cnm güzel bi albüm hazirliyabilirsin beraber cekilmis fotograflarinizi koyup
daha evlenmeden önce cekilmis fotolarinizdan sözünüze nisaniniza dügününüze kadar
hepsini koy
yaninada yazi yazabilirsin
resimli kitap gibi bisey :1hug:
bende 5 mart doğumlu bir balık olarak bu öneriyi tuttum yalnız biz balıklarcanım mumlarla aydınlatılmış bir odada şık bir masa hazırla. çok şık giyin sevdiği yemeklerden hazırla .. sevdiği şarkılardan oluşan bir liste yap ve sürekli çalsın.
bonibonlarla süslenmiş küçük kalp şeklinde bir pasta yapabilirsin.
küçük kartlar hazırla kalp şeklinde kes mesela ilk kartı tabağının altına koy ve bakmasını söyle .karta ona hissetiğin şeyleri ifa eden bir cümle yaz ve sonuna sehpanın üstüne bak yaz. gitsin sehpada 2. kartı bulsun.
2 kartada güzel bir cümle yaz ve banyo dolabına bak de.
orda 3. kartı bulsun. ordan başka biyere ... böyle böyle heyecan yarat ve en son o oyalanırken yatak odasına git ve o salonda mutfakta vs oyalanırken sen yatak odanı ve kendini hazırla.
mesela son karta hediyen yatak odasında yazabilirsin. yatakta uzanıp onu beklersin..
ne fanzazi yazdım bee :1closedeyes:
bende 5 mart doğumlu bir balık olarak bu öneriyi tuttum yalnız biz balıklar
maddi hediyeleride severiz sizde bizi hepten leyla sandınız yani:1hug:
canım mumlarla aydınlatılmış bir odada şık bir masa hazırla. çok şık giyin sevdiği yemeklerden hazırla .. sevdiği şarkılardan oluşan bir liste yap ve sürekli çalsın.
bonibonlarla süslenmiş küçük kalp şeklinde bir pasta yapabilirsin.
küçük kartlar hazırla kalp şeklinde kes mesela ilk kartı tabağının altına koy ve bakmasını söyle .karta ona hissetiğin şeyleri ifa eden bir cümle yaz ve sonuna sehpanın üstüne bak yaz. gitsin sehpada 2. kartı bulsun.
2 kartada güzel bir cümle yaz ve banyo dolabına bak de.
orda 3. kartı bulsun. ordan başka biyere ... böyle böyle heyecan yarat ve en son o oyalanırken yatak odasına git ve o salonda mutfakta vs oyalanırken sen yatak odanı ve kendini hazırla.
mesela son karta hediyen yatak odasında yazabilirsin. yatakta uzanıp onu beklersin..
ne fanzazi yazdım bee :1closedeyes:
waaaawwwww harikasın kızz kaydirigubbakcemile3
ßak pukaa bence bu işe yarar baska bişi arama a.s
ßende yazdım aklımın kösesine ilerde lazım olur sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?