- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Recep ivedege gitmisler kapasite fazlasini kaldirmazKaranlığın 50 tonu'na mı gidecekmişler erkek erkeğe
Ben anneme gideyim komsularda vakit geciriyim cocuklari alip cikiyim oda tek tabanca hayatini yasasin eee nerde kaldi birlikte olmakOnunda bir hayatı olduğu gibi sizinde var.
Madem birlikte gezmekten zevk almıyo ( kusura bakmayın evli bi adam kapıda çocuğuda bekleyip arkadaşlarıyla takılıyosa böyle düşünürüm ) sizde gezin.
Olmadığı akşamlar annenize gidin çocuklarınızı yemeğe çıkarın . Ctesi çocuk tiyatrosuna gidebilirsiniz pazar günüde başka bi aktivite bulabilirsiniz.
Önümüzde ki haftada kaçta geliyo eve bilmiyorum ama erkense çocukları eşinize bırakın siz kuaföre gidin saat uymuyosa hsonuda yapabilirsiniz bunu .
O kendine özel zaman ayırıyosa siz neden ayırmıyosunuz ?
Ben zaten kendime alan yaratiyorum oda yaratiyo sorun suOnunda bir hayatı olduğu gibi sizinde var.
Madem birlikte gezmekten zevk almıyo ( kusura bakmayın evli bi adam kapıda çocuğuda bekleyip arkadaşlarıyla takılıyosa böyle düşünürüm ) sizde gezin.
Olmadığı akşamlar annenize gidin çocuklarınızı yemeğe çıkarın . Ctesi çocuk tiyatrosuna gidebilirsiniz pazar günüde başka bi aktivite bulabilirsiniz.
Önümüzde ki haftada kaçta geliyo eve bilmiyorum ama erkense çocukları eşinize bırakın siz kuaföre gidin saat uymuyosa hsonuda yapabilirsiniz bunu .
O kendine özel zaman ayırıyosa siz neden ayırmıyosunuz ?
Ben anneme gideyim komsularda vakit geciriyim cocuklari alip cikiyim oda tek tabanca hayatini yasasin eee nerde kaldi birlikte olmak
Ben onunla vakit gecirmek istiyorum cocuklar kucuk oldugu icin zaten pek vakit kalmiyor ustune bide bana kalmayan vakit arkadaslarla disarda gecince sinirden saldiracak yer ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?