- 7 Ocak 2009
- 7.085
- 11.502
- 773
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seldacım çalarım bak kapını sıkıştığımda sözümü aldım ona göresırnaşık şey
canım mumlarla aydınlatılmış bir odada şık bir masa hazırla. çok şık giyin sevdiği yemeklerden hazırla .. sevdiği şarkılardan oluşan bir liste yap ve sürekli çalsın.
bonibonlarla süslenmiş küçük kalp şeklinde bir pasta yapabilirsin.
küçük kartlar hazırla kalp şeklinde kes mesela ilk kartı tabağının altına koy ve bakmasını söyle .karta ona hissetiğin şeyleri ifa eden bir cümle yaz ve sonuna sehpanın üstüne bak yaz. gitsin sehpada 2. kartı bulsun.
2 kartada güzel bir cümle yaz ve banyo dolabına bak de.
orda 3. kartı bulsun. ordan başka biyere ... böyle böyle heyecan yarat ve en son o oyalanırken yatak odasına git ve o salonda mutfakta vs oyalanırken sen yatak odanı ve kendini hazırla.
mesela son karta hediyen yatak odasında yazabilirsin. yatakta uzanıp onu beklersin..
ne fanzazi yazdım bee :1closedeyes:
battaniye or esine,ustune yazilar yaz(sicacik dedin yaa)bence guzel yerimseniben
eliscim bakış açın harika ama onun için mağrifet lazım birazcık dimimirmirmirmir
bu fikir tam süper tatlim
test edipo onaylamis biri olarak tavsiye ederim![]()
waktı yokmuşş...ben yapcam ama şakkıdı seneye kadar anca bıter
canım sende atkı ör bi ucuna onun adının başharfini öteki ocuna kendininkini işle.sonra bonuna dolayınca önde birleşsin adlarınızkaydirigubbakcemile3
hayir efendim pattaniye orecek:1closedeyes:
canım mumlarla aydınlatılmış bir odada şık bir masa hazırla. çok şık giyin sevdiği yemeklerden hazırla .. sevdiği şarkılardan oluşan bir liste yap ve sürekli çalsın.
bonibonlarla süslenmiş küçük kalp şeklinde bir pasta yapabilirsin.
küçük kartlar hazırla kalp şeklinde kes mesela ilk kartı tabağının altına koy ve bakmasını söyle .karta ona hissetiğin şeyleri ifa eden bir cümle yaz ve sonuna sehpanın üstüne bak yaz. gitsin sehpada 2. kartı bulsun.
2 kartada güzel bir cümle yaz ve banyo dolabına bak de.
orda 3. kartı bulsun. ordan başka biyere ... böyle böyle heyecan yarat ve en son o oyalanırken yatak odasına git ve o salonda mutfakta vs oyalanırken sen yatak odanı ve kendini hazırla.
mesela son karta hediyen yatak odasında yazabilirsin. yatakta uzanıp onu beklersin..
ne fanzazi yazdım bee :1closedeyes:
ooooy anacim bune,icime darlik girdi valla,ben boyle yapsam adam der bi zahmet hepsini onume koysanda oyle okusam,hatta sen bana oku ben dinliyim ben okuyomus gibi der,kesin,biz boyle uzatmayiz isi anacim,battaniyenin altina girer ,sicak sicak.........
sen bosver battaniye yapklava: