allah bu tel niye böle olduki açıkken kapalıymış dedi bende emin oldum adamın niyetinin kötü oldugunu ama yinede kondurmamk için kendi kendime yok yok dedim..
ama adam eşimin nöbetçi oldugu günleri bildiği için o zamnlar aramaya devam etti artık hiç açmadım tel... korkmayada başladım ne yapacagımıda bilemedim adam sabahın köründe gecenin yarısında bana çagrı atıp aramaya devam etti eşime söyleyemezdim onun eşinede ne yapacagım şaşırdım...
bir gün adam sabah 7.5 beni aradı açmadım tabi karısı geldi o gün öglen gibi bana erken uyandık bugünde uykumu alamadım dedim niye dedi kocan aradı dedim niye dedi sana ulaşmamış seni sordu tel götürüyüm deidm neyse ben tekrar ararım dedi dedim.. karısı böle bi bozuldu kalktı gitti.. kocasına ne dediyse artık kocası aradı ısrarla 10 sefer tel kapattım .. geri açtıgımda tekrar aramaya başladı açtım teli.. buyur abi dedim niye söyledin eşime seni aradıgımı dedim nasıl ya dedim niye söylemicem söylemem gerkmiyosa niye arıyon sen beni bir dedim olsun sen söyleme böyle şeyleri dedi şok oldum ya agzıma ne geldiyse saydım kapattım..
saatlerce aradı aynı anda karısınıda arıyordu söledimmi sölemedimmi diye kontrol ediyordu..
artık eşim işten gelmeye yakın aramasın diye tekrar açtım bir daha sakın arama beni bak kan çıkar dedim kimseye söylemedim diye hoşuma gittimi sandın karına sölemedim hamile hamile senin gibi şerefsizi terketmesin çocuklar ortada kalmasın diye dedim kocama sölemesim karnımdaki çocugumda diger oglumda babsı hapiste büyümesin diye beni bir kere daha ara valla gider derim dedim tmm dedi kapattı...
bir iki gün aramadı.. sonra tekrar çagrı atmaya başladı ne yapıcam bilemedim... hiç bu kadar çagresiz kalmadım..
bir iki hafta geçti sabrım tükendi tekrar açtım ne diyon sen hala ne yüzle arayıp duruyon dedim eşime ulaşmıyomda dedi sanki bişey yokmuş gibi.. ne oldu karın öldümü ulaşamdın mı bana bak ölsende karın da ölüyoda olsa ulaşamasanda arama benim kocam niye senin karını aramıyor dedim ne olursa olsun arama sil numaramı yoksa kötü olacak dedimm..
şükür aramaz oldu bende artık karısıyla görüşmeyi bıraktım meraba mereba yaptım... bu böle sürdü biraz oglunun dogum günü çaagırdı karısı eşimle gitmek zorunda kaldık evlerine gitmesek karısı niye gelmedin diyeek eşim niye gitmedik diyecek gittik.. adam yine yüz buldu sanırım.. şimdi yine konuşmaya çalışıyo dışarıda falan denk gelince karısı yanında oluyo cvp vermesen olmuyor versen olmuyor ne yapacamm beeeeennnnnnnnn

ayy ne adi herifmiş okurken sinirlerim bozuldu hey allahım yarabbim
cnm ya sen başka hat alsan?yani yapılacak en mantıklı şey bu olsa gerek
yada bi program indir bazı numaralar aradığında yada msj attığında geri çeviriyor bu da olabilir gibi ama en mantıklısı yeni hat alman bana göre

Herşeyi göze alıp eşinize anlatmalısınız olanları yoksa bu adam sizi daha çok rahatsız eder bilesin ayrıca eşin bu olayı bir şekilde ögrendi diyelim size iftira atma yoluna bile girebilir karın beni rahatsız ediyordu diye o yüzden bir an önce eşine anlat derim ayrıca oradan taşınma şansınız var mı? Keşke hasta oldugunuzu söylerek doğum gününe gitmeseydiniz.

Son düzenleme:
Ne biçim bir herıfmış o öyle tövbe tövbe.
Bence otur anlat eşine daha sonradan sen anlatmadan ortaya çıkarsa kimseye kendını ınandıramazsın.Asılıyor olarak degılde karısı için zırt pırt benı arıyor rahatsız oluyorum artık gibisindende olsa anlat derım

ayy ne adi herifmiş okurken sinirlerim bozuldu hey allahım yarabbim
cnm ya sen başka hat alsan?yani yapılacak en mantıklı şey bu olsa gerek
yada bi program indir bazı numaralar aradığında yada msj attığında geri çeviriyor bu da olabilir gibi ama en mantıklısı yeni hat alman bana göre

eşim sorsa ne yapacan yeni hattı niye değişen dese hadi bir bahane bulurum ne bilim şu tarife daha iyi falan derim ama karısı numaramı ister yine vermek zorunda kalırım oda karısından alır ama diyomya aramıyor artık son zamanlarda ama konuşmaya çalışıyo

Ne şerefsiz sütü bozuk insanlar var ya ayıptır günahdır..canım bence sen ilk olarak tel numaranı değiştir hiç yoktan kafan rahatlar..kadınlada muhattaplığını tamamen kes eşin sorarsada değişik bişeylerini gördüm soğudum falan dersin.zaten kadınla bayadır görüşmüyoruz diyosun uzaklaşın tamamen.Allah sabır versin hem sana hemde o pislik adamın eşine üzüldüm söylesen bi dert söylemesen bi dert..

birinci sorum bu adamın karısı ne kadar genişmiş maşallah, ulaşamasa bile eşinin başka bi kadının telinden aramasına nasıl göz yumuyor...??
ikinci sorum da, herşey yolunda giderken arkadaşınla, bu meseleden dolayı onunla meraba meraba olunca hiç şüphelenmedi mi??sebebini sormadı mı sana? ne oldu bi sorunmu var gibisinden??
ve bu kadın saf mı yaa, onun yanındayken kocası arıyor, siz telefonu veriyorsunuz kocasıda telefonun kapalıydı diye yutturuyor oda yutuyor...
hayretler içerisindeyim...ve bu iş sizin başınıza bela olacak bunu bilin...
bu adam tekin birine benzemiyor, karısına deseniz bi türlü demeseniz bi türlü....ola ki dedin karısına, adam yok öyle bişey deyip belkide onun bende gözü var diye iftira bile atabilir sana...çok dikkatli olman lazım....ama senin yerinde olsam eşime anlatırım...uygun bi dille..hemen gidip öldürmeye kalkmaz heralde...en iyi yol o evden taşının....dip komşusunuz her daim yüz yüze bakıyorsunuz...
işin sonu kötü...adamın gözü de kara maşallah hiç korkmuyor kocandan falan....mutlaka eşine anlat..başına bela gelecek...

ay okurken sinirlerim bozuldu ya. bu adam nasıl yüz buldu bukadar? başka bır hat al. yanı bak aslında insanlarla en başından bukadar samimi olmayacaksın. bana gore. sakın yanlıs anlama benı. bu benım dusuncem. cunku cıvkı cıkıyor yanı. merhaba de gec. bu adamın bırakacagı yok,kafadan sakat.işler dahada sarpa sarmadan eşine anlat derim ben.

[sıze=3]herşeyi göze alıp eşinize anlatmalısınız olanları yoksa bu adam sizi daha çok rahatsız eder bilesin ayrıca eşin bu olayı bir şekilde ögrendi diyelim size iftira atma yoluna bile girebilir karın beni rahatsız ediyordu diye o yüzden bir an önce eşine anlat derim ayrıca oradan taşınma şansınız var mı? Keşke hasta oldugunuzu söylerek doğum gününe gitmeseydiniz.[/sıze]
eşime anlatsam asker ya silahıda var anında gider öldürür ya kaç yıldır arkadaşlar bende korkuyorum ama bilmiyorum zaten tayinimiz çıkacak taşıncaz seneye o yüzden taşınma şansım da yokdogum günüde işte adam aradı eşimi gelin diye oda arkadaşı sonuçta gidelim dei bende gitmesem kadın küsecek aşşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık..

eşim sorsa ne yapacan yeni hattı niye değişen dese hadi bir bahane bulurum ne bilim şu tarife daha iyi falan derim ama karısı numaramı ister yine vermek zorunda kalırım oda karısından alır ama diyomya aramıyor artık son zamanlarda ama konuşmaya çalışıyo

yaa ben olsam telim bozuk falan diye geçiştirir vermezdim ne bilim zaten mrb mrb olmuş aranızdaki olay artık
ya eşin duysa kötü olur kadın duysa sana iftira atarda kocasına inanır
adam der karın aradı beni ..vs kanıtlarsın herşeyi elbet suçsuzsun sonuçta ama ne bilim erkek milleti nevri döndümü alır eline bıçağı silahı gerisi allah lık işte
dediklerimi kulak arkası etme cnm ya :(

ne biçim bir herıfmış o öyle tövbe tövbe.
Bence otur anlat eşine daha sonradan sen anlatmadan ortaya çıkarsa kimseye kendını ınandıramazsın.asılıyor olarak degılde karısı için zırt pırt benı arıyor rahatsız oluyorum artık gibisindende olsa anlat derım

söyledim adam aradıgında bazende eşime açtırmıştım zaten oda eşine sölede tel açmıyormuş dedi bende gidip dedim.. Bir gün söledim eşime kızdım karısına ben sekretermiyim gidin sekreter tutun dedim dedim ama demedim aslında işte..

hattını değiştirsen bile adam seninle kafayı bozmuş. Rabbim böyle kanı bozuklardan korusun. Bir kez daha ararsa eşine anlat ve git emniyete şikayet et. Sustukça korktuğunu anlar ve üzerine gelir..

birinci sorum bu adamın karısı ne kadar genişmiş maşallah, ulaşamasa bile eşinin başka bi kadının telinden aramasına nasıl göz yumuyor...??
Ikinci sorum da, herşey yolunda giderken arkadaşınla, bu meseleden dolayı onunla meraba meraba olunca hiç şüphelenmedi mi??sebebini sormadı mı sana? Ne oldu bi sorunmu var gibisinden??
Ve bu kadın saf mı yaa, onun yanındayken kocası arıyor, siz telefonu veriyorsunuz kocasıda telefonun kapalıydı diye yutturuyor oda yutuyor...
Hayretler içerisindeyim...ve bu iş sizin başınıza bela olacak bunu bilin...
Bu adam tekin birine benzemiyor, karısına deseniz bi türlü demeseniz bi türlü....ola ki dedin karısına, adam yok öyle bişey deyip belkide onun bende gözü var diye iftira bile atabilir sana...çok dikkatli olman lazım....ama senin yerinde olsam eşime anlatırım...uygun bi dille..hemen gidip öldürmeye kalkmaz heralde...en iyi yol o evden taşının....dip komşusunuz her daim yüz yüze bakıyorsunuz...
Işin sonu kötü...adamın gözü de kara maşallah hiç korkmuyor kocandan falan....mutlaka eşine anlat..başına bela gelecek...

kadın kocasından hiç böle bişey beklemiyor bende beklemezdim gerçi şimdiye kadarda hiç bişeyini görmemiştim adamın kadınlar mesafeyide ikimizinde oglu aynı yaşıt sürekli oyuncak faln yüzünden kavga ediyorlar bende onu bahne edip artık getirmicem seni deyip hiç gitmedim o günden beri oda ben giteyince bir geldi iki geldi yine geliyorda sık sık değil ara sıra
kadın hiç de saf değil ama kocasının böle şerefsiz olalabilecegini bilmiyor

Ya bide düşünün adam bu şerefsizliği yaparken kendi karısıda bende hamileyiz dogum yapıcaz ikimizde ne bilim ne yapcam aramıyor artık ben de karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum ama karşı karşıya oturuyoruz ister istemez karşılaşıyoruz sabah yine karşılaştık merdivenlerde benim elimde poşetler vardı ver çıkarım kapının önüne koyarım dedi yok dedim ve çocugumu kenara çektim oglum dur amcan geçsin dedim geçti gitti allahım bir çıkış yolu gösterir yada adama akıl verir inşşş

Durumunuz zor ama vahim değil.Siz hatayı komşunuzda olsa bir sınır koymamakta yapmışsınız..
Ne demek efendim zırt pırt eşini sizden arıycak sizde teli götürceksiniz.Hangi devirde yaşıyoruz.1 kez olsa 2 kez olsa neyse.
Kusura bakmayın siz onun sizi rahatça (niyeti ne olursa olsun) aramasına müsade etmişsiniz beyfendi de yüz bulmuş haliyle.
Artı sizin eşiniz bu durumu bilmiyormuydu.Bilse izin vermezdi sanırım sizden eşine ulaşmasına.Şahsen benim eşim bu durumu normal karşılasa şüphe ederim ! Siz uzak durmaya yüz göz olmamaya çalışın.Komşunuzun eşine gerekirse sert bir mizaçla aramamasını söyleyin.
Durum böyle uzarsa siz eşinizle kötü olursunuz...İyiniyetinizi suistimal ettirmeyin

Karısı bence gayet iyi anlamış ama bişeylerden dolayı konduramıyor ya da olaya göz yumma aşamasında. Bence şöyle yap eşine de ya ben o adamdan gıcık almaya başladım tavırları filan rahatsız oluyorum hani birşey yaptığından degil de gene de huylandım de hani ortada bişeyde yok ama içimde sıkıntı oluyor onu görünce ben onunla karşılaşmak istemiyorum de. Eşin o şekilde en azından dikkat eder hemde direk dememiş olursun uzak tutar.

yapacağın şeyler şunlar

1-bahane bul ve tel nonu değiştir..karısı sorana kadar da verme.

2-sizi bi yer falan davet ederlerse hamileliğini bahane et gitme yorgun oluyorum falan de..daha da olmadı eşiyle aram açık biraz görüşmek istemiyorum de.

3-yalnızken gördüğünde selam falan verme o adama...

4-bir daha ararsa asla ama asla açma teli..

Son düzenleme:
ahlaksız adam... temiz bi dayağa ihtiyacı var bence.. cnm bundan sonra ararsa rezil etmek için bile olsa açma telefonu.. böyle adamlar yarın öbür gün duyulursa şayet senin teli açmanı bile eşine karşı kullanır.. evet ben aradım ama senin karın da o telefonu açtı der... açma sakın..

Haklısınız valla benim iyi niyetim işte kadının tel bozuktu bir kaç gün tel yoktu bunlar normaldede günlük defalarca zırt bırt konuşurlar kocasıyla ama onlarda dşüncesizlik başkasının tel karımla lüzümsüz bieşy konuşmak için aramaması gerktiğini bilmiyor demmkki arayınca bende görtrdüm karısına vrdim ne yapım adama yanlızken karşılaşınca yüzüne bile bakmıyorum ama şerefsiz işte bişey yokmuş gibi davranıyor karısı bana pul biber istemeye yollamış geçen açmadım kapıyı sonra karısı aradı niye açmadın hayırdır diye kızdım kocanı ne yolluyon kendşn gelsene üstüm başım müsait olmuyor bida yollama kocanı dedim o şerefsizde yok sen git demiyor kimin kocası kime gidip pul biber ister adam aramıyor en son kızdıgımdan beri şimdi tek temennim yüzünü bile görmemek

Back
X