- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
2 yıllık evliyiz 10 aylk bebeğimiz var.. 2 yılın içinde maddi sorunlar yüzünden çok kavga ettik çok yıprandık. birbirimizi severek evlendik halada çok seviyoruz.. çok zor günler geçirdik.. tam her şeyi atlattık bitti derken eşime panik atak teşhisi kondu.. panik atağı duymuştum ama içeriğin bu derece önemli olduğunu bilmiyordum.. eşim sürekli deprem mi oluyor derdi, kalp ağrısı girer nefes alamazdı.. cekup falan yaptırdık her şey temiz. en son bir atak geçirdi kalp ağrısı nefes alamama vücudun uyuşması ölüm korkusu.. bir an önce gideyimde ölmeden eşimi çocuğumu göreyim derdine bile düşmüş( doktora gitti panik atak olduğunu söylemiş daha ilk seansta xanax ilacını vermiş. xanax çok tehlikeli bir ilaç bağımlılık yapma durumu var. ben sürekli ağlıyorum eşime belli etmek istemiyorum ama elimde olmuyor çok üzülüyorum. dünde bir tandığımız intihar etmiş daha önce psikolojik sorunlar yaşamış onu duyunca ben daha çok sarsıldım korkmaya başladım.. onun karşısında güclü olmalıyım ama nasıl ??
bu panik atak geçermi geçerse nasıl geçer hap faydalı olurmu eşimi bizi çok yıpratırmı bir gün kendisine yada bize zarar verirmi sorular sorular çok korkuyorum lütfen bna yardımcı olunnnn((((
birde eşimin tarafı en ufak bir şeyde eşimi arıyor. kavgada sıkıntıda borç meselelerinde vs vs.. kardeşleri annesi babası sanki eşimden başkası yok.. kayınvalidemi arayıp bundan sonra eşime bir şey aktarmayın olumsuz kendi içinizde çözün sizden olumsuz bir şey geldiği zaman sağlık sorunları yaşıyor diycem.. ama doğrumu yaparım yanlışmı bilmiyorum.. onların derdide yetip artıyor ve eşim bunlarıda kafasına çok takıyor.
nete sakın takılmayın.ben faydasını tabiki gördüm.çok şükür kurtulalı 5 yıl oldu.ilacını aksatmasın.doğru kullansın bide destek alması şart..nefes egsersizleri yapması lazım.psikiyatri bölümü halleder.siz atak anında sakin bi şekilde eşinizin doğru nefes almasını sağlarsanız rahatlar..siz panik olunca olmaz.
bence söyle konuş ailesiyle güzelce. sizin oğlunuz benim kocam dersin. sağlığı için ona anlatmayın dersin
ayrıca bağımlılık yapsa nolcak önemli olan yaşam kalitenizi artırması eşinin iyi olması değilmi. ömür boyu ilaç kullananlar ne yapsın benim gibi
ya sevdiginiz insanın burnu kanasa canınız yanarya öyle bir şey işte benimkiside.. eşimi çok seviyorum o yüzden bni çok üzdü bu olayy
2 yıllık evliyiz 10 aylk bebeğimiz var.. 2 yılın içinde maddi sorunlar yüzünden çok kavga ettik çok yıprandık. birbirimizi severek evlendik halada çok seviyoruz.. çok zor günler geçirdik.. tam her şeyi atlattık bitti derken eşime panik atak teşhisi kondu.. panik atağı duymuştum ama içeriğin bu derece önemli olduğunu bilmiyordum.. eşim sürekli deprem mi oluyor derdi, kalp ağrısı girer nefes alamazdı.. cekup falan yaptırdık her şey temiz. en son bir atak geçirdi kalp ağrısı nefes alamama vücudun uyuşması ölüm korkusu.. bir an önce gideyimde ölmeden eşimi çocuğumu göreyim derdine bile düşmüş( doktora gitti panik atak olduğunu söylemiş daha ilk seansta xanax ilacını vermiş. xanax çok tehlikeli bir ilaç bağımlılık yapma durumu var. ben sürekli ağlıyorum eşime belli etmek istemiyorum ama elimde olmuyor çok üzülüyorum. dünde bir tandığımız intihar etmiş daha önce psikolojik sorunlar yaşamış onu duyunca ben daha çok sarsıldım korkmaya başladım.. onun karşısında güclü olmalıyım ama nasıl ??
bu panik atak geçermi geçerse nasıl geçer hap faydalı olurmu eşimi bizi çok yıpratırmı bir gün kendisine yada bize zarar verirmi sorular sorular çok korkuyorum lütfen bna yardımcı olunnnn((((
birde eşimin tarafı en ufak bir şeyde eşimi arıyor. kavgada sıkıntıda borç meselelerinde vs vs.. kardeşleri annesi babası sanki eşimden başkası yok.. kayınvalidemi arayıp bundan sonra eşime bir şey aktarmayın olumsuz kendi içinizde çözün sizden olumsuz bir şey geldiği zaman sağlık sorunları yaşıyor diycem.. ama doğrumu yaparım yanlışmı bilmiyorum.. onların derdide yetip artıyor ve eşim bunlarıda kafasına çok takıyor.
peki xanaxsın faydasını gördünüz mü ?? yaa bende biliyorum ölmiyceni ama onun o sıkıntıları yaşaması bile beni kahrediyonette okuyorum hapla ilgili panik atakla ilgili olumsuz o kadar çok şey varkii.. okudukca daha çok üüzülüyorum
Panik atak berbat bisey ben 4 senedir bu illetle ugrasiyorum, her an olum korkusu elim nabzimda mesela bi ara kendimi unutuyorum ya etrafimdaki birisine bisey olduysa olucaksa, hamileyimde her dakika en kucuk kipirti agrida noldu bebegime biseymi oldu diye diye heralde sonunda kafayi yiyecem.. ilac kullanmakta istemiyorum hep hipnoterapiyle filan gecistirdim ama bazi durumlarda, yolculuk vs gibi zamanlarda diazepam kullaniyorum. Allah yardimciniz olsun ben kac kere kalp krizi geciriyorum diye acillere gittim berbat bisey insan gercekten kendini oluyormus gibi dusunuyor.
Anksiyete var sizde sanırım. Panik atakta her an korku olmaz çünkü. Atak sırasında aşırı korku olur sadece. Güllük gülistanlık, mutlu mesut olduğunuz bir gün aniden başlayabilir atak.
Her an endişeli halde olmak bambaşka bir olay yani.
genel bi anksiyete var zaten panik ataklari o tetikliyor. ilk olarak panik atakla basladi sonra o korku anksiyeteye donustu maalesef
genel bi anksiyete var zaten panik ataklari o tetikliyor. ilk olarak panik atakla basladi sonra o korku anksiyeteye donustu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?