eşime sıcacık bi hediye:))

birde eşinin ne kadar romantik olduğuna bağlı.. benim eşimde balık . bende yengeç biz romantik değilizdir mesela . mum ışığıymış dolaplardan kart topla vs. genelde kadınları daha mutlu edecek sürprizler gibi geldi :)

tatlım eşim romantiktir hatta o bana buna benzer bi süpriz yapmıştı hala napcamı bilmiomsenağlama

merhaba canımm bu diyceğim fikri kendi erkek arkım için yapıcaktım ama ayrıldık kendisiyle süper bir fikrim var

onun için ona sevgini ifade eden 5-10 dklık bi konuşmanın oldugu bir video hazırla ve bunu bir cdye kaydet ve dogum gününde film izlicez diye o cdyi tak ardından hemen gelıyorum diyerek içeri git ve uzaktan kumanda ile filmi başlat o ise emin ol film yerine senin görüntünü ve konuşmanı görunce ekrana kilitlenip kalıcaktırr

kolayca hazırlayabılırsın bunu telefona kendini kaydedip pcye aktarabılırsın usb baglantısı ilee umarım begenmişsindirrrra.s.

walla tatlım ne diyim tesadüfün bölesi bayağı güzel fikirler war sende seç birini yerimseniben

kızlar işin içine biraz daha yaratıcılık katıp ona bi afiş mi hazırlasam onu nasıl sevdiğimi anlatan çok mu ilkokul işi olur ??

pukacım eşinin nelerden hoşlandığını onu nelerin mutlu edebileceğini en iyi bilen sensin en azından bizlere biraz ip ucu versende arkidişler ona göre yaratılıcıklarını kullansalar hiç tanımadıkları bir erkeğe süpriz tasarlama bana biraz tuhaf geldi

................................................................

Son düzenleme:
canim 1 hediyeden cok ufak tefek bir yigin hediye al ve mesela ona ilk hediyeni verdiginde tek hediyenin bu oldugunu sansin ama zama ilerledikce sen diger hediyeni cikar sasirsin e daha yoktur derken 3. sunu cikar daha da yok derken 4. sunu cikar.
bana kalirsa cok mutlu edebilir bu :)

hımmm evet bak bu güzel bir fikir işte bana yapıldı ben bayıldım her seferinde biraz daha şaşırıyorsun düşünüldüğünü hissettiriyo insana

canım eşimin balık burcu olduğunu ve çok romantik ve duygusallığı seven biri olduğunu sölemiştm küçük birkaç hediye olayını eimle çıkarken yapmıştm bu bizim evliliğimzdeki ilk doğum günü sadcee dışardan bişey almak yerine ona özel bişey yapmak istedim hepsi bu

hımmm evet bak bu güzel bir fikir işte bana yapıldı ben bayıldım her seferinde biraz daha şaşırıyorsun düşünüldüğünü hissettiriyo insana

bana da sevgilim yapmisti canim cok super hissetmistim kendimi :asigim:

benim eşiminde 4 mart doğum günü kıslar, aslında ben evlilik yıldönümümüz için düşünüyorum ama belki size bi fikir olur, cd ye kendi resimlerimizi kaydedip slayt gösterisi eşliğinde sezen aksunun romantik şarkılarından biri çalsın istiyorum, mesela, İSTER GÜNEŞ OL YAK BENİ İSTER YAĞMURUM OL AĞLAT....

heeeeeeeeeeeeeee, bu arada ben bunu evlilik yıldönümü için düşünüyorum, örgü örmeyide bilmiyorum, o yüzden bana acele hediye fikri verin bakiiim ıkınıp sıkınanlara duyurulur(seldoşuma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…