eşime sıcacık bi hediye:))

pukaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
402
2
96
Diğer
arkadaşlar bana yardım edin 3 mart eşimin doğum günü ve bu bizim ilk doğum günümüz olacak ona sıcacık bi hediye vermek istiyorum dışarıdan bişey almak istemiyorum mesela sevgililer gününde ona kısa bi hikaye yazdım:asigim:] doğum gününde de ona bu zamana kadar kimsenin vermediği bi hediye evrmek istiyorum nolurr bana yardım edin zamanımız az:1rolleyes: yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

bu arada eşim balık burcu çok duygusal belki bana vereceğiniz hediye önerilerinde yardımcı olur

cnm güzel bi albüm hazirliyabilirsin beraber cekilmis fotograflarinizi koyup
daha evlenmeden önce cekilmis fotolarinizdan sözünüze nisaniniza dügününüze kadar
hepsini koy
yaninada yazi yazabilirsin
resimli kitap gibi bisey
her sayfasini doldur tanisma tarihinizi sözlendiginiz tarih bunun gibi seyler iste :1hug:

benımde aklıma ılk bu geldı..loş bı ortamda mumlr devrede..resımlerınızı kapının girisinden en rahat olduğun odaya kadar donat..şekerli bı içki al..ona mektup yaz ..bence guzel olur:1hug:

canım mumlarla aydınlatılmış bir odada şık bir masa hazırla. çok şık giyin sevdiği yemeklerden hazırla .. sevdiği şarkılardan oluşan bir liste yap ve sürekli çalsın.
bonibonlarla süslenmiş küçük kalp şeklinde bir pasta yapabilirsin.
küçük kartlar hazırla kalp şeklinde kes mesela ilk kartı tabağının altına koy ve bakmasını söyle .karta ona hissetiğin şeyleri ifa eden bir cümle yaz ve sonuna sehpanın üstüne bak yaz. gitsin sehpada 2. kartı bulsun.
2 kartada güzel bir cümle yaz ve banyo dolabına bak de.
orda 3. kartı bulsun. ordan başka biyere ... böyle böyle heyecan yarat ve en son o oyalanırken yatak odasına git ve o salonda mutfakta vs oyalanırken sen yatak odanı ve kendini hazırla.
mesela son karta hediyen yatak odasında yazabilirsin. yatakta uzanıp onu beklersin..

ne fanzazi yazdım bee :1closedeyes:

canlarım ya öneri süper ama birlikte çekildiğimiz fotoğrafların çoğu bilgisayarda onalrı çıkarttıracak vaktim yok Çok üzgünüm çoook

tatlım ya harikasın delikafadulden bu olabilir mesela aklıma yattı fantazi hakkaten süpper

süperde şincik topa tutar bu gacılar beni sen nerden üretion bu fantazyaları diyekaydirigubbakcemile3
napiim bi tarafımdan uydurdum birden aklıma geldi şakkıdı

bende 5 mart doğumlu bir balık olarak bu öneriyi tuttum yalnız biz balıklar
maddi hediyeleride severiz sizde bizi hepten leyla sandınız yani:1hug:

mesela kendi sesini kaydet canım. onu pcnin hoparlörinden açarsın. ve eve girdiği gibi senin sesinle iyiki doğdun aşkımmmmm çalar :)

Son düzenleme:
bende 5 mart doğumlu bir balık olarak bu öneriyi tuttum yalnız biz balıklar
maddi hediyeleride severiz sizde bizi hepten leyla sandınız yani:1hug:

kıyamam ayol :teselli: sanada eşin maddi değeri olan ama seni çok duygulandıracak mutluluktan ağlatacak hediyeler alsın söyle ona sengözlerimebaksanab
şahsen ben tipik yay garısı olarak ne maddi değerine nede duygusal boyutuna bakarım.varsa yoksa şok olmanın peşindeyim ahanda böle:1shok:
ne diyim allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:

mervishhcim sesim çok kötü yaa bi de şarkı sölersem evden kaçar herifim:1shok:

seldacım başka fantazilerin varsa anlat benim gibi fantazi garipleri faydalaansın bu arada ben ikizler burcuyum bi yerde astroseximi okumuştum tek kişilik harem gibisiniz on kadına bedelsiniz diyodu ama nerdeeeeee

waaaawwwww harikasın kızz kaydirigubbakcemile3
ßak pukaa bence bu işe yarar baska bişi arama a.s
ßende yazdım aklımın kösesine ilerde lazım olur sırnaşık şeysırnaşık şey

değildir kuşum yaa niye çirkin olsunnn eşin senin her halini beğenir ve hoşuna gidebilir

kız adımı mı çıkarcan sen benim töbe bismillah
o öyle birden sana özel çıktı.bi tarafımdan uydurdum ayol. sıkışınca gel ben gene üretirim ıkınıp :jeyyar:

ah mervishhcim bende pek beğenmiom sesimi keşke sana da dinletme imkanım olsa eminim sende kaçardın:jeyyar: çok detone oluom beakafamçokkarıştı

ilahi pukaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seldacım çalarım bak kapını sıkıştığımda sözümü aldım ona göresırnaşık şey

waaaawwwww harikasın kızz kaydirigubbakcemile3
ßak pukaa bence bu işe yarar baska bişi arama a.s
ßende yazdım aklımın kösesine ilerde lazım olur sırnaşık şeysırnaşık şey

al anacım tepe tepe kullanın sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…