Benim bildiğim steroidler kapsül ya da enjeksiyon şeklinde oluyor. tozlar steroid değildir, protein tozudur muhtemelen. Benim tez çürüdü yaniValla bir iki toz kullanıyordu ama ayrıntısını bilmiyorum pek. Epey araştırarak almıştı sağlıksız olmasın diye ama dediğiniz doğru olabilir.
Benim bildiğim steroidler kapsül ya da enjeksiyon şeklinde oluyor. tozlar steroid değildir, protein tozudur muhtemelen. Benim tez çürüdü yani
Evet evet gidin bence deGaliba bu işin sonu da bana bağlanacak. Sen kel bıraktın adamı diyecekler şimdi de. Ben gidiyorum artık.
Ne yani, siz bırakmadınız mıGaliba bu işin sonu da bana bağlanacak. Sen kel bıraktın adamı diyecekler şimdi de. Ben gidiyorum artık.
E demişsiniz zatenCanım benim eşim de arada şakasına ektirsem mi ki gibi laflar ediyor. Ben çok açık bi şekilde sen kendini daha iyi hissedeceksen hala çok genç yaştayken ektir. Diyorum. Daha 29yaşında sac yok nerdeyse kafasında. He ben böyle de çok beğeniyorumama o kendini iyi hissedecekse yaptırsın diye açık şekilde ifade ediyorum..
Saç ektirmekte ne varmış biraz narkoz yemesimi?Kilo alıp verme olayını saç ekmek gibi bir işlemle aynı görmek nasıl bir mantık acaba?
Saç ektirmekte ne varmış biraz narkoz yemesimi?