- 18 Nisan 2021
- 1.439
- 1.673
- 28
Canım benim eşim de arada şakasına ektirsem mi ki gibi laflar ediyor. Ben çok açık bi şekilde sen kendini daha iyi hissedeceksen hala çok genç yaştayken ektir. Diyorum. Daha 29yaşında sac yok nerdeyse kafasında. He ben böyle de çok beğeniyorumHanımefendi ben öyle bir şey demedim farkındaysanız. Yanıma yakışmıyor falan da demedim. Hatta ben ona yakışmıyorum dedim. Eşime zaten bayılıyorum ancak saçlarını çok severdim ve içten içe onun da taktığını düşünüyorum sadece nasıl o konuda yönlendirebilirim diye düşünüyorum. Bence beni yanlış anladınız. Neden bilmiyorum ana ilk tanıştığımız hallerini arıyor sürekli gözüm. Spora başladı kas yaptı onu bile çok istemedim ki ilk tanıştığımızda daha zayıf olmasına rağmen çok beğeniyordum ve onu öyle tanıyıp sevmiştim.
Çok doğru söylüyorsunuz benim özellikle bir çok kusurum var ve beni olduğum gibi seven bir insanı böyle kırıp üzmek hiç haddime değil. Elimden gelse bu konuyu da silip öyle devam edicem hayatıma. Şu an düşündükçe daha çok aşık oluyorum kendisine. Düşünüyorum da kalçamda kilo alıp vermekten kaynaklı çatlaklarım oluştu ve bir kere bile ağzını açıp bişey demedi :') Tamam tamam vurmayın yeterince vicdan azabı çekiyorum şu anMadem sizden daha iyi duruyormuş siz ona böyle bı teklifle giderseniz oda sizin kusurlarinizla ilgili öneride bulunur.bu hiç hoşunuza da gitmez.diyelim giyim tarzı temizlik gibi bı isteğiniz olsa neyse haklısınız derim ama estetik bı operasyon istiyosunuz.hadi diyelim saçını yaptı yarın başka bı yeri değişecek sürekli adamı değiştirecek misiniz?ayrıca kendinize bakın siz her halinizle kusursuz musunuz?
Lütfen demeyin öyle boşarsa beni hayatımın dramı olur gerçekten.Yaptıgınız çok ayıp. Baya bodyshaming. Aynisini erkek kadina yapsa burda top turar boşan boşan yazarız. Örn:bebekten sonra karimin memeleri sarkti onu estetige nasil ikna edebilirim!
Yaşlanma korkusuyla ilgili evet destek almayı düşünüyorum. Umarım destekle birlikte kolayca çözerim o konuyu. Çünkü sürekli güneş kremi sürmekten saçlarıma yağlar sürmekten göz altı kremlerine para dökmekten çok sıkıldım ve çözücem bu konuyu. Sağlıkla güzellikle yaşlanmak varken hep 30 yaşında kalmak istemek çok zor. İnstagramın da çok etkisi var tabi bu korkumda. Orda gördüklerim çok körükledi bu düşünce ve korkuyu.
üst seviye birisi dedim yani bana göre daha yakışıklı anlamında :')"üst düzey birisi" nasıl oluyor hiçbir fikrim yok ama eğer bunu talep edecekseniz öncelikle siz klinikleri araştırın. zira bunlar artık ucuz işlemler değil.
Bu tehlikeliYaşlanma korkusuyla ilgili evet destek almayı düşünüyorum. Umarım destekle birlikte kolayca çözerim o konuyu. Çünkü sürekli güneş kremi sürmekten saçlarıma yağlar sürmekten göz altı kremlerine para dökmekten çok sıkıldım ve çözücem bu konuyu. Sağlıkla güzellikle yaşlanmak varken hep 30 yaşında kalmak istemek çok zor. İnstagramın da çok etkisi var tabi bu korkumda. Orda gördüklerim çok körükledi bu düşünce ve korkuyu.
Sadece eşim için değil kendim için de çok yoğun bir yaşlanma korkum var benim. Belki de o yüzden sürekli ilk tanıştığımız yıllar diyip duruyorum. Sadece saçını okşamak değil aslında mevzu. Bilemedim galiba haklısınız daha farklı düşünmeye çalışmalıyım sanırım.
Ayni durumu yaşarken size nasıl söylenince kirilmazdiniz ? Bunu düşünün eşinize de aynı kibarlikta yaklaşın.kelimeleri ona göre seçin.Merhaba, çok güzel bir evliliğim var. Eşime bayılıyorum kendisi sarışın yeşil gözlü çokta yakışıklı birisi hatta bana göre daha üst seviye biri. Ancak son yıllarda bayılarak sevdiğim okşadığım saçları çok döküldü. Önlerde açılma olduğu gibi orta kısımda da epey bir açılma var. Çok minnoş iyi kalpli biri olduğu için nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Kendisi espriye vuruyor ara sıra ancak bir adım atmıyor bu konuyla ilgili. Ben cidden saç ektirme taraftarıyım ya da saç protezleri kullanılabilir diye düşünüyorum. Geçenlerde ortaya bir laf attım işte tatlılıkla 'stresten biraz dökülme olmuş canım ya' falan dedim ama daha açık konuşamıyorum ne öneriyorsunuz ?
Peki siz sizden üstte olan eşinize fiziki olarak yaklaşmak için ne yapacaksınız ?Merhaba, çok güzel bir evliliğim var. Eşime bayılıyorum kendisi sarışın yeşil gözlü çokta yakışıklı birisi hatta bana göre daha üst seviye biri. Ancak son yıllarda bayılarak sevdiğim okşadığım saçları çok döküldü. Önlerde açılma olduğu gibi orta kısımda da epey bir açılma var. Çok minnoş iyi kalpli biri olduğu için nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Kendisi espriye vuruyor ara sıra ancak bir adım atmıyor bu konuyla ilgili. Ben cidden saç ektirme taraftarıyım ya da saç protezleri kullanılabilir diye düşünüyorum. Geçenlerde ortaya bir laf attım işte tatlılıkla 'stresten biraz dökülme olmuş canım ya' falan dedim ama daha açık konuşamıyorum ne öneriyorsunuz ?
Bence burada asil konu esinize neden acik davranamiyorsunuz? Yani dusundugunuzu hissettiginizi neden net soyleyemiyorsunuz ki.Merhaba, çok güzel bir evliliğim var. Eşime bayılıyorum kendisi sarışın yeşil gözlü çokta yakışıklı birisi hatta bana göre daha üst seviye biri. Ancak son yıllarda bayılarak sevdiğim okşadığım saçları çok döküldü. Önlerde açılma olduğu gibi orta kısımda da epey bir açılma var. Çok minnoş iyi kalpli biri olduğu için nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Kendisi espriye vuruyor ara sıra ancak bir adım atmıyor bu konuyla ilgili. Ben cidden saç ektirme taraftarıyım ya da saç protezleri kullanılabilir diye düşünüyorum. Geçenlerde ortaya bir laf attım işte tatlılıkla 'stresten biraz dökülme olmuş canım ya' falan dedim ama daha açık konuşamıyorum ne öneriyorsunuz ?
Adamin sacini rahat mi biraksan? Habire strese sokup sokup döktürdün saclari benceMerhaba, çok güzel bir evliliğim var. Eşime bayılıyorum kendisi sarışın yeşil gözlü çokta yakışıklı birisi hatta bana göre daha üst seviye biri. Ancak son yıllarda bayılarak sevdiğim okşadığım saçları çok döküldü. Önlerde açılma olduğu gibi orta kısımda da epey bir açılma var. Çok minnoş iyi kalpli biri olduğu için nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Kendisi espriye vuruyor ara sıra ancak bir adım atmıyor bu konuyla ilgili. Ben cidden saç ektirme taraftarıyım ya da saç protezleri kullanılabilir diye düşünüyorum. Geçenlerde ortaya bir laf attım işte tatlılıkla 'stresten biraz dökülme olmuş canım ya' falan dedim ama daha açık konuşamıyorum ne öneriyorsunuz ?