esime sinirliyim ama hakli miyim emin degilim

Kaç senedir iş hayatındayım
Hiç iç arkadaslarımla sinemaya gitmedim
Sinema biraz değişik geldi bana
Bir de evli barklı adamin hsonu yatılı olarak dısarıda plan yapması normal gelmedi
Gereksiz

Kaç senedir iş hayatındayım
Hiç iç arkadaslarımla sinemaya gitmedim
Sinema biraz değişik geldi bana
Bir de evli barklı adamin hsonu yatılı olarak dısarıda plan yapması normal gelmedi
Gereksiz
Yatili olarak plan yokki cumartesi abisinin evini tasimasina yardim edicek pazar gunude bankadakilerle aktivite varmis
Sinemaya daha ince hic gitmemislerde 4 kisilik bi gurup bunlar 3 u evli 1 tanesi 20 yasinda bekar..o demis recep ivedik e gitcek tek gitmeyim is cikisi gidelim birlikte demis herkes tamam deyince esimde olur demis mis te miş

Haklısınız. Ağzınıza bir kaşık bal çalmış işine bakmış. Çocuklar olmasa siz de kendi keyfinize bakabilirsiniz ama varlar ve ortak sorumluluk gerektiriyor.

Pardon ben yatılı sandım
Özür

Memlekete gidince benim eşim de aynen bu hale geliyor , önce sus payı olarak bir iki saat vakit geçiriyoruz sonra o gece yarıları dönüyor eve. Memlekete gitmekten nefret ettim artık

Sizin bir de çocuk varmış baba yolu gözleyen , tabiki haklısınız

Süreklilik arz etmiyor bu durum anladığım, c.tesi zaten abisine yardım edecekmiş, o sayılmaz. Pazar tüm gün mü aktivitesi?
Bir yandan haklısınız da, benim oğlum da çok özler babasını, eşiniz bu hafta kızı ile çok az zaman geçirmiş olacak. Yine de çok tepki gösterilecek bir durum değil, düşünememiştir muhtemelen. Keşke siz bugünkü planı söylediğinde istemediğinizi, birinden birini iptal rtmesini söyleseydiniz

Aslında haklısınız. Ama sürekli üst üste yapmıyorsa alttan alabilirsiniz. Sürekli bu şekildeyse yanlış tabi. Bazen banada oluyor arkadaşlarla kahvaltı ayarlıyoz ertesi güne zorunlu bi işim çıkıyor. Öbür gün yine kıramayacağım bi arkadaş çağırıyor. Tabi eşimin hemen gözüne batıyor bu durum. Ama yılda bir iki kez bu şekilde üst üste geliyor. Nadir oluyorsa sorun etmeyin derim

Benim babam aynısını yapardı. Bir de bir ara babaannemler şehir dışında arabasız asla evden çıkılmayacak bir yere taşındı. Orada bizi bırakıp çekip giderdi amcaoğullarıyla gezmeye. Hepimiz nefret ettik memlekete gitmekten. Kupkuru evde başka akraba da yok. Öyle kavga edip duruyorduk kendi aramızda.

Aslında haklisiniz ama büyük bir kavga çıkarmaya gerek yok ama bu sürekli böyle olursa bu arkadaşlarla takılma işini abartirsa sana haksızlık olur.

Benim eşim gibi... Bizimle dusarı cıkmak vakıt gecırmeyi görev icabı yapıyorlar sanırım. Sonrasında da vıcdanları rahat, kendılerını odullendırıyorlar. Benim eşimle ortak noktamız nerdeyse hıc yok . Bunun etkısı buyuk

Yuhhh bu nasıl bir yorumdur.

Lanet ettim kotu patlicam suan yine yok arabasina teyip alicakmus bugunde gecikcek intikamim aci olucak kendi kasindi

Ben kendi ailemin yanına geçiyorum o sırada (hemşeriyiz eşimle Allahtan) ama memleket yakın ve yaşadığımız yere kıyasla çok çok daha büyük bir yer. 40 dakika uzaktayız. Hafta sonu hadi evde sıkılmayalım gidelim memlekete diye çıkıyoruz işte 1-2 saat benle sonra gece yarısına kadar arkadaşlarıyla. Gelince de küt yatıyor zaten. Yazın kaynımın da yanında patladım. Hiç huyum değildir başkasına kırgınlığımı belli etmek ama kaynım bile dinleyince haklısın dedi. Gerçi sonra eltim bakma sana hak verdiğine normalde gece yarısı gelir kendisi eve diyince hönk oldum ama sonuçta uygulamasa da teorikte bana hak verdi

Cooooook haklisiniz.. Agzimiza bir parmak bal caliyorlar, sonra da e bak gittik takildik iste birak ben gezeyim tozayim ark.larimla diyolar..
esim de gecen c.tesi yi bize ayiracak guya sabahtan gezdirdi bizi sonra eve dogru yola ciktik.. eve gideriz soyle yapaariz bunu ederiz diyen kendisi kapiya geldik eve girecez e ben bir iki saate gelirim neymis ark.larini kiramamis mesaj atmislarmis.. bizi de gezdirdi ya aklinca kendine plan kurmus..
ben de deli oluyorum kafasinda kuruyor planini yapiyor bizi de o planun icine azicik sikistiruveriyor..
yani git gez toz bisey diyen yok da, biseyleri yaparken de bu kadar belli etme bari.
artik guzel bisey yapinca arkasindan ne gelecek diye dusunuyorum...
sinirlenmekte cok haklisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…